Pampers ervaringen

Bekijk alle 2459 reviews

10 / 10
Geplaatst door VIGNESHWARI op pampers.nl

Good

Product is good to use and easy absorbent.Recommended to all users
Publicatie datum: 01-12-2023

10 / 10
Geplaatst door Richelle op pampers.nl

De beste luiers

Een tijdje geleden hebben we gekozen voor een goedkoper merk luiers met het idee dat er niet veel verschil zou zijn. Maar jawel, pampers Harmonie blijven toch de beste. Ons kindje had buikgriep met als gevolg bij gebruik van de andere luiers, iedere keer een lek en vuile kleren. Toch maar weer de pampers harmonie gehaald en geen lek meer en zachte billen voor ons kindje. Het blijven de beste luiers. Ik wist niet dat er zoveel verschil was tussen de merken.
Publicatie datum: 28-11-2023

2 / 10
Geplaatst door Maaike op pampers.nl

Baby night dry broekjes

Erg teleurgesteld in de kwaliteit, iedere ochtend zeiknat van het doorlekken..
Publicatie datum: 27-11-2023

8 / 10
Geplaatst door KEYUSH op pampers.nl

Good

Product is good and easy to use. Easy absorbent. Recommended to all users.
Publicatie datum: 16-11-2023

10 / 10
Geplaatst door Malgorzata op pampers.nl

luiers

De beste luiers. Het kind voelt zich er prettig in. ze lekken niet. Ik kan het iedereen met een zuiver geweten aanbevelen .
Publicatie datum: 07-11-2023

10 / 10
Geplaatst door Aleksandra op pampers.nl

beter dan de concurrentie

Ik heb eerder monsters van kruidvat gebruikt. Toen ik klaar was, heb ik Pampers benaderd omdat dit bedrijf altijd een goede reputatie heeft gehad. Ik werd niet teleurgesteld! luiers zijn veel beter te gebruiken. flexibeler, gemakkelijker te bevestigen. als ze vol zijn, stinkt de inhoud niet. volgende aankoop zal weer Pampers zijn!
Publicatie datum: 22-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Lisanne op pampers.nl

Heerlijk slapen

Na een tijdje andere luiers te hebben gebruikt, waarbij onze dochter regelmatig doorlekte en daardoor snachts vaak wakker werd, zijn we overgestapt op deze luiers. En wat een genot. De luiers sluiten mooi aan, nemen alles goed op en daardoor kan onze dochter langer doorslapen. Wat natuurlijk voor ons ook een pluspunt is :)
Publicatie datum: 20-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Pooja op pampers.nl

Soft and comfortable

It has not given my baby any rashes till now and also fits properly with minimal leaks
Publicatie datum: 20-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Aafke op pampers.nl

De beste

Tijdelijk eens een ander goedkoper merk geprobeerd, maar nee! We zijn weer terug bij pampers harmonie. Zeer fijne luier die niet door lekt en niet plastic aanvoelt. Daardoor ook niet plakkerig met warm weer en geen uitslag! Wij blijven hierbij!
Publicatie datum: 13-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Linda op pampers.nl

De meest fijne luier voor mijn kindjes

Mijn kindjes reageerden het best op de harmonie luiers. Erg fijne pasvorm, huid van de billetjes blijft mooi en lekt nauwelijks door. Wij zijn fan.
Publicatie datum: 11-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Maud op pampers.nl

Super fijne luier

Een van de weinige luiers waarmee onze dochter s nachts droog blijft (lekken niet). Fijn materiaal en goede pasvorm!. Ook de plasinsdicator is erg fijn! Een aanrader.
Publicatie datum: 10-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Tessa op pampers.nl

Super fijne luiers

Fijne luiers, ons zoontje lekt met andere merk luiers vaak door als hij wat zwaarder wordt. En de pampers luiers kan hij veel langer dragen voordat hij weer een maat verder in gewicht moet hebben.
Publicatie datum: 10-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Irene op pampers.nl

