Alle Bonbébé Babydoekjes aanbiedingen

Vandaag 1 aanbiedingen

Op deze website vind je alle Bonbébé Babydoekjes die met flinke kortingen worden aangeboden. De kortingen kunnen oplopen tot wel 84%. Je ziet direct waar ze het goedkoopst zijn, want we sorteren ze op de laagste prijs per 100 doekjes! Wil je graag alle luiers bekijken? Klik dan hier.

Type babydoekjeKortingPrijs per pakWinkelPer 100 stuks
Bonbébé Lotion babydoekjes | 72 stuks

Bonbébé Lotion babydoekjes | 72 stuks

Voor 11:00 besteld, morgen in huis - €4.99 verzendkosten
€1.13Hoogvliet€1.57Bekijk

Bonbébé billendoekjes

Zijn de handjes van je kindje nu alweer vies? Soms lijkt het onbegonnen werk om je kindje er fris en schoon uit te laten zien. Troost je met de gedachte dat dit nu eenmaal hoort bij kind-zijn. Je kindje ontdekt nu eenmaal alles graag met zijn handjes en zijn mondje wil dolgraag alles proeven. Gelukkig zijn er Bonbébé babydoekjes die er in no time voor zorgen dat die vieze mond, handjes of billetjes weer brandschoon zijn. Deze doekjes zijn met zorg ontwikkeld en zijn vele malen beter voor je kindje dan ruw keukenpapier of een niet hygiënische natte thee- of vaatdoek. Zorg er dus voor dat je altijd een pak van deze doekjes binnen handbereik hebt.

Chicco Billendoekjes

Waarom dan juist kiezen voor Bonbébé babydoekjes?

De doekjes van dit merk zijn zacht en stevig tegelijk. En of je nu het eerste doekje uit de verpakking gebruikt of de laatste, ze zijn altijd goed vochtig. Dit is belangrijk, omdat dit nu eenmaal makkelijker schoonmaakt dan een te droog doekje. Bonbébé billendoekjes nemen veel vocht en vuil op en hebben het beste voor met het tere huidje van je kindje. Zo zijn de doekjes pH-huidneutraal, zijn ze dermatologisch getest en bevatten ze geen alcohol of kleurstoffen. De doekjes ruiken lekker fris en komen gemakkelijk los van elkaar uit de verpakking. De verzachtende bestanddelen verkoelen de huid en dat is voor je kindje erg prettig.

In welke soorten zijn Bonbébé billendoekjes verkrijgbaar?

De billendoekjes van dit merk zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Allereerst zijn er de Bonbébé Toetenboeners die, zoals de naam al doet vermoeden, speciaal ontwikkeld zijn voor het schoonmaken van het gezichtje. Maar ook de handjes kun je met deze doekjes prima schoonpoetsen hoor. Voor kindjes met een kwetsbare, gevoelige huid zijn er Bonbébé Sensitive babydoekjes. De Bonbébé Lotiondoekjes zijn uitermate vriendelijk voor de tere billetjes van je kindje, maar met hetzelfde gemak poets je handjes en mondje schoon.

De belangrijkste voordelen en kenmerken op een rij

  • Dermatologisch getest
  • Ook verkrijgbaar voor de gevoelige huid
  • pH-huidneutraal
  • Bevatten geen alcohol en kleurstoffen
  • Frisse geur

Nooit meer te veel betalen voor luiers!
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen in je emailbox! Wij houden je op de hoogte van de aanbiedingen, wanneer jij wilt.
Sluiten X
We hebben gedetecteerd dat je ons waarschijnlijk vanuit België bezoekt.

Luieraanbiedingen is er ook speciaal voor onze klanten uit België!