Alle Pampers Active Fit Pants aanbiedingen van dit moment

Vandaag 1786 aanbiedingen bij 28 winkels

Helaas is deze luier op dit moment niet verkrijgbaar. Bekijk hier alle aanbiedingen van dit moment.

Pampers Active Fit Pants luierbroekjes

De De Pampers Active Fit Pants weten als geen ander welke eisen je kindje stelt aan een luierbroekje. Ze houden je kleintje lang droog, tot maar liefst 12 uur lang. Het vocht wordt geabsorbeerd door zogenaamde Micro Pearls. Het vocht wordt over verschillende zones in het luierbroekje verdeeld. Lekken wordt voorkomen door de beschermende elastische randjes die perfect de contouren van de billetjes, beentjes en taille van je kindje volgen. De pasvorm is dan ook optimaal en bewegingsvrijheid is gegarandeerd. Zoals je van Pampers mag verwachten zijn ook deze broekjes uitgebreid klinisch en dermatologisch getest. Verschonen is makkelijk, omdat het materiaal waarvan de broekjes gemaakt zijn soepel en heerlijk zacht is.

Maten van Pampers Active Fit Pants

De meest gangbare maat waarin de Pampers Active Fit Pants verkrijgbaar is, is maat 6. Maat 6 is de luiermaat die past bij kinderen met een gewicht van minimaal 15 kilo. Natuurlijk check je regelmatig bij je kindje of hij nog de juiste maat luierbroekjes draagt. Rode striemen van de elastische bandjes wijzen erop dat hij uit zijn luierbroekje is gegroeid. Merk je dat het broekje lekt? Dan is de kans groot dat het luierbroekje te groot is en de elastische randjes niet strak genoeg om de beentjes, billetjes en heupjes sluiten.

En hierdoor kies jij ook voor Pampers Active Fit Pants!

  • Verschillende vocht absorberende zones
  • Vrij van schadelijke stoffen
  • Je kindje blijft lang droog
  • Soepel en heerlijk zacht
  • Dermatologisch getest
Pampers Active Fit Pants
Nooit meer te veel betalen voor luiers!
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen in je emailbox! Wij houden je op de hoogte van de aanbiedingen, wanneer jij wilt.
Sluiten X
We hebben gedetecteerd dat je ons waarschijnlijk vanuit België bezoekt.

Luieraanbiedingen is er ook speciaal voor onze klanten uit België!