Vandaag 700 aanbiedingen bij 19 winkels

Pampers soorten

Voor elke baby is er een ander soort pamper. Er zijn allerlei verschillende soorten luiers beschikbaar voor elk doeleinde. Zo heb je luiers die beter vocht absorberen dan anderen, maar ook pampers die speciaal zijn ontwikkeld om 's nachts te dragen. Welke maat pampers heeft uw baby nodig? Klik hier!

soorten pampers
pampers active fit

Pampers Active Fit

Dit model is ontworpen voor baby's die beginnen met kruipen en lopen. Hij is daarom verkrijgbaar vanaf maat 3, maat 4, maat 4 plus, maat 5, maat 5 plus, tot en met maat 6. Met deze active fit kan uw zoon of dochter beginnen aan een ontdekkingsreis.

Bekijk Pampers Active Fit
pampers baby dry

Pampers Baby Dry

Dit is de meest verkochte luier van het merk Pampers compleet gericht op comfort. Via de zijkant kan doormiddel van de stripjes de luier worden dichtgemaakt. De baby dry heeft 3 absorberende banen die het vocht gelijkmatig helpen verdelen voor een droge luier in de ochtend. De maatvoering begint voor deze luier bij maat 2. En loopt door tot maat 6. Daar tussen zijn de volgende maten verkrijgbaar: maat 3, maat 4, maat 4+, maat 5 en maat 5+

Bekijk Pampers Baby Dry
pampers baby dry pants

Pampers Baby Dry Pants

Zodra een baby begint te kruipen zijn luiers met plak strips wel is lastig aan te doen en ze kunnen loslaten. Dan is het tijd voor luierbroekjes. Dankzij de elastische tailleband kan je ze makkelijk aandoen al zijn ze nog zo beweeglijk. De luiers zijn verkrijgbaar in maat 3, maat 4, maat 5 en maat 6. Ze passen goed en blijven tot 12 uur droog.

Bekijk Pampers Baby Dry Pants
pampers new baby

Pampers New Baby

De naam zegt het eigenlijk al. De New Baby is speciaal ontwikkeld voor jonge baby’s. Daarom is de luier alleen verkrijgbaar in de maten: maat 0, maat 1, maat 2 en maat 3. De luier is zo samengesteld dat deze meer urine absorbeert en ook dunne ontlasting optimaal opneemt.

Bekijk Pampers New Baby
pampers new baby sensitive

Pampers New Baby Sensitive

Deze Pamper is ontwikkeld voor baby’s met een gevoelige huid. De luier is zacht en biedt een optimaal draagcomfort. Speciaal gericht op baby’s met bijvoorbeeld eczeem. De New baby sensitive is ook voorzien indicatie die aangeeft of er moet worden verschoond.

Bekijk Pampers New baby Sensitive
pampers premium protection

Pampers Premium Protection

De Pampers Premium protection luiers zijn door de kraamafdelingen uitgeroepen tot meest comfortabele luiers. Dit is een model dat in bijna alle maten verkrijgbaar is, namelijk: Maat 0, maat 1, maat 2, maat 3, maat 4, maat 4+, maat 5, maat 5+, en tenslotte maat 6. Daarnaast is hij voorzien van drie absorberende lagen die de luier tot 12 uur lang droog houden. De urine indicator geeft aan of de luier verschoond moet worden zo is baby altijd goed beschermt.

Bekijk Pampers Premium Protection
pampers simply dry

Pampers Simply Dry

Dit is een voordelige luier van het merk Pampers en wordt daarom ook veel verkocht. Het is een goed absorberende luier die in verkrijgbaar is in maat 3.

Bekijk Pampers Simply Dry
pampers sleep & play

Pampers Sleep & Play

Ook de sleep & play variant is voordelig, het is namelijk de goedkoopste luier van het merk. De Pampers luiers worden veelal als beste getest. Wanneer ze in de aanbieding worden gekocht zijn ze vaak voordeliger dan een huismerk luier! Shop ze in de volgende maten: Maat 2, maat 3, maat 4, maat 4 plus, maat 5 en maat 6.

Bekijk Pampers Sleep & Play

Alle soorten luiers op een rijtje

Zoals aangegeven zijn er veel verschillende soorten luiers. De luiers die we hierboven hebben beschreven zijn alleen nog maar van Pampers. Grofweg kan je luiers verdelen in twee soorten. Namelijk de wegwerp luier en de hydrofiele luier. De wegwerp luiers zijn de luiers die het meeste worden gebruikt. Je gebruikt ze 1 keer en gooit ze vervolgens weg. Welke soorten wegwerpluiers zijn er?

  • Pampers
  • Huggies
  • Kruidvat
  • Albert Heijn
  • Etos

Toch komen de luiers van Pampers vaak het beste uit de test bij de recente tests van de consumentenbond. Vaak scoren ze lager op het kopje prijs. Gelukkig is het via deze site mogelijk om luiers met extra korting te kopen!

Het verschil tussen een luier en een luierbroekje

Luierbroekjes zijn net iets anders dan de standaard luier. Zoals de naam het eigenlijk al zegt is een luierbroekje een soort broekje. Je trekt het broekje aan en hoeft geen bandjes vast te zetten. De bandjes kunnen dus ook niet los gaan. Een luierbroekje wordt veelal gebruikt naarmate kinderen ouder worden. Het broekje zit wat fijner wanneer een kindje wat meer gaat bewegen.

Luiers kopen? Hier moet je op letten!

Alle verschillende merken hebben een andere pasvorm. De maat van het ene merk kan dus beter zitten als de maat van het andere merk. Dat is altijd even uitproberen. Sommige luiers hebben ook een indicator die aangeeft of er in de luier is geplast. De meeste luiers van Pampers hebben deze indicator. Daarnaast is het belangrijk om de juiste maat te kiezen!

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en betaal nooit meer te veel voor je luiers!

© 2019 Luieraanbiedingen.nl - Nooit meer te veel betalen voor luiers!Windelnangebot.net Deutschland
4.8 gemiddeld 5 beoordelingen