Premium Protection ervaringen

Bekijk alle 555 reviews

10 / 10
Geplaatst door Jana op pampers.nl

Beste luiers

Allerbeste luiers voor mijn lief baby'tje. Ik zal deze vaker kopen.
Publicatie datum: 05-10-2022

10 / 10
Geplaatst door Krista op pampers.nl

Altijd goed

Pampers is echt het beste voor je baby/dreumes/ peuter. De pasvorm is super en onze kleine meid komt altijd droog de nacht door!
Publicatie datum: 21-09-2022

10 / 10
Geplaatst door Sarahdhondt op wehkamp.nl

Top luiers

Wij adviseren deze luiers aan. Neemt voldoende vocht etc op. Daarnaast zijn de luiers zacht voor de huid. Wij zijn helemaal tevreden. :)
Publicatie datum: 04-09-2022

10 / 10
Geplaatst door MN op wehkamp.nl

Pampers

Wat je van luiers verwacht. Goede aanbieding bij wehkamp
Publicatie datum: 02-09-2022

10 / 10
Geplaatst door Melissa op wehkamp.nl

Fijne pampers.

Fijn ingebruik wij zijn fan van pampers voor ons geen ander merk meer.
Publicatie datum: 28-08-2022

10 / 10
Geplaatst door S op wehkamp.nl

Top merk en een super snelle levering.

Pampers premium is een hele goede luier voor de kleintjes. Zeer kwalitatief. Blijft lang droog en lekt absoluut niet
Publicatie datum: 08-08-2022

10 / 10
Geplaatst door Taraj op wehkamp.nl

Vaste klant

Beste luiers die er zijn en met de maandbox altijd voor een goede prijs. Als ze op zijn bestel ik hier opnieuw. Altijd snel in huis.
Publicatie datum: 30-07-2022

6 / 10
Geplaatst door Db op wehkamp.nl

100 protectie

Ik heb voor de verandering is ipv de harmony van pampers deze gekozen… toch vindt ik de andere is mooier ogen en beter aansluiten en minder snel doorlekken. Het is nog steeds geen slechte pamper maar vergeleken met de harmonie! Is deze toch minder
Publicatie datum: 19-07-2022

10 / 10
Geplaatst door Khadiri op wehkamp.nl

Goed product

Goed product aanrader kwaliteit prijs goed goed voor gevoelige huid
Publicatie datum: 11-07-2022

10 / 10
Geplaatst door Patrik op wehkamp.nl

Satisfied

Fully satisfied with quality of that product! Best!
Publicatie datum: 05-07-2022

10 / 10
Geplaatst door Betsie op wehkamp.nl

Snelle levering

Snelle levering en altijd blij met pampers premium protection ivm luieruitslag
Publicatie datum: 28-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Judith op pampers.nl

Heel fijn

Voor onze zoon hebben we vanaf het begin pampers gekocht. Deze luiers zitten goed om de billen en zakken dus niet af. Daarnaast lekken ze niet. Ook vind ik het heel fijn dat je kan zien wanneer de luier vol is. Wij gebruiken deze het liefst. (We hebben wel andere luiers geprobeerd, maar toch niet zo'n fan van)
Publicatie datum: 21-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Judith op pampers.nl

Heel fijn

Voor onze zoon hebben we vanaf het begin pampers gekocht. Deze luiers zitten goed om de billen en zakken dus niet af. Daarnaast lekken ze niet. Ook vind ik het heel fijn dat je kan zien wanneer de luier vol is. Wij gebruiken deze het liefst. (We hebben wel andere luiers geprobeerd, maar toch niet zo'n fan van)
Publicatie datum: 21-06-2022

10 / 10
Geplaatst door OMRH op wehkamp.nl

Altijd goede kwaliteit

Wij kopen al jaren pampers premium protection luiers. Altijd goede kwaliteit en geen luieruitslag bij onze kinderen. Handig plasindicator. Goede pasvorm en uitstekend absorptievermogen. Prijzige luiers, maar als je een beetje let op aanbiedingen, zijn de luiers goedkoper dan die van diverse drogisten. Mijn advies: besparen op luiers kun je beter niet doen ;)
Publicatie datum: 13-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Jolien op pampers.nl

Zachte luier

De pasvorm van de Pampers luier is perfect. Ze voelen ook heel zacht aan en lekken niet door. Fantastische luier!
Publicatie datum: 07-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Melissa1993 op wehkamp.nl

Lekt niet en goede pasvorm

Prima pasvorm en lekt niet. Het materiaal voelt zacht aan, niet zoals bij andere merken dat het voelt als ‘plastic’.
Publicatie datum: 07-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Jolien op pampers.nl

Zachte luier

De pasvorm van de Pampers luier is perfect. Ze voelen ook heel zacht aan en lekken niet door. Fantastische luier!
Publicatie datum: 07-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Nadieh op pampers.nl

