Pampers ervaringen

Bekijk alle 1897 reviews

10 / 10
Geplaatst door Carlo op pampers.nl

De beste luiers die er zijn pampers baby dry

Hier nu ruim ander half jaar in de luiers en vanaf dag 1 begonnen met pampers!. Na 2 kleine uitstapjes naar huismerk luiers van de drogisterijen van nederland... was het na 3 luiers al lekken en uitslag! Met pampers baby dry nog nooit uitslagen gehad en zeker 13 uur droog in de nacht...zijjn flexibel en zacht