Pampers maten

Vandaag 3090 aanbiedingen bij 41 winkels

Bij het kopen van de juiste maat Pampers is het belangrijk om te letten op het gewicht van je baby in combinatie met de leeftijd van uw kind. Het is namelijk zo dat er verschillende maten Pampers zijn. In elke groeifase kies je dus een andere maat afhankelijk van de grootte van uw kind.

Let op: De Pampers maten die genoemd zijn in onderstaande tabel en de website zijn gemiddelden van alle Pampers modellen. Kijk voor het bestellen van de luiers altijd bij de winkel om erachter te komen voor hoeveel kilogram deze geschikt zijn.

Bekijk alle Pampers aanbiedingen hier!

pampers maten
Maat pampersGewicht in kilogramLeeftijd van uw babyBekijk alle aanbiedingen
01 – 2,5 kgpremature babyBekijk
12 – 5 kg0 – 2 maandenBekijk
23 – 6 kg0 – 4 maandenBekijk
34 – 9 kg1 – 8 maandenBekijk
47 – 16 kg6 maanden – 4 jaarBekijk
511 – 23 kg16 maanden – 7 jaarBekijk
6vanaf 15 kg3 jaar en ouderBekijk
7vanaf 15 kg3 jaar en ouderBekijk
8vanaf 17 kg3 jaar en ouderBekijk
pampers maat 0

Pampers maat 0

Wanneer je luiers zoekt voor uw pasgeboren baby, kies dan voor Pampers maat 0. Deze zijn geschikt voor baby’s met een gewicht variërend van 0 tot 2,5 kg. Over het algemeen wordt deze maat gebruikt bij premature baby’s. Nieuw bij Pampers: speciaal voor een betere bescherming aan de achterkant van uw kind, een langere absorptiestrook!

Bekijk Pampers maat 0

pampers maat 1

Pampers maat 1

De speciale Absorb-Away laag zorgt ervoor dat de wat minder harde ontlasting en vocht snel worden geabsorbeerd. Je kiest voor Pampers maat 1 wanneer je kind een gewicht heeft van 2 tot 5 kg. Dit gewicht is doorgaans van de periode 0 tot 2 maanden. Alle Pampers luiers zijn speciaal voor de gevoelige en zachte huid ontworpen, voor een optimaal draagcomfort.

Bekijk Pampers maat 1

pampers maat 2

Pampers maat 2

De nieuwe Pampers-lijn is zo zacht als katoen. Als je kind varieert van 3 tot 6kg dan dien je te kiezen voor Pampers maat 2. In de reguliere groeicurve komt dit overeen met een leeftijd van 0 tot 4 maanden. Pampers luiers worden speciaal ontworpen zodat je kind een zo comfortabel mogelijke ervaring heeft.

Bekijk Pampers maat 2

pampers maat 3

Pampers maat 3

Met de nieuwe Pampers lijn weet je altijd wanneer je kind geplast heeft! Het gewicht van uw baby zit tussen de 4 en 9 kilo doorgaans komt dit overeen met een leeftijd van 1 tot 8 maanden. Met de unieke urine-indicator kan je zien wanneer je kind een schone luier nodig heeft. Deze indicator wordt namelijk blauw na het detecteren van urine!

Bekijk Pampers maat 3

pampers maat 4

Pampers maat 4

Deze Pampers maat 4 is speciaal voor kinderen die al wat ouder zijn dan pasgeboren kinderen. Namelijk voor het gewicht variërend van 8 tot 16 kg. Deze luiers kunnen dan ook lang gebruikt worden. Doorgaans tussen de leeftijd van 6 maanden tot 4 jaar. Deze Pampers hebben rond de buik ook een comfortabele gebogen pasvorm, wat navel vriendelijk is.

Bekijk Pampers maat 4

pampers maat 5

Pampers maat 5

Maat 5 is de maat voor grotere kinderen met een gewicht tussen 11 tot 23 kg. Deze maat komt overeen met een leeftijd van 16 maanden tot een jaar of 7. Zoals u gewend bent geven ook deze luiers een optimale bescherming en draagcomfort.

Bekijk Pampers maat 5

pampers maat 6

Pampers maat 6

Dit is het eindstation van alle Pamper luiers. Deze luier is verkrijgbaar voor kinderen vanaf 15 kilo en vanaf 3 jaar of ouder. Het is de grootste afmeting die verkrijgbaar is.

Bekijk Pampers maat 6

AH Baby aanbiedingen

Alles voor uw baby…

Bij Bol.com bestelt u alle benodigdheden voor uw baby. Van Pampers tot billendoekjes en altijd producten in de aanbieding!

Bekijk Bol aanbiedingen

Ken jij alle verschillende Pampers verpakkingen?

Er zijn veel verschillende benamingen voor de pakken die te koop zijn. Zo wordt er gesproken over voordeel pak, reuzen pak, jumbo pak, budget pak, mega pak en zo verder. Hier even toelichting op de verschillende pakken:

  • Mid pak = een kleine verpakking
  • Jumbo Pak = grote verpakking
  • Mega pak = grote verpakking bijvoorbeeld te koop bij Wehkamp
  • Reuze pak = Groot plastic pak onder andere te koop bij Kruidvat
  • Maandbox = Zeer grote verpakking, te koop bij bijna alle winkels
Pampers soorten maten

Alle Pampers maten in één overzicht

We hebben zojuist gekeken naar alle verschillende verpakkingen. Daarnaast worden er door Pampers ook veel verschillen benamingen gebruikt die verband houden met een maat. Hieronder ziet u een opsomming van de verschillende benamingen.

TypePampers maat
MiniMaat 2
MidiMaat 3
MaxiMaat 4
Maxi plusMaat 4+
JuniorMaat 5
Junior PlusMaat 5+
Extra largeMaat 6

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en betaal nooit meer te veel voor je luiers!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve kortingscodes!
We hebben gedetecteerd dat je ons waarschijnlijk vanuit België bezoekt.

Luieraanbiedingen is er ook speciaal voor onze klanten uit België!