Alle Jumbo Luierbroekjes aanbiedingen van dit moment

Vandaag 0 aanbiedingen

Helaas zijn Jumbo Luierbroekjes niet verkrijgbaar in de gekozen maat. Bekijk hieronder de beste aanbiedingen voor Maat .

Jumbo luierbroekjes, aantrekken en weer door!

Kleine kindjes zijn vaak een beetje ongedurig. Helemaal wanneer ze op de commode ‘moeten’ liggen om verschoond te worden. Pfffff, wat een gedoe kan dit zijn zeg. Maar als je je verplaatst in je kindje, dan snap je ook wel dat stilliggen best een hele opgave is. Wanneer je merkt dat het verschonen van je kleine uk steeds moeilijker begint te worden, dan is de tijd rijp om te kiezen voor Jumbo luierbroekjes. Want Jumbo luierbroekjes trek je snel en gemakkelijk als een broekje aan……en hup, weer door!

Maar waarom dan juist kiezen voor luierbroekjes van Jumbo?

Deze vraag is niet zo heel moeilijk te beantwoorden. Je kiest voor Jumbo luierbroekjes, omdat je altijd het beste voor je kindje wil. Deze luierbroekjes zijn dan ook een volstrekt logische keus. Zo zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat je kindje heel lang dat droge gevoel houdt. Deze broekjes zijn voorzien van een ‘banensysteem’. Dit banensysteem verdeelt het vocht direct over de absorberende kern. Het vocht hoopt zich dus niet op één plaats op, waardoor je kindje geen last heeft van een zware luier die op zijn knietjes hangt. De broekjes van dit merk zijn voorzien van elastische antilekrandjes en hebben een hele goede fit. Ze zijn bovendien dermatologisch getest. De kans op luieruitslag is klein en wordt nog kleiner, doordat ze gemaakt zijn van ademend materiaal.

In welke maten kun je Jumbo luierbroekjes kopen?

Jumbo luierbroekjes zijn in een drietal verschillende maten te koop. Dit lijkt weinig, maar besef hierbij wel dat je pas op luierbroekjes over kunt stappen als je kindje genoeg kracht in zijn beentjes heeft. Vaak is dit wanneer een kindje acht maanden oud is. Dan kunnen veel kindjes al met een beetje hulp van pa en ma staan. Vandaar dat de kleinste maat luierbroekjes van Jumbo maat 4+ is. De andere twee maten waarin ze verkrijgbaar zijn, zijn de maten 5 en 6.

Luierbroekjes van Jumbo in de aanbieding

Het zal je vast niet vreemd in de oren klinken dat je Jumbo luierbroekjes alleen kunt kopen bij de Jumbo. Hoewel Jumbo veel winkels heeft, wil dit niet zeggen dat er ook eentje bij jou in de buurt is. En als dit al wel zo is, dan is het een behoorlijk gesjouw met die pakken. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel de Jumbo luierbroekjes gewoon online. Check altijd eerst even deze site, want hier kun je direct zien wat je kwijt bent aan deze luiers.

De belangrijkste voordelen nog even op een rij

  • Uitstekende kwaliteit en pasvorm
  • Dermatologisch bewezen
  • Met luchtdoorlatende beschermlaag
  • Rekbare tailleband
  • Tot wel 12 uur lang droog!

Jumbo luierbroekjes

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en betaal nooit meer te veel voor je luiers!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve kortingscodes!
Er ligt een kortingscode voor je klaar!
Meld je aan voor de Luieraanbiedingen nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode!
Sluiten X