Pampers ervaringen

Bekijk alle 1588 reviews

10 / 10
Geplaatst door Paulien op pampers.nl

Hele fijne luiers

Mijn kindje lekte vaak door in de nacht. Nu gebruik in pampers harmonie en ze is alle nachten droog!
Publicatie datum: 07-09-2021

10 / 10
Geplaatst door Mariana op pampers.nl

Luier

Pampers baby dry was perfect van mij baby. hij bleef de hele nacht droog
Publicatie datum: 07-09-2021

10 / 10
Geplaatst door pampers op pampers.nl

Jeremia 34

Goooddddd!!!,It' a good product. I recommend this for all
Publicatie datum: 26-08-2021

4 / 10
Geplaatst door Marina op wehkamp.nl

lekken door

graag gebruikt toen mijn zoontje klein was maar vanaf maat 3 vind ik ze slecht van kwaliteit. hij lekt erg vaak door terwijl ik toch echt de juiste maat heb en bij andere merken heb ik dit niet.
Publicatie datum: 20-08-2021

10 / 10
Geplaatst door Michelle123 op wehkamp.nl

Maandelijkse fijne boodschap!

Iedere maand bestellen we deze Pampers maandbox. De pampers voldoen aan de verwachtingen, hebben zelden ‘ongelukjes’. We zijn er erg tevreden over! De diertjes op de luiers maken het verschonen een feestje.
Publicatie datum: 14-08-2021

10 / 10
Geplaatst door Eva op wehkamp.nl

Top!

Super, nooit meer een ander merk en bij de Wehkamp de volgende dag in huis!
Publicatie datum: 14-08-2021

10 / 10
Geplaatst door ST op wehkamp.nl

Lekker slapen

Deze luiers lekken niet! Zo fijn dat onze zoon ‘S morgen droog wakker wordt.
Publicatie datum: 14-08-2021

10 / 10
Geplaatst door Jolien op pampers.nl

Perfecte pasvorm

Deze luierbroekjes zijn gemakkelijk aan en uit te trekken. Ze zijn heel gemakkelijk nu mijn baby beweeglijker wordt.
Publicatie datum: 13-08-2021

6 / 10
Geplaatst door Test op pampers.nl

De luiers van pampers zijn hier de favoriet

De luiers van pampers zijn hier de favoriet! Fijne pasvorm!
Publicatie datum: 12-08-2021

10 / 10
Geplaatst door Tifa op wehkamp.nl

Helemaal top

Heel goed kwaliteit ik beveel het aan bij zinderlijkheids training
Publicatie datum: 11-08-2021

10 / 10
Geplaatst door Ano op wehkamp.nl

Goede luiers

Dit zijn de enige luiers die goed passen en niet doorlekken.
Publicatie datum: 09-08-2021

2 / 10
Geplaatst door Daan op wehkamp.nl

lekken snel door

Ik heb deze luiers maat 6 altijd per pak gehaald en deze luiers zijn veel dikker dan deze luiers in de maand verpakking waardoor de kleine elke ochtend nat wakker wordt, ik had beter losse pakken in de winkel kunnen kopen scheelt een hoop ergernis
Publicatie datum: 06-08-2021

10 / 10
Geplaatst door Sara op wehkamp.nl

Top kwaliteit

Top ben er zelf heel blij mee mijn zoontje ook heel zacht echt aan te raden
Publicatie datum: 04-08-2021

10 / 10
Geplaatst door Nicole op wehkamp.nl

Top

Pampers de beste luiers raad het iedereen aan zou geen andere meer willen
Publicatie datum: 27-07-2021

10 / 10
Geplaatst door Bas op wehkamp.nl

Fijne luiers

Superfijne luiers die doen wat ze beloven. pants zijn sowieso erg fijn zodra ze meer beweeglijk worden
Publicatie datum: 20-07-2021

10 / 10
Geplaatst door Dimitri op zininmeer.be

Pampers premium protectio

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer conform aan het poepje. Nooit meer een natte luier s’ morgens!
Publicatie datum: 11-07-2021

10 / 10
Geplaatst door M op wehkamp.nl

blijft onze favoriet

Ik probeer ook wel eens andere merken uit, maar kom telkens bij pampers uit. By far de beste als je het mij vraagt. Lekken niet, voelt droog aan, mindere billen uitslag etc.
Publicatie datum: 07-07-2021

10 / 10
Geplaatst door Carla op wehkamp.nl

Super

Altijd al tevreden geweest! Doorlekken is verleden tijd
Publicatie datum: 05-07-2021

10 / 10
Geplaatst door Martinuuuh op wehkamp.nl

de beste!

