Premium Protection ervaringen

Bekijk alle 519 reviews

10 / 10
Geplaatst door Judith op pampers.nl

Heel fijn

Voor onze zoon hebben we vanaf het begin pampers gekocht. Deze luiers zitten goed om de billen en zakken dus niet af. Daarnaast lekken ze niet. Ook vind ik het heel fijn dat je kan zien wanneer de luier vol is. Wij gebruiken deze het liefst. (We hebben wel andere luiers geprobeerd, maar toch niet zo'n fan van)
Publicatie datum: 21-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Jolien op pampers.nl

Zachte luier

De pasvorm van de Pampers luier is perfect. Ze voelen ook heel zacht aan en lekken niet door. Fantastische luier!
Publicatie datum: 07-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Melissa1993 op wehkamp.nl

Lekt niet en goede pasvorm

Prima pasvorm en lekt niet. Het materiaal voelt zacht aan, niet zoals bij andere merken dat het voelt als ‘plastic’.
Publicatie datum: 07-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Nadieh op pampers.nl

Pampers

Helemaal top! Vanaf de geboorte van onze dochter gebruiken we pampers. Zij heeft nooit last van uitslag gehad, ideaal dat je kan zien wanneer de luier vol zit. De pasvorm is perfect. En het lijkt mij ook erg comfortabel. Wij hebben geen klachten en stappen ook zeker niet over op een ander merk. Ga zo door!
Publicatie datum: 06-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Joyce op pampers.nl

Hele fijne luiers

Wow wat zijn dit fijne luiers mijn kindje is 's morgens niet door gelekt. De pasvorm is echt ideaal. Ze zijn heerlijk zacht voor de babyhuid. Ik zou niet anders meer willen.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Jayanti op pampers.nl

Mijn nummer 1 keuze

Premium Protection is de lijn van pampers die ik voor beide kinderen gebruik. Heb weleens andere merken tussendoor geprobeerd maar dan merk ik toch last van bijvoorbeeld luieruitslag, doorlekken etc. Voor mij blijft premium Protection van pampers de nr. 1 in alle maten!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Ilse op pampers.nl

Premium protection super goed

Pampers premium protection zijn de beste pampers die er bestaan. Ons zoontje heeft last van eczeem. Ikzelf heb nooit andere pampers gekocht. Als hij al eens bij iemand was met een baby, gebruikten ze al eens een ander merk bij hem. Deze waren niet goed voor zijn huid. Met premium protection hebben we dit nooit aan de hand. De meeste nachten slaapt hij 12u door. Zelfs dan lekt de pamper niet. Het absorbeert al zijn urine. Wij zijn dus super tevreden!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Nora op pampers.nl

Perfecte luiers

Voor mijn zoontje meerdere merken uitgeprobeerd. Pampers premium protection blijft favoriet. Goede pasvorm, zacht materiaal, geen luieruitslag. Luier gaat snachts 10uur mee, als de luier volledig verzadigd is blijft huid droog. Ik beveel deze luiers iedereen aan!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Sophie op pampers.nl

Super

Heel blij met deze luiers voor onze kleine man. Nog niet 1x doorgelekt. Luier sluit goed aan snik vind de overgang tussen de verschillende maten heel fijn.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Stephanie op pampers.nl

Ideale zachte luier

Erg zacht voor de huid. Super pasvorm, ook voor mijn rand prematuur geboren baby. Maandboxen zijn perfect. Gaan ideaal met de groei mee!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Judith op pampers.nl

De fijnste luiers

Dit zijn naar mijn mening de fijnste luiers op de markt. Ze zijn zacht voor de huid en zitten perfect. Daarbij zijn deze luiers bij onze dochter nog nooit doorgelekt, terwijl ze echt flink plast.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Ingrid op pampers.nl

Niets anders voor mijn baby

Ons zoontje heeft een super gevoelig huidje en heeft erg snel uitslag of eczeem. Hij draagt alleen maar Premium Protection en daar doet zijn huidje het prima mee. Geen luieruitslag of geïrriteerde plekken. Voor hem geen andere luiers dan deze.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Romy op pampers.nl

Super luiers

Vanaf maat 2 overgegaan op de Premium Protection luiers. Wat een super luier! Heerlijke pasvorm en de billetjes van ons meisje blijven lekker schoon door de absorberende laag. Zelfs na een hele nacht slapen nog steeds een rustig huidje en lekt niet. De volgende maat wordt weer een Premium Protection luier. Echt een aanrader!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Bianca op pampers.nl

Ik HOUD van deze luiers

Deze luiers zijn echt TOP! Onze kleine man is 9 weken te vroeg geboren en vanaf maatje mini tot inmiddels 3, zijn ze elke keer weer top. Zacht, makkelijk aan te doen, blijven goed zitten, lekken niet en de plakstrips zijn top. Ik maak geen reclame, maar ben een tevreden gebruiker :-)
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Sanne op pampers.nl

