Alle Albert Heijn Luierbroekjes aanbiedingen van dit moment

Vandaag 0 aanbiedingen

Helaas zijn Albert Heijn Luierbroekjes niet verkrijgbaar in de gekozen maat. Bekijk hieronder de beste aanbiedingen voor Maat .

Albert Heijn luierbroekjes, had je die maar eerder ontdekt!

Heb je je kindje weer eens in de houtgreep moeten nemen om hem een schone luier om te doen? Werkte je kindje nou maar een heel kleine beetje mee. Daar hoef je echt niet op te rekenen, want stilliggen doen die kleintjes echt niet op commando. Stop met moeilijk doen en switch naar Albert Heijn luierbroekjes. Albert Heijn luierbroekjes zorgen er voor dat het verschonen van je kindje voor beide weer een leuk en gezellig moment wordt. Hoe dit kan? Omdat je deze broekjes gewoon als een broekje over zijn billetjes trekt. Je kindje ligt niet langer op de commode, maar staat (al dan niet met jouw hulp en ondersteuning). Dit vind je kindje prachtig en jij vast en zeker ook!

Maar waarom dan juist kiezen voor luierbroekjes van AH?

AH heeft een hele goede reputatie en niet alleen als supermarktketen. De huismerken van deze grootgrutter, waar de Albert Heijn luierbroekjes er één van is, staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en betaalbare prijzen. De luierbroekjes van AH weten je kindje tot wel 12 uur lang droog te houden. De broekjes zijn gemaakt van lekker zacht materiaal, dat comfortabel draagt. De pasvorm is bijzonder goed te noemen, waar de zeer rekbare tailleband medeverantwoordelijk voor is. Oh ja, natuurlijk zijn ze ook dermatologisch getest en vrij van parfum e.d.

In welke maten kun je Albert Heijn luierbroekjes kopen?

In de allerkleinste maten vind je geen luierbroekjes van deze supermarktketen. Dat is natuurlijk niet zo gek, als je weet dat je kindje al wel een heel klein beetje moet kunnen staan om luierbroekjes te kunnen dragen. En ja hoor, bij dit ‘staan’ mag je best een beetje helpen. De Albert Heijn luierbroekjes zijn in 3 maten te koop, namelijk in maat 4, maat 5 en in maat 6.

Luierbroekjes van Albert Heijn in de aanbieding

Als ouder van een klein kindje ben je hartstikke druk. Je komt altijd tijd tekort. Om je tijd (en geld!) te besparen hebben wij voor jou in beeld gebracht welke Albert Heijn luierbroekjes er in de aanbieding zijn. Bestellen is vervolgens appeltje – eitje. Hoef je voor luierbroekjes in elk geval de deur niet meer uit. Nog meer tijd besparen? Bestel gelijk je boodschappen mee.

De belangrijkste voordelen nog even op een rij

  • Echt waar, tot wel 12 uur lang droog!
  • Dermatologisch getest
  • Europees ecolabel
  • Super pasvorm
  • Fluweelzacht voor het tere huidje

Albert Heijn luierbroekjes

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en betaal nooit meer te veel voor je luiers!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve kortingscodes!
Er ligt een kortingscode voor je klaar!
Meld je aan voor de Luieraanbiedingen nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode!
Sluiten X