De billetjes zijn zo weer schoon

Ik word dus echt gelukkig van deze doekjes, oké ze zijn wat duur maar ik heb er dan ook eigenlijk bijna altijd maar 1tje nodig om zelfs de grote ravages schoon e maken haha Door de net wat olieachtige doekjes veeg je plakpoep zo weg en d'r billetjes blijven schoon en verzorgd achter. Ook insmeren is hier bijna niet meer nodig. Ze ruiken niet super maar ik heb lieverd dit dan die over geparfumeerde dingen die de billen irriteren.
Publicatie datum: 08-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Irene op pampers.nl

Ik ben topfan van harmonie

Toen mijn meisje geboren werd heel veel merken en ook soorten pampers gebruikt en wij zweren bij harmonie!!! Zowel de luiers als nu ze met 1,5jr zindelijk aan 't worden is de broekjes. Ze zitten super om haar lijfje, lekken nooit door en ze heeft met deze luiers ook geen last van uitslag of rode brillen gehad dus ik raad echt iedereen ook in mijn omgeving deze pampers aan.
Publicatie datum: 08-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Floor op pampers.nl

Beste luiers

We hebben (bijna) alle luiers geprobeerd maar blijven bij deze. Je bent misschien wat meer kwijt elke maand, maar dat maakt de absolute kwaliteit van deze luier dubbel en dwars goed. Voor mij nooit meer een andere luier dan een pampers luier!
Publicatie datum: 07-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Demet op pampers.nl

Harmonie

Ik heb een paar keer andere pampers geprobeerd wat goedkoper maar blijf toch weer terug vallen bij deze en ik hou het voor nu ook hier bij want vind ze geweldig kwa droog houden en comfortabel
Publicatie datum: 07-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Imane op pampers.nl

Hele fijne luiers

Na verschillende huismerken te hebben gebruikt zijn dit toch wel de fijnste luiers voor mijn zoontje. Erg zacht en rekbaar. Fijn materiaal en houdt urine en ontlasting goed vast in de luier. Mijn zoontje lekt eindelijk niet meer. En geen natte kleding meer! Top!
Publicatie datum: 07-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Bart op pampers.nl

Fijne luiers en zijn superzacht

Hele fijne luiers, ook voor de nachten. Onze bink plast veel (vooral de nachten) maar met de PP blijft hij eigenlijk altijd droog, terwijl zijn luier barstensvol zit. Ook reageert hij niet met luieruitslag en de luier is superzacht om zijn billen. Wij raden iedereen deze luier aan.
Publicatie datum: 07-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Mariana op pampers.nl

Very nice product

We love the Pampers Harmonie diapers. Our baby seems to be very comfortable with them and most of the times they have very good containment. We have had a few leaks but overall we are very happy!!
Publicatie datum: 07-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Manu op pampers.nl

Beste luiers in de markt

Geweldige luiers! Lekt bijna nooit. Het is comfortabel en doet lang mee.
Publicatie datum: 07-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Shiwmara op pampers.nl

mama van 2

De Premium Protection echt favoriet hier in huis. De pasvorm is perfect. Mijn kleine meid zit nu op een maat 3 en dat zit naar mijn idee prettig om haar. De luier sluit goed af, zo kun je de bovenste rand van de luier zowel aan de voor- als achterzijde naar binnen vouwen, zo kun je het doorlekken van de luier voorkomen. Bij beiden kinderen nooit iets van luieruitslag of iets dergelijks opgemerkt, dus dat is fijn.
Publicatie datum: 07-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Melissa op pampers.nl

Super fijne Pampers

Het meest fijne van dit product vind ik toch de comfort van de luier zelf! En het fijne van dit merk luiers is dat de stikkers geel zijn waar je de luier mee bevestigd. Zo zie je makkelijker wat de voor en achter kant is. Dat is bij andere merken niet en dat zorgt dan regelmatig dat ik de luier andersom probeer aan te doen haha. Geen slecht wordt over te spreken zeer aan te raden!
Publicatie datum: 07-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Anneke op pampers.nl