Pampers

Helemaal top! Vanaf de geboorte van onze dochter gebruiken we pampers. Zij heeft nooit last van uitslag gehad, ideaal dat je kan zien wanneer de luier vol zit. De pasvorm is perfect. En het lijkt mij ook erg comfortabel. Wij hebben geen klachten en stappen ook zeker niet over op een ander merk. Ga zo door!
Publicatie datum: 06-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Nadieh op pampers.nl

Pampers

Helemaal top! Vanaf de geboorte van onze dochter gebruiken we pampers. Zij heeft nooit last van uitslag gehad, ideaal dat je kan zien wanneer de luier vol zit. De pasvorm is perfect. En het lijkt mij ook erg comfortabel. Wij hebben geen klachten en stappen ook zeker niet over op een ander merk. Ga zo door!
Publicatie datum: 06-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Joyce op pampers.nl

Hele fijne luiers

Wow wat zijn dit fijne luiers mijn kindje is 's morgens niet door gelekt. De pasvorm is echt ideaal. Ze zijn heerlijk zacht voor de babyhuid. Ik zou niet anders meer willen.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Jayanti op pampers.nl

Mijn nummer 1 keuze

Premium Protection is de lijn van pampers die ik voor beide kinderen gebruik. Heb weleens andere merken tussendoor geprobeerd maar dan merk ik toch last van bijvoorbeeld luieruitslag, doorlekken etc. Voor mij blijft premium Protection van pampers de nr. 1 in alle maten!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Ilse op pampers.nl

Premium protection super goed

Pampers premium protection zijn de beste pampers die er bestaan. Ons zoontje heeft last van eczeem. Ikzelf heb nooit andere pampers gekocht. Als hij al eens bij iemand was met een baby, gebruikten ze al eens een ander merk bij hem. Deze waren niet goed voor zijn huid. Met premium protection hebben we dit nooit aan de hand. De meeste nachten slaapt hij 12u door. Zelfs dan lekt de pamper niet. Het absorbeert al zijn urine. Wij zijn dus super tevreden!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Joyce op pampers.nl

Hele fijne luiers

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wow wat zijn dit fijne luiers mijn kindje is 's morgens niet door gelekt. De pasvorm is echt ideaal. Ze zijn heerlijk zacht voor de babyhuid. Ik zou niet anders meer willen.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Jayanti op pampers.nl

Mijn nummer 1 keuze

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Premium Protection is de lijn van pampers die ik voor beide kinderen gebruik. Heb weleens andere merken tussendoor geprobeerd maar dan merk ik toch last van bijvoorbeeld luieruitslag, doorlekken etc. Voor mij blijft premium Protection van pampers de nr. 1 in alle maten!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Nora op pampers.nl

Perfecte luiers

Voor mijn zoontje meerdere merken uitgeprobeerd. Pampers premium protection blijft favoriet. Goede pasvorm, zacht materiaal, geen luieruitslag. Luier gaat snachts 10uur mee, als de luier volledig verzadigd is blijft huid droog. Ik beveel deze luiers iedereen aan!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Sophie op pampers.nl

Super

Heel blij met deze luiers voor onze kleine man. Nog niet 1x doorgelekt. Luier sluit goed aan snik vind de overgang tussen de verschillende maten heel fijn.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Ilse op pampers.nl

Premium protection super goed

Pampers premium protection zijn de beste pampers die er bestaan. Ons zoontje heeft last van eczeem. Ikzelf heb nooit andere pampers gekocht. Als hij al eens bij iemand was met een baby, gebruikten ze al eens een ander merk bij hem. Deze waren niet goed voor zijn huid. Met premium protection hebben we dit nooit aan de hand. De meeste nachten slaapt hij 12u door. Zelfs dan lekt de pamper niet. Het absorbeert al zijn urine. Wij zijn dus super tevreden!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Stephanie op pampers.nl

Ideale zachte luier

Erg zacht voor de huid. Super pasvorm, ook voor mijn rand prematuur geboren baby. Maandboxen zijn perfect. Gaan ideaal met de groei mee!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Judith op pampers.nl

De fijnste luiers

Dit zijn naar mijn mening de fijnste luiers op de markt. Ze zijn zacht voor de huid en zitten perfect. Daarbij zijn deze luiers bij onze dochter nog nooit doorgelekt, terwijl ze echt flink plast.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Nora op pampers.nl

Perfecte luiers

Voor mijn zoontje meerdere merken uitgeprobeerd. Pampers premium protection blijft favoriet. Goede pasvorm, zacht materiaal, geen luieruitslag. Luier gaat snachts 10uur mee, als de luier volledig verzadigd is blijft huid droog. Ik beveel deze luiers iedereen aan!
Publicatie datum: 01-06-2022

Nooit meer te veel betalen voor luiers!
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen in je emailbox! Wij houden je op de hoogte van de aanbiedingen, wanneer jij wilt.
Sluiten X
We hebben gedetecteerd dat je ons waarschijnlijk vanuit België bezoekt.

Luieraanbiedingen is er ook speciaal voor onze klanten uit België!