Hoeveel luiers gebruikt een kindje eigenlijk?

Hoeveel luiers gebruikt een kindje eigenlijk?
Je kindje is geboren! Groot feest natuurlijk, want de geboorte van zo’n klein mensje is en blijft iets bijzonders. Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open. Een wereld van flesjes geven, lekker tuttelen met je kindje en hier en daar eens een gebroken nacht. En natuurlijk van luiers verschonen! Want één ding is zeker, poepen en plassen, dat kunnen die kleine hummeltjes als geen ander. Maar weet je eigenlijk wel hoeveel luiers je kindje gebruikt? Wij hebben dit eens even voor je op een rij gezet.

Het luierverbruik

Het ‘luierverbruik’ van je kindje ligt in het eerste jaar het hoogst. Dit is natuurlijk niet verrassend. Gemiddeld verbruikt een baby in het eerste levensjaar zeven luiers per dag. Dat is een behoorlijk aantal, dus je kunt er maar beter voor zorgen dat je altijd voldoende luiers op voorraad hebt. Wanneer je dit aantal per dag doorrekend naar een aantal luiers per jaar, dan kom je uit op een aantal van 2555 stuks! Naarmate je kindje ouder wordt, neemt het aantal luiers per dag af. Zo geef je in het tweede jaar je kindje nog zo’n vijf keer per dag een schone luier, wat neerkomt op 1825 stuks per jaar. Het derde jaar is nog altijd goed voor vier luiers per dag en dit betekent dat je in het derde jaar nog altijd 1460 luiers in huis moet hebben.

Hoeveel luiers zijn dat in 3 jaar tijd?

Leuk en aardig natuurlijk die getallen, maar wat moet of kun je met deze info? Meer dan je denkt! In drie jaar tijd gebruikt je kindje meer dan 5800 luiers. We hoeven je vast en zeker niet uit te leggen dat dit een aardige kostenpost is. Het loont dus echt wel de moeite om uit te zoeken waar je het voordeligst uit bent als je luiers gaat kopen. Hiermee bespaar je veel geld, tot wel enkele honderden euro’s. Geld dat je liever uitgeeft aan andere dingen voor je kindje.

Begin vandaag nog met besparen!

Begin vandaag nog met besparen op de kosten van luiers en maak gebruik van onze handige vergelijkingstool. We laten je precies zien waar jij het meest voordelig uit bent. We vergelijken alle merken, zoals Pampers, Huggies, Albert Heijn, Kruidvat, enzovoort. Bijkomend voordeel? Je bestelt snel en gemakkelijk online, dus je hoeft er ook de deur niet meer voor uit. En dat betekent dat je meer tijd met je kindje door kan brengen. Gezellig!

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en betaal nooit meer te veel voor je luiers!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve kortingscodes!
Stem op ons en maak kans op een Airfryer!
Luieraanbiedingen.nl is wederom in de race voor de titel Website van het jaar!
Maak jij ook altijd gebruik van Luieraanbiedingen.nl? Stem dan op ons en maak kans op diverse prijzen waaronder een Airfryer.
Stem op Luieraanbiedingen! Sluiten X
We hebben gedetecteerd dat je ons waarschijnlijk vanuit België bezoekt.

Luieraanbiedingen is er ook speciaal voor onze klanten uit België!