Fijne broekjes die niet doorlekken

Mijn dochter heeft een gevoelige huid maar bij deze fijne broekjes geen last van. Ze lekker niet door, ook niet in de nacht. En ik vind het prettig dat ze zo min mogelijk onnatuurlijke materialen bevatten.
Publicatie datum: 07-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Claudia op pampers.nl

Mooi

Ze pampers zitten perfect voor ons meisje! Nog geen ongelukjes mee gehad met doorlekken ed. De designs op de pampers zijn trouwens ook erg leuk!
Publicatie datum: 06-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Maram op pampers.nl

Super tevreden

Pampers is de favoriete luier van mijn zoon. Hij heeft verlichting gekregen van de beste luiers ooit. Het gaat lang mee en voorkomt lekken 's nachts en geeft hem zachtheid en comfort. Bedankt, Pampers, voor die kwaliteit, en bedankt voor de zorg voor onze kinderen.❤️
Publicatie datum: 06-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Andra op pampers.nl

super fijne luier

Verschillende luiers geprobeerd en ook veel recensies over verschillende luiers opgezocht. Toch vinden wij deze premium protection van Pampers heel fijn. Andere luier gehad van ander merk en daar ging meerdere malen iets mis met plassen of poepen. Deze luier is zachter en houdt veel meer tegen! fijn dat ruggetje zo hoog is. is maar 1x fout gegaan bij deze luier. Ook ademd deze luier wat meer naar mijn idee. Wij zijn erg tevreden! de baby dry hebben wij nog niet geprobeerd. Nog wel benieuwd naar.
Publicatie datum: 06-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Nathasja op pampers.nl

Perfect

Wij willen niet meer anders. Lekt niet snel moet heel wat in voor dat de pamper lekt. Wij verwachten in okt ons 2de kindje en gaan deze pampers ook zeker voor haar gebruiken.
Publicatie datum: 06-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Hilal op pampers.nl

Beste pamper

Pampers, de trouwe metgezel van ouders en de tedere huid van hun baby's. Deze luiers belichamen de belofte van comfort en bescherming, en leveren deze belofte elke dag weer. De zachtheid van het materiaal omhult de baby als een liefdevolle omhelzing.
Publicatie datum: 06-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Lilian op pampers.nl

Fijnste luier maar helaas wel prijzig

Na een hoop verschillende merken luiers testen nadat ons eerste kindje geboren was, zijn wij tot de conclusie dat Pampers harmonie echt de fijnste luier is. Helaas is hij wel een stuk prijziger dan sommige andere luiers maar toch blijven we nu bij deze luier. Hij heeft een super pasvorm, heeft geen rare geur en ruikt ook niet enorm naar plas wanneer ons kindje geplast heeft. Ze slaapt ongeveer 12 uur ‘s nachts en we gaan haar dan ook niet wakker maken om een luier te verschonen. Bij deze luier is dit echt niet nodig. Hij voelt zelfs niet vochtig aan aan de buitenzijde wat de premium fit nog wel eens deed. Ook haar billen zien er gezond uit (zonder elke keer crème smeren). Wij zijn dik tevreden over de luier, en willen niet meer anders maar kopen m het liefst wel in de aanbieding ;)
Publicatie datum: 06-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Roos op pampers.nl

Hele fijne pampers

Hele fijne Pampers voor allebei mijn kindjes. Lekker zacht en een mooie pasvorm, waardoor er weinig ongelukjes zijn. Ook top voor de nachten!
Publicatie datum: 06-09-2023

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en betaal nooit meer te veel voor je luiers!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve kortingscodes!
We hebben gedetecteerd dat je ons waarschijnlijk vanuit België bezoekt.

Luieraanbiedingen is er ook speciaal voor onze klanten uit België!