Premium Protection ervaringen

Bekijk alle 665 reviews

10 / 10
Geplaatst door VIGNESHWARI op pampers.nl

Good

Product is good to use and easy absorbent.Recommended to all users
Publicatie datum: 01-12-2023

10 / 10
Geplaatst door Malgorzata op pampers.nl

luiers

De beste luiers. Het kind voelt zich er prettig in. ze lekken niet. Ik kan het iedereen met een zuiver geweten aanbevelen .
Publicatie datum: 07-11-2023

10 / 10
Geplaatst door Aleksandra op pampers.nl

beter dan de concurrentie

Ik heb eerder monsters van kruidvat gebruikt. Toen ik klaar was, heb ik Pampers benaderd omdat dit bedrijf altijd een goede reputatie heeft gehad. Ik werd niet teleurgesteld! luiers zijn veel beter te gebruiken. flexibeler, gemakkelijker te bevestigen. als ze vol zijn, stinkt de inhoud niet. volgende aankoop zal weer Pampers zijn!
Publicatie datum: 22-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Lisanne op pampers.nl

Heerlijk slapen

Na een tijdje andere luiers te hebben gebruikt, waarbij onze dochter regelmatig doorlekte en daardoor snachts vaak wakker werd, zijn we overgestapt op deze luiers. En wat een genot. De luiers sluiten mooi aan, nemen alles goed op en daardoor kan onze dochter langer doorslapen. Wat natuurlijk voor ons ook een pluspunt is :)
Publicatie datum: 20-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Pooja op pampers.nl

Soft and comfortable

It has not given my baby any rashes till now and also fits properly with minimal leaks
Publicatie datum: 20-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Maud op pampers.nl

Super fijne luier

Een van de weinige luiers waarmee onze dochter s nachts droog blijft (lekken niet). Fijn materiaal en goede pasvorm!. Ook de plasinsdicator is erg fijn! Een aanrader.
Publicatie datum: 10-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Tessa op pampers.nl

Super fijne luiers

Fijne luiers, ons zoontje lekt met andere merk luiers vaak door als hij wat zwaarder wordt. En de pampers luiers kan hij veel langer dragen voordat hij weer een maat verder in gewicht moet hebben.
Publicatie datum: 10-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Floor op pampers.nl

Beste luiers

We hebben (bijna) alle luiers geprobeerd maar blijven bij deze. Je bent misschien wat meer kwijt elke maand, maar dat maakt de absolute kwaliteit van deze luier dubbel en dwars goed. Voor mij nooit meer een andere luier dan een pampers luier!
Publicatie datum: 07-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Imane op pampers.nl

Hele fijne luiers

Na verschillende huismerken te hebben gebruikt zijn dit toch wel de fijnste luiers voor mijn zoontje. Erg zacht en rekbaar. Fijn materiaal en houdt urine en ontlasting goed vast in de luier. Mijn zoontje lekt eindelijk niet meer. En geen natte kleding meer! Top!
Publicatie datum: 07-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Bart op pampers.nl

Fijne luiers en zijn superzacht

Hele fijne luiers, ook voor de nachten. Onze bink plast veel (vooral de nachten) maar met de PP blijft hij eigenlijk altijd droog, terwijl zijn luier barstensvol zit. Ook reageert hij niet met luieruitslag en de luier is superzacht om zijn billen. Wij raden iedereen deze luier aan.
Publicatie datum: 07-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Manu op pampers.nl

Beste luiers in de markt

Geweldige luiers! Lekt bijna nooit. Het is comfortabel en doet lang mee.
Publicatie datum: 07-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Shiwmara op pampers.nl

mama van 2

De Premium Protection echt favoriet hier in huis. De pasvorm is perfect. Mijn kleine meid zit nu op een maat 3 en dat zit naar mijn idee prettig om haar. De luier sluit goed af, zo kun je de bovenste rand van de luier zowel aan de voor- als achterzijde naar binnen vouwen, zo kun je het doorlekken van de luier voorkomen. Bij beiden kinderen nooit iets van luieruitslag of iets dergelijks opgemerkt, dus dat is fijn.
Publicatie datum: 07-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Melissa op pampers.nl

