Alle Bonbébé Luierbroekjes aanbiedingen van dit moment

Vandaag 2 aanbiedingen

Op deze website vind je alle Bonbébé Luierbroekjes die met flinke kortingen worden aangeboden. De kortingen kunnen oplopen tot wel 84%. Je ziet direct waar ze het goedkoopst zijn, want we sorteren ze op de laagste prijs per stuk! Wil je graag alle luiers bekijken? Klik dan hier.

Bonbébé luierbroekjes

Kleine kindjes worden groot en dit gaat sneller dan je denkt. Zo trek je je kindje een schone luier aan en zo wordt dit steeds meer een strijd. Als dit ook bij jou en je kindje zo gaat, dan is de kans groot dat hij toe is aan de volgende stap, luierbroekjes dus. En dan kies je natuurlijk niet zomaar voor de eerste de beste luierbroekjes. Nee, je kiest voor Bonbébé luierbroekjes. Deze luierbroekjes zorgen ervoor dat je kindje lang droog en fris blijft. Dat komt door de Aeroflow kanalen in de luierbroekjes die het vocht snel verdelen en tegelijkertijd veel vocht absorberen. Het frisse gevoel dankt je kindje aan het ademende materiaal waar de broekjes van zijn gemaakt. Dankzij de elastische beenelastieken en elastische tailleband beweegt het luierbroekje makkelijk met de bewegingen van je kindje mee. Anti-lekrandjes voorkomen vervelende ongelukjes en dat is wel zo prettig. Verschonen doe je in een handomdraai, waarbij de scheurranden uitermate handig zijn. Met Bonbébé luierbroekjes kan je kindje weer lekker op avontuur gaan, zonder dat hij zich druk moet maken om zijn luierbroekje.

In welke maten zijn Bonbébé luierbroekjes te koop?

Als je kindje nog niet zelfstandig of nog niet met een klein beetje ondersteuning kan staan, is het niet verstandig om te kiezen voor luierbroekjes. Dit is ook precies de reden waarom Bonbébé luierbroekjes pas vanaf luiermaat 5 verkrijgbaar zijn. Deze maat 5 is bedoeld voor kinderen die 12 tot 17 kilo zwaar zijn. Verder zijn deze luierbroekjes nog in een XL-maat te koop, namelijk maat 6. In deze maat voelen kindjes die zwaarder zijn dan 15 kilo zich prima op hun gemak. Voor het snel en hygiënisch schoonmaken van de billetjes kies je natuurlijk voor Bonbébé billendoekjes.

Bonbébé luierbroekjes en het milieu

Je wilt niet alleen voor nu het beste voor je kindje, maar ook straks voor later. En met later denk je dan ook zeker aan hoe de wereld er later uitziet. Hoe laten we onze aarde achter voor onze kinderen? We zijn er ons steeds meer bewust van dat we nu actie moeten ondernemen om onze kinderen straks op een leefbare aarde achter te laten. Bewust kiezen voor merken en fabrikanten die met respect voor mens, dier en milieu produceren is een belangrijke factor om rekening mee te houden. De luierbroekjes van Bonbébé worden geproduceerd op een manier waarbij zo min mogelijk water en energie wordt gebruikt. Het materiaal van de luierbroekjes is zeer dun, waardoor er minder grondstoffen nodig zijn. De hoeveelheid afval dat bij productie vrijkomt is klein en ook dit draagt bij aan beter milieu. Tot slot is het fijn om te weten dat de cellulose in de absorberende kern afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen (FSC-gecertificeerd).

Bonbebe luierbroekjes acties

En hierdoor kies jij ook voor Bonbébé luierbroekjes!

  • Makkelijk verschonen dankzij handige scheurranden
  • Aeroflow kanalen
  • Anti-lekrandjes
  • Ademend materiaal zorgt voor fris gevoel
  • Optimale bewegingsvrijheid

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en betaal nooit meer te veel voor je luiers!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve kortingscodes!
We hebben gedetecteerd dat je ons waarschijnlijk vanuit België bezoekt.

Luieraanbiedingen is er ook speciaal voor onze klanten uit België!