De aller zachtste luiers voor je kleintje

De luiers hebben een goede pasvorm, lekken niet door en zijn ook nog super zacht voor de huid. Alles waar een goede luier aan moet voldoen naar mijn idee!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Hanna op pampers.nl

Perfect

Super tevreden over dit type pampers, onze dochter is nog niet een keer doorgelekt na 5,5 maand
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Carmen op pampers.nl

Best diapers ever

The diapers I used since day one, I get grátis sample but I already had for my baby
Publicatie datum: 01-06-2022

6 / 10
Geplaatst door Linda op pampers.nl

Pampers premium protection

Prima luier. Mijn zoontje is nogal lang en slank. Wanneer ik het gewicht volg met de maat van de luier, lekt de luier binnen 10 minuten. Ik houd hierdoor een kleinere maat aan. Ik moet mijn zoontje bij iedere flesvoeding verschonen, anders loopt de luier over.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Wendy op pampers.nl

Geweldig product

Eerlijk ik was geen pamper fan maar deze luiers zijn geweldig,zacht voor de billetjes en ze stinken naar urine na 1 plasje ! Voor mij geen andere meer dan pampers premium !
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Machella op pampers.nl

Ik wil alleen nog maar pampers

Heb zoveel merken geprobeerd voor de nacht.. maar daar lekt mijn zoontje in no time doorheen. Bij pampers niet! Hier blijft mijn kind zo goed droog in! Ik raad ze echt bij iedereen aan!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Deveney op pampers.nl

Ideale luiers

Mijn kindje blijft droog snachts. En de geur blijft ook goed in de luier, met vergeleken andere luiers is pampers de beste.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Esther op pampers.nl

Zeer tevreden

Zeer tevreden over de premium protection! Enkele keer doorgelekt maar was toen ook super volle luier. 1x gehad dat de kristalletjes in zaten. Maar verder zijn ze super. Mn zoon heeft nooit geïrriteerde billen en ze houden het vocht goed vast. Bij het verschonen ook geen vochtige billen wel af en toe dat het zei flapje afscheurd bij het aantrekken. We gebruiken ze al ruim 1.5 jaar en voor mij geen ander.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Robin op pampers.nl

De fijnste luiers voor mijn kleintje

Ik gebruik vanaf de geboorte van mijn zoon pampers premium protection. Ze absorberen goed, stinken niet en zijn super zacht voor de billetjes. De eerste week gebruikte ik nog luiers vanuit het ziekenhuis van een ander merk, maar dat was toch minder prettig.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Denise op pampers.nl

Hele fijne luiers

Ons zoontje heeft een gevoelige huid, dus al snel overgestapt op deze luiers. Hierna geen last meer gehad van een schrale huid. Deze luiers zijn ook erg soepel en sluiten goed aan. Hierdoor lekt hij ook niet door. Andere luiers zijn vaak stugger en sluiter minder goed aan. Ik raad deze luiers aan iedereen aan.
Publicatie datum: 01-06-2022

8 / 10
Geplaatst door Gaya op pampers.nl

Great Product

We've used these diapers since our baby was born. The diapers are great. We love the feel of it, and our baby loves it too. It keeps dry even after 12+ hours of use at night. It has never leaked. It has also worked very well in warm climates when we were travelling to the tropics. Plus the indicator is super helpful. Just one point though, we just shifted sizes and this batch seems less absorptive than the previous size. I'm not sure if its designed that way. That's why there's 1 star less. Nevertheless, we fully recommend this product !
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Stephany op pampers.nl

Zacht en sterk absorberend

Na verschillende merken te hebben geprobeerd, ben ik blijven hangen op de Pampers PP. Het sluit perfect aan en voelt zacht op de huid. Doordat het zo goed absorbeert, heeft mijn zoontje met gevoelige huid nooit huiduitslag! Ook blijft hij de hele nacht (12 uur minimaal) droog. Super fijn!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Eva op wehkamp.nl

Prima prijs voor de beste luiers

Pampers is de beste onder de wegwerpluiers. Doet wat het moet doen en via Wehkamp voor een zeer redelijke prijs.
Publicatie datum: 28-05-2022

10 / 10
Geplaatst door Wendy smit op wehkamp.nl

Super snelle levering

Perfect voor mijn kleine meid is de eenige luier de bij haar niet door lekt !!! en super snelle levering
Publicatie datum: 20-05-2022

10 / 10
Geplaatst door Anoniem op wehkamp.nl

Super pampers

Hele fijne pamperts. Mooie pasvorm. En heel fijn ingebruik
Publicatie datum: 19-05-2022

10 / 10
Geplaatst door Marjolein op wehkamp.nl

Fijne luiers

Hele fijne luiers. Sluiten mooi aan en hebben goede pasvorm
Publicatie datum: 18-05-2022

Nooit meer te veel betalen voor luiers!
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen in je emailbox! Wij houden je op de hoogte van de aanbiedingen, wanneer jij wilt.
Sluiten X
We hebben gedetecteerd dat je ons waarschijnlijk vanuit België bezoekt.

Luieraanbiedingen is er ook speciaal voor onze klanten uit België!