Super fijne Pampers

Het meest fijne van dit product vind ik toch de comfort van de luier zelf! En het fijne van dit merk luiers is dat de stikkers geel zijn waar je de luier mee bevestigd. Zo zie je makkelijker wat de voor en achter kant is. Dat is bij andere merken niet en dat zorgt dan regelmatig dat ik de luier andersom probeer aan te doen haha. Geen slecht wordt over te spreken zeer aan te raden!
Publicatie datum: 07-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Claudia op pampers.nl

Mooi

Ze pampers zitten perfect voor ons meisje! Nog geen ongelukjes mee gehad met doorlekken ed. De designs op de pampers zijn trouwens ook erg leuk!
Publicatie datum: 06-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Maram op pampers.nl

Super tevreden

Pampers is de favoriete luier van mijn zoon. Hij heeft verlichting gekregen van de beste luiers ooit. Het gaat lang mee en voorkomt lekken 's nachts en geeft hem zachtheid en comfort. Bedankt, Pampers, voor die kwaliteit, en bedankt voor de zorg voor onze kinderen.❤️
Publicatie datum: 06-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Andra op pampers.nl

super fijne luier

Verschillende luiers geprobeerd en ook veel recensies over verschillende luiers opgezocht. Toch vinden wij deze premium protection van Pampers heel fijn. Andere luier gehad van ander merk en daar ging meerdere malen iets mis met plassen of poepen. Deze luier is zachter en houdt veel meer tegen! fijn dat ruggetje zo hoog is. is maar 1x fout gegaan bij deze luier. Ook ademd deze luier wat meer naar mijn idee. Wij zijn erg tevreden! de baby dry hebben wij nog niet geprobeerd. Nog wel benieuwd naar.
Publicatie datum: 06-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Nathasja op pampers.nl

Perfect

Wij willen niet meer anders. Lekt niet snel moet heel wat in voor dat de pamper lekt. Wij verwachten in okt ons 2de kindje en gaan deze pampers ook zeker voor haar gebruiken.
Publicatie datum: 06-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Hilal op pampers.nl

Beste pamper

Pampers, de trouwe metgezel van ouders en de tedere huid van hun baby's. Deze luiers belichamen de belofte van comfort en bescherming, en leveren deze belofte elke dag weer. De zachtheid van het materiaal omhult de baby als een liefdevolle omhelzing.
Publicatie datum: 06-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Roos op pampers.nl

Hele fijne pampers

Hele fijne Pampers voor allebei mijn kindjes. Lekker zacht en een mooie pasvorm, waardoor er weinig ongelukjes zijn. Ook top voor de nachten!
Publicatie datum: 06-09-2023

8 / 10
Geplaatst door Hoi Yan op pampers.nl

Mel

Very good diapers! It seems very comfortable for my son and it’s very absorbent! We experienced a couple of leakages but overall very well protecting diapers
Publicatie datum: 06-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Kirsten op pampers.nl

Geweldig

Echt de meeste fijne luiers die we hebben gehad. Wel is gewisseld met kruidvat eigenmerk of supermarkt merk, omdat dat nou eenmaal wat goedkoper is. Maar we blijven toch terug komen op pampers premium protection. Lekt bij ons bijna nooit door ook geen last van luieruitslag. Kortom top.
Publicatie datum: 06-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Charline op pampers.nl

Zeer tevreden over deze geweldige luiers

Wij gebruiken sinds de geboorte de luiers van Pampers (Premium Protection) en zijn zeer tevreden over de luiers. Wij hebben andere luiers wel geprobeerd maar zijn toch het meest tevreden over de Premium Protection. Ons zoontje plast er veel en deze luiers zijn voor ons zoontje erg comfortable, de zachtheid en de geur van de luiers zijn ook goed! zeker een aanrader voor aanstaande moeders en ook zeker voor nu al mama's!
Publicatie datum: 06-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Cisca op pampers.nl

