Alle Mama Bear Luierbroekjes aanbiedingen van dit moment

Vandaag 4 aanbiedingen

Op deze website vind je alle Mama Bear Luierbroekjes die met flinke kortingen worden aangeboden. De kortingen kunnen oplopen tot wel 84%. Je ziet direct waar ze het goedkoopst zijn, want we sorteren ze op de laagste prijs per stuk! Wil je graag alle luiers bekijken? Klik dan hier.

Type luierKortingPrijs per pakWinkelPer luier
Mama Bear luierbroekjes maat 4 | 88 stuks

Mama Bear luierbroekjes maat 4 | 88 stuks

Maat 4 (9 - 14 kg) - Verzending 1 - 2 dagen - Gratis vanaf €20
€23.57Amazon€0.27Bekijk
Mama Bear luierbroekjes maat 4 | 160 stuks

Mama Bear luierbroekjes maat 4 | 160 stuks

Maat 4 (9 - 14 kg) - Verzending 1 - 2 dagen - Gratis vanaf €20
€45.46Amazon€0.28Bekijk
Mama Bear luierbroekjes maat 5 | 140 stuks

Mama Bear luierbroekjes maat 5 | 140 stuks

Maat 5 (11 - 16 kg) - Verzending 1 - 2 dagen - Gratis vanaf €20
€42.01Amazon€0.30Bekijk
Mama Bear luierbroekjes maat 6 | 120 stuks

Mama Bear luierbroekjes maat 6 | 120 stuks

Maat 6 (13 kg of meer) - Verzending 1 - 2 dagen - Gratis vanaf €20
€37.66Amazon€0.31Bekijk

Mama Bear luierbroekjes

Je merkt dat de beentjes van je kindje steeds sterker en krachtiger worden. Met een klein beetje hulp van jou kan je kleine uk zelfs al een beetje staan. Een nieuwe fase breekt aan, een fase waarin je afscheid neemt van luiers en overstapt op luierbroekjes. Mama Bear luierbroekjes zijn dan een uitstekende keus. Deze luierbroekjes bewegen namelijk makkelijk en soepel mee met alle bewegingen die je kindje maakt. Hierdoor beweegt je kindje frank en vrij en heeft het geen last van een luierbroekje dat hem in de weg zit. De luierbroekjes van dit merk houden je kindje lang droog, schoon en fris, dankzij de goede vochtverdeling en vochtabsorptie. De luierbroekjes van Mama Bear zijn zacht en comfortabel voor de tere babybilletjes. Ze zijn dermatologisch getest en hyperallergeen, waardoor luieruitslag nauwelijks tot geen kans krijgt.

In welke maten zijn Mama Bear luierbroekjes te koop?

Je kunt pas overstappen op Mama Bear luierbroekjes als je kindje zwaar genoeg is en een klein beetje kan staan. Ondersteunen mag hoor! Vandaar dat luierbroekjes verkrijgbaar zijn vanaf luiermaatje 4. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor kinderen die 9 tot 15 kilo zwaar zijn. De opvolgende maat – maat 5 dus – is bedoeld voor kinderen die een tikkeltje zwaarder en groter zijn. Weegt je kindje tussen de 12 en 17 kilo? Dan voelen zij zich meer dan prettig in deze maat. De grootste maat is maat 6 en die is bedoeld voor kindjes die zwaarder zijn dan 15 kilo. Verschonen van je kindje wordt zoveel makkelijker als ze luierbroekjes dragen. En nu we het toch over verschonen hebben, heb je de Mama Bear babydoekjes als eens geprobeerd?

Mama Bear luierbroekjes en het milieu

Mama Bear luiers en luierbroekjes worden wereldwijd zeer veel verkocht. In de eerste plaats omdat het gewoon hele goed luiers en luierbroekjes voor je kind zijn. Maar jonge ouders kijken vandaag de dag verder dan dit alleen. Hoe een merk omgaat met zaken als duurzaamheid en het milieu zijn tegenwoordig ook factoren die ouders meewegen in hun keuze voor een bepaald merk luier of luierbroekje. Deze luierbroekjes houden hier rekening mee en worden geproduceerd op een manier waarbij zo min mogelijk water en energie wordt gebruikt. Er wordt veel aan gedaan om de hoeveelheid afval te reduceren en waar mogelijk her te gebruiken. Een fijne gedachte, want jij ziet je kindje toch ook graag opgroeien in een wereld waarin mens, dier en milieu in harmonie zijn met elkaar?

Mama Bear luierbroekjes in de aanbieding

En hierdoor kies jij ook voor Mama Bear luierbroekjes!

  • Groot absorberend vermogen
  • Met anti-lekbarrières
  • Optimale vochtverdeling
  • Elastisch materiaal voor optimale bewegingsvrijheid
  • Hyperallergeen en dermatologisch getest

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en betaal nooit meer te veel voor je luiers!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve kortingscodes!
We hebben gedetecteerd dat je ons waarschijnlijk vanuit België bezoekt.

Luieraanbiedingen is er ook speciaal voor onze klanten uit België!