Pampers ervaringen

Bekijk alle 2240 reviews

10 / 10
Geplaatst door Jana op pampers.nl

Beste luiers

Allerbeste luiers voor mijn lief baby'tje. Ik zal deze vaker kopen.
Publicatie datum: 05-10-2022

10 / 10
Geplaatst door Krista op pampers.nl

Altijd goed

Pampers is echt het beste voor je baby/dreumes/ peuter. De pasvorm is super en onze kleine meid komt altijd droog de nacht door!
Publicatie datum: 21-09-2022

10 / 10
Geplaatst door Kayl1994 op wehkamp.nl

Geweldig

Ik gebruik ze vanaf het begin en ik zweer echt bij deze luiers! Ze absorberen goed!
Publicatie datum: 07-09-2022

10 / 10
Geplaatst door Katrien op pampers.nl

Beste merk

Ik heb een tijdlang luierbroekjes gebruikt van een huismerk, maar merkte dat mijn dochter steeds ontwaakte met lekjes. Het luierbroekje was bovendien redelijk smal aan haar billetjes. De Pampers baby-dry Pants zitten ruim genoeg rond de billetjes en sluiten toch voldoende aan om lekjes te vermijden. Supermakkelijk aan- en uit te trekken en steeds een perfecte pasvorm rond de buik, niet te strak en niet te los. Ik wil geen enkel ander merk meer!
Publicatie datum: 07-09-2022

10 / 10
Geplaatst door Lies op pampers.nl

Baby dry pants

Wij gebruiken maatje 4 van de baby dry pants voor ons dochtertje van 13 maanden. We zijn deze gaan gebruiken omdat het verschonen niet altijd even gemakkelijk verliep. Vooral bij de papa. Dankzij de pants vind hij het nu vele gemakkelijker om een pamper aan te geven, vooral wanneer ons dochtertje niet veel zin heeft in het verschonen. Hij is een grote fan!
Publicatie datum: 05-09-2022

10 / 10
Geplaatst door Belgin op pampers.nl

Beste bescherming

Sinds dat de pants vernieuwd zijn met een nieuwe rand lekt onze pampers niet meer. Heb een zoontje die nogal veel plast en af en toe lekte onze pampers. Nu is het volledig gedaan met lekken en de baby dry pants bied de beste bescherming. Ze absorberen enorm goed en voelt droog al. Zeker tijdens slapen
Publicatie datum: 05-09-2022

10 / 10
Geplaatst door Sarahdhondt op wehkamp.nl

Top luiers

Wij adviseren deze luiers aan. Neemt voldoende vocht etc op. Daarnaast zijn de luiers zacht voor de huid. Wij zijn helemaal tevreden. :)
Publicatie datum: 04-09-2022

10 / 10
Geplaatst door Serim op wehkamp.nl

Very good diapers for 1 month baby

Very good diapers for 1 month baby and strongly recommend
Publicatie datum: 03-09-2022

10 / 10
Geplaatst door MN op wehkamp.nl

Pampers

Wat je van luiers verwacht. Goede aanbieding bij wehkamp
Publicatie datum: 02-09-2022

10 / 10
Geplaatst door Glauke op pampers.nl

Topproduct

Deze Pampers zijn een echte aanrader. Het aan- en uittrekken gaat vlot, ze lekken niet door (zelfs niet 's nachts) en ze zitten zacht en comfortabel. Wij zijn helemaal fan!
Publicatie datum: 29-08-2022

10 / 10
Geplaatst door Melissa op wehkamp.nl

Fijne pampers.