Super fijne luiers

Super fijne luiers die goed passen en aansluiten en die ervoor zorgen dat mijn baby geen geïrriteerde huid krijgt. Daarnaast lekken ze niet door en vangen alles goed op waar andere luiers eerder verzadigd zijn.
Publicatie datum: 06-09-2023

10 / 10
Geplaatst door fazilja op pampers.nl

Suuperr zacht

Pampers® Premium Protection™ luiers zijn precies zoals beschreven comfortabel super zacht en lekken niet hoe vol de luier ook is
Publicatie datum: 06-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Angela op pampers.nl

Heel goede pampers

Deze pampers gebruik ik voor overdag. Zit enorm comfortabel en ons kleintje beweegt flexibel met deze pampers in tegendeel van andere merken. Liever wat geld meer te geven dan een baby die ongemakkelijk zit en uitslag geeft. Enkel nog het merk pampers hier!
Publicatie datum: 06-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Lisanne op pampers.nl

Beste luiers

Hele fijne luiers en nooit geen lekkerij of luieruitslag omdat deze luier zo ontzettend goed vocht absorbeert en zacht is voor de huid. Na het proberen van andere merken (waar ik na 2x al helemaal klaar mee was vanwege doorlekken) ben ik overtuigd dat pampers toch echt het beste is voor onze zoon. Ik wil niet meer anders dan de Premium Protection of de Pampers Harmonie.
Publicatie datum: 06-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Dominique op pampers.nl

Pampers maat 1

Het zijn hele fijne luiers, mijn dochter heeft deze luiers vanaf dag 1. Geen uitslag geen irritatie. Zij is geboren op 29-06-2023 je merkt aan haar nu dat ze met huilen aan geeft wanneer de luier vies is en ze graag een schone nodig heeft. Ook vind ik het erg fijn de gele streep op de luier, op het moment dat de luier erg vol is is de streek donker blauw en als hij minder vol is is hij minder blauw. Als nog wel blauw zo weet ik direct dat hij verschoond moet.
Publicatie datum: 06-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Marlinda op pampers.nl

Ontzettend fijne Pampers

Vanaf het begin van alles geprobeerd maar pampers zijn toch echt het allerbeste. Ze heeft nu maat 4 premium protection en blijft de hele nacht droog. Ook overdag hoef je niet vaak te verwisselen ten opzichte van andere merken.
Publicatie datum: 06-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Ashley op pampers.nl

Wij gebruiken niks anders meer

Voor onze dochter van 2,5 maand oud gebruiken wij al een tijdje pampers. Eerst andere merken geprobeerd ook, maar of ze lekte door de luiers stonken heel erg. Met pampers hebben wij dit probleem gelukkig niet. Dus voor ons niks anders meer!
Publicatie datum: 06-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Romy op pampers.nl

Fijnste luier

Wij hebben nu drie jonge kinderen (bijna 4j, 2j en 3m). Voor alle drie hebben we uitsluitend Pampers premium protection gebruikt in het begin. De oudste twee hebben beide maar één keer de billen kapot gehad. Omdat deze Pampers onze kinderen perfect droog hielen is het niet eens ter sprake gekomen om over te stappen op een ander merk. Toen de oudste twee kinderen konden staan, en wij bezig gingen met het zindelijk maken, zijn wij overgestapt op de baby dry pants van Pampers. Ook deze bevielen uitstekend. De oudste was met 1,5 overdag zindelijk en de middelste toen ze net één jaar was. Ondanks dat Pampers uitstekend absorbeert, houden de luiers van Pampers het zindelijk worden dus absoluut niet tegen zoals wel eens word beweert. Kortom deze luiers zijn de prijs dus zeker ook waard!
Publicatie datum: 06-09-2023

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en betaal nooit meer te veel voor je luiers!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve kortingscodes!
We hebben gedetecteerd dat je ons waarschijnlijk vanuit België bezoekt.

Luieraanbiedingen is er ook speciaal voor onze klanten uit België!