Goede pasvorm voor grotere kinderen die snachts nog niet zindelijk zijn. Lekt niet door
Publicatie datum: 05-07-2021

10 / 10
Geplaatst door Eva op wehkamp.nl

De beste

Fijne luiers, lekken niet door. De beste als je het mij vraagt!
Publicatie datum: 28-06-2021

10 / 10
Geplaatst door Klaudia1993 op wehkamp.nl

Is goed

Het komt altijd op tijd en is goed voor mijn baby.
Publicatie datum: 20-06-2021

10 / 10
Geplaatst door Sharon op wehkamp.nl

Super kwaliteit

Hele fijne luiers, lekken niet, geen luieruitslag. Goede pasvorm en hoog draagcomfort voor onze bezige bij.
Publicatie datum: 20-06-2021

8 / 10
Geplaatst op pampers.nl

Fijne doekjes

Super zacht en ruik heerlijk! Het is onze nieuw doekje.
Publicatie datum: 08-06-2021

10 / 10
Geplaatst door Mieke op pampers.nl

Nacht

De reclame van Pampers op tv hielp me overtuigen om de babypants eens te kopen. Zoals de reclame beweert past de luier zich echt aan aan babybuikje. Sindsdien gebruik ik deze zowel overdag als s nachts en geen natte broek meer bij opstaan! Super!
Publicatie datum: 07-06-2021

8 / 10
Geplaatst door Thomas op pampers.nl

Goed product

Dit product doet wat het beloofd. Het is een echte aanrader. Ideaal voor de baby.
Publicatie datum: 06-06-2021

10 / 10
Geplaatst door Wendy op pampers.nl

Topper

Wij zijn echt heel tevreden van deze Pampers! We hebben al andere merken geprobeerd omdat ons zoontje zijn maat op die momenten niet beschikbaar was en waren nooit tevreden. Sinds kort rijden we nog liever verder naar een andere winkel om toch zeker te zijn dat we deze kunnen kopen.
Publicatie datum: 06-06-2021

10 / 10
Geplaatst door Inass op pampers.nl

Tevreden

super goed kwaliteit, zacht, comfortabel en geen lekkende pampers.
Publicatie datum: 04-06-2021

10 / 10
Geplaatst door Linda op pampers.nl

Zelf doen

Perfect zittend! Nooit ongelukjes en nu ze zindelijkheidstraining doet, kan ze zelf makkelijk aan en uit doen!
Publicatie datum: 03-06-2021

10 / 10
Geplaatst door Arie op pampers.nl

Harmonie pampers

Deze pampers hebben een goed pasvorm. Zij lijken ook meer vocht te kunnen opnemen dan andere luiers, dit is vooral voor de nacht erg fijn. Doordat ze goed absorberen blijft de huis ook beter beschermt, al gebruiken ook sudocreme en talkpoeder. Al met al een goed produkt. Het loont wel om uit te zoeken waar ze het goedkoopst zijn.
Publicatie datum: 03-06-2021

10 / 10
Geplaatst door Silvia op pampers.nl

Super handig

Goede luiers lekker zacht en nemen veel vocht op. Baby blij ik blij!
Publicatie datum: 03-06-2021

Nooit meer te veel betalen voor luiers!
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen in je emailbox! Wij houden je op de hoogte van de aanbiedingen, wanneer jij wilt.
Sluiten X
We hebben gedetecteerd dat je ons waarschijnlijk vanuit België bezoekt.

Luieraanbiedingen is er ook speciaal voor onze klanten uit België!