Fijn ingebruik wij zijn fan van pampers voor ons geen ander merk meer.
Publicatie datum: 28-08-2022

10 / 10
Geplaatst door Rowena op wehkamp.nl

Nooit lekken

Gebruik al jaren de premium protection luiers en broekjes. Ze sluiten mooi aan en nooit last van doorlekken.
Publicatie datum: 23-08-2022

10 / 10
Geplaatst door Valerie op pampers.nl

Premium protection pants

Zeer aangename pamperbroekjes om aan te trekken. Het maakt het verversen van mijn zeer beweeglijke baby een pak gemakkelijker waar zowel mama als baby blij van worden. Geen lekjes meer overdag tijdens het ravotten. Ook voor 's nachts zijn het prima broekjes.
Publicatie datum: 21-08-2022

10 / 10
Geplaatst door Yuliia op pampers.nl

Heel comfortable

Deze pampers is heel comfortable en prachtige. Mijn zoon kan vrij bewegen niets lekt.
Publicatie datum: 20-08-2022

10 / 10
Geplaatst door Ellen op pampers.nl

Gemakkelijk en comfortabel

Het is zo gemakkelijk om deze broekjes en en uit te doen. Zeker ook bij zindelijkheidstraining zijn deze broekjes een aanraden omdat je ze elke keer gemakkelijk naar beneden kan doen.
Publicatie datum: 20-08-2022

10 / 10
Geplaatst door Katrien op pampers.nl

Een verademing voor mama en baby

Met een mega beweeglijke baby van 10 maanden werden de pamperwissels een heus gevecht. Op aanraden van mijn zus kocht ik de broekjes. Wauw. Wat een verademing! Ik had schrik dat ze niet voldoende zouden absorberen maar we hebben nog geen enkel 'accidentje' gehad! Het broekje past perfect en de wissels gebeuren alvast iets efficiënter dan voorheen! Een echte aanrader!
Publicatie datum: 19-08-2022

10 / 10
Geplaatst door Cindy op pampers.nl

Zeer goed produkt

Ik ben zeer tevreden over alle Pampers produkten en i.h.b. ook over deze Premium Protection Pants. 's Nachts gebruik ik Baby Dry luiers, overdag Premium Protection broekjes. Ze gaan makkelijk aan en uit en de billetjes blijven altijd droog, ideaal dus!
Publicatie datum: 19-08-2022

10 / 10
Geplaatst door Sanne op pampers.nl

Topper

Mijn dochtertje van 1,5 jaar heeft dankzij deze pamperbroekjes geen last meer van uitslag of lekken. Ze zitten comfortabel (aan andere luiers trekt ze constant om ze uit te doen) en zijn veel steviger dan de witte product versies. Zeker zijn geld waard.
Publicatie datum: 19-08-2022

10 / 10
Geplaatst door Laurens op pampers.nl

Beste pampers tegen lekkage

Beste pampers tegen lekkage voor de grote plassers 's nachts. Andere merken of andere types gaven soms een lek, maar de premium protection pants quasi nooit. Deze zijn dus onze vaste nacht pampers
Publicatie datum: 19-08-2022

10 / 10
Geplaatst door Hatice op pampers.nl

Droge nachten

Ik ben heel tevreden over pampers baby dry. Ook al heeft mijn kindje extra gedronken blijft hij heel de nacht droog en kan hij lekker door slapen. Het gemak van pants zorgt ervoor dat het zich comfortabel aanpast aan zijn lichaam. Ook nu hij beter begrijpt vind hij de tekeningen op de pampers heel tof!
Publicatie datum: 19-08-2022

10 / 10
Geplaatst door Stephanie op pampers.nl

Zalige pampers

Deze pampers zijn een echte aanrader. Ze zitten super comfortabel en ze zijn zo gemakkelijk om aan te trekken. Zelfs de kleine kan dit zeer handig vinden bij potjestraining. Geen lekkende pampers in de nacht en een zacht huidje gegarandeerd. Ik vind deze een toppamper.
Publicatie datum: 18-08-2022

10 / 10
Geplaatst door Andrea op pampers.nl

De beste pampers

Deze pampers zijn super zacht en absorberen. Mijn zoontje heeft geen last van geïrriteerde billetjes
Publicatie datum: 18-08-2022

