Alle Albert Heijn Babydoekjes en billendoekjes aanbiedingen

Vandaag 0 aanbiedingen

Helaas zijn Albert Heijn Babydoekjes en billendoekjes niet verkrijgbaar in de gekozen maat. Bekijk hieronder de beste aanbiedingen voor Maat .

Albert Heijn billendoekjes, voilà en je kindje is weer schoon en fris

Je kunt wel aan het poetsen blijven als het gaat om de handjes van je kindje. En dan hebben we het nog niet eens over het mondje gehad. Je hebt je nog niet omgedraaid of de kleine doerak heeft zichzelf alweer onder weten te smeren. Hoe doen ze dat toch steeds zo snel? Pieker daar maar niet te lang over. Het antwoord op deze vraag ga je toch niet vinden. Veel belangrijker is de vraag hoe je hier mee omgaat. Boos worden heeft in elk geval geen zin. Dus zal je er gewoon mee moeten leren leven en poets je de boel gewoon elke keer weer schoon en fris. Dit schoon en fris poetsen, dat doe je het best met Albert Heijn babydoekjes.

Zijn er verschillende soorten AH billendoekjes?

In plaats van met één universele variant te komen, kiest AH er juist voor om verschillende soorten billendoekjes in de (virtuele) schappen te leggen. Op deze manier kun je precies dat billendoekje uitkiezen dat voor jouw kindje het prettigst is. Laten we eens een aantal babydoekjes van Albert Heijn onder de loep nemen. Met de AH Beregoede baby lotiondoekjes zijn de billetjes van je kindje in no-time weer schoon. Het verzachtende aloë vera zorgt hierbij voor een fris gevoel. Deze doekjes bevatten geen alcohol en zijn ph huidneutraal. De ‘Beregoede Kids toiletdoekjes’ zijn vooral bedoeld voor de kindjes die druk bezig zijn met zindelijk worden. Het is een handige hulp om zelf de billen schoon te vegen. Wanneer je kindje een heel gevoelige huid heeft, dan ga je voor de ‘Beregoede baby lotiondoekjes sensitive’. Deze doekjes bevatten naast aloë vera ook kamille en zijn parfum- en alcoholvrij.

Waarom juist kiezen voor Albert Heijn babydoekjes?

De range verzorgingsproducten die Albert Heijn onder eigen merk uitbrengt is zeer uitgebreid. Tot deze range verzorgingsproducten behoren ook de Albert Heijn billendoekjes. Deze vinden gretig aftrek, omdat ze simpelweg bijzonder goed van kwaliteit zijn. De Albert Heijn babydoekjes zijn dermatologisch getest. Hierdoor is de kans dat je kindje met vervelende en irriterende huiduitslag te maken krijgt vrijwel nihil. Babydoekjes moeten sterk zijn en moeten goed vochtig blijven. Bovendien moeten de doekjes ook zacht zijn, omdat de huid van kleine kindjes nu eenmaal erg gevoelig is. De Albert Heijn billendoekjes voldoen met het grootste gemak aan deze eisen. Zo snel als je kindje zijn handjes, gezichtje en billetjes (weer) vies heeft, zo snel zijn ze weer schoon met de babydoekjes van AH.

Albert Heijn billendoekjes

De belangrijkste voordelen en kenmerken van AH babydoekjes op een rij

  • Alle babydoekjes van AH zijn dermatologisch getest
  • Ruime keus
  • FSC gecertificeerd
  • Zacht, sterk en groot absorberend vermogen
  • Uitstekende kwaliteit

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en betaal nooit meer te veel voor je luiers!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve kortingscodes!
Er ligt een kortingscode voor je klaar!
Meld je aan voor de Luieraanbiedingen nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode!
Sluiten X