Alle Pampers Active Girl Pants aanbiedingen van dit moment

Vandaag 2 aanbiedingen bij 41 winkels

luieraanbiedingen website van het jaar

Op deze website vind je alle Pampers Active Girl Pants luiers die met flinke kortingen worden aangeboden. De kortingen kunnen oplopen tot wel 84%. Je ziet direct waar ze het goedkoopst zijn, want we sorteren ze op de laagste prijs per luier! Wil je een overzicht van alle Pampers luiers zien? Klik dan hier.

Type luierKortingPrijs per pakWinkelPer luier
Pampers Active Girl Pants luierbroekjes maat 4 | 96 stuks

Pampers Active Girl Pants luierbroekjes maat 4 | 96 stuks

Maat 4 (9 - 14 kg) - Voor 23:59 besteld, morgen in huis - Gratis vanaf €20
€54.95Bol.com€0.57Bekijk

Je bekijkt nu Pampers Active Girl Pants luiers. Wil je meer zien? Deze zijn ook beschikbaar in de volgende maten: maat 0 - maat 1 - maat 2 - maat 3 - maat 4 - maat 4 plus - maat 5 - maat 5 plus - maat 6 - maat 6 plusmaat 7 -

Pampers Active Girl Pants luierbroekjes

De Pampers Active Girl Pants zijn luierbroekjes die speciaal ontworpen zijn voor actieve kleine meisjes die veel bewegen. Dit zijn ideale luierbroekjes om de wereld om je heen te gaan ontdekken. De elastische beschermrandjes bewegen soepel mee, welke kant de kleine meid ook op gaat. Hierdoor zit dit luierbroekje altijd prettig en comfortabel. Ook zorgen ze ervoor dat je kleine meisje lang een droog gevoel houdt. De Micro Pearls in de vocht absorberende kern van deze luierbroekjes weten wel raad met het vocht en voeren dit snel af en verdelen dit over de luier. Hierdoor hoopt het vocht zich niet op één plaats op in de luier. De kans op luieruitslag is klein, want het materiaal waar deze broekjes van gemaakt zijn is zacht en dermatologisch getest.

Maten van Pampers Active Girl Pants

De Pampers Active Girl Pants zijn verkrijgbaar in maat 6. Dit betekent dat deze luierbroekjes geschikt zijn voor kinderen die minimaal 15 kilo wegen. Als je kindje zich echt prettig wil voelen in zijn luierbroekje, zorg er dan voor dat je de juiste maat hebt gekozen. Er is niets zo vervelend als een luier of luierbroekje dat niet lekker zit. Een niet goed passend luierbroekje kun je op verschillende manieren herkennen. Zo kan het zijn dat de elastische randjes niet goed aansluiten om beentjes, billetjes en heupjes. Het broekje gaat dan lekken. Wanneer je rode striemen van de elastische randjes in het huidje van je kindje ziet, dan is het broekje te klein.

En hierdoor kies jij ook voor Pampers Active Girl Pants!

  • Groot absorberend vermogen
  • Zeer comfortabele pasvorm
  • Lekker vrij bewegen
  • Bevat geen allergenen
  • Tot wel 12 uur lang een droog gevoel!
Pampers Active Girl Pants

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en betaal nooit meer te veel voor je luiers!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve kortingscodes!
We hebben gedetecteerd dat je ons waarschijnlijk vanuit België bezoekt.

Luieraanbiedingen is er ook speciaal voor onze klanten uit België!