10 / 10
Geplaatst door Lynn op pampers.nl

Wij zijn fan van de pants

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We zijn grote fan van de baby dry pants. We zijn overgeschakeld naar broekjes vanaf maat 4. Het is wel even aanpassen van plakpampers naar luierbroekjes maar het is het echt waard! Je merkt dat de stopband aan de bovenkant echt zijn werk goed. We hebben geen ongelukjes meer gehad sinds de overstap van plakluiers naar luierbroekjes (baby dry pants). Onze zonen hebben ook vaak grote plaspampers maar de pants absorbeert het allemaal goed op. We merken ook dat de billetjes echt beschermd worden. we gebruiken de pants dan ook in combinatie met de aquadoekjes. Ik vind het handig om de broekjes aan te doen bij onze beweeglijke tweeling. Geen gevecht met plakkertjes meer! Ze blijven ook goed zitten ondanks hun kruip en stapdrang. Ze passen goed en sluiten mooi aan. We gaan nu overstappen naar maat 5 omdat eentje wat dikkere bovenbenen heeft. zo behouden we het gemak om het snel en soepel aan te doen. Wij zijn fan! we raden het iedereen aan!
Publicatie datum: 18-08-2022

10 / 10
Geplaatst door Joyca op pampers.nl

Sluit mooi aan

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Al van bij de geboorte gebruiken wij uitsluitend luiers van Pampers, steeds zeer tevreden over, nu met het warme weer over geschakeld naar de broekjes, ze hebben de perfecte pasvorm en is zalig om ons kleintje te laten rondravotten in de tuin met enkel zijn luierbroekje van pampers, ze blijven zitten zoals het hoort, de perfecte verfrissing hier
Publicatie datum: 18-08-2022

10 / 10
Geplaatst door Sacha op pampers.nl

De wereld ontdekken zonder lekken

Sam kruipt, stapt en loopt elke ontdekking tegemoet. Een stilzittend gat heeft ze niet. En ik ? Ik kan genieten van al haar kuren zonder bang te moeten zijn van lekkende pampers.
Publicatie datum: 18-08-2022

10 / 10
Geplaatst door Ingrid op pampers.nl

Onze kleine held

Onze kleine held is onlangs overgestapt van pampers naar pants in de loop van de dag. Zalig! Hij geeft zelf aan wanneer hij op het potje wil en slaagt erin als 2 jarig manneke zelf zijn broekje uit te doen. Een ideale manier om geen 'echte' pampers meer te moeten dragen maar een grote jongen te worden!
Publicatie datum: 18-08-2022

10 / 10
Geplaatst door Kelly op pampers.nl

Top

Zeer tevreden van de pamper dochter is 17 maand een wervelwind in huis gewone pampers kan ze niet aandoen bij warm weer dus zijn de pants ideaal die krijgt ze niet los en ze gaat regelmatig op het potje zitten en is super gemakkelijk om dan even naar beneden te doen
Publicatie datum: 18-08-2022

10 / 10
Geplaatst door Laura op pampers.nl

Pampers Premium Protection Pants

Wij zijn heel tevreden van de pants. Ons zoontje blijft de hele nacht droog en de pants passen heel goed. Wij kunnen niet meer zonder.
Publicatie datum: 18-08-2022

10 / 10
Geplaatst door Donnaa op pampers.nl

zacht en lekvrij

Ik heb al enkele vergeleken maar deze blijven de beste broekjes. De billetjes blijven droog, elke dag en nacht lekvrij . Nog nooit last gehad van luieruitslag. Als het warm is blijven zijn billen en rug droog terwijl andere merken hun billen en rug kletsnat zijn van zweet. ik raad deze aan alle mama's aan.
Publicatie datum: 18-08-2022

10 / 10
Geplaatst door Ingrid op pampers.nl

Droge billetjes blije baby

Als opvangoma wil je het allerbeste voor je kleinkind. Daar horen ook de pamperbroekjes bij. Voor een heel droge huid zijn deze uiterst geschikt. Geen natte billetjes door de prima absorptie en de zachtheid van het broekje zorgt ervoor dat er geen irritatie van de huid ontstaat. Tijdens warme dagen geen bovenbroekje vandoen, het pampertje heeft zijn eigen charme.
Publicatie datum: 18-08-2022

Nooit meer te veel betalen voor luiers!
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen in je emailbox! Wij houden je op de hoogte van de aanbiedingen, wanneer jij wilt.
Sluiten X
We hebben gedetecteerd dat je ons waarschijnlijk vanuit België bezoekt.

Luieraanbiedingen is er ook speciaal voor onze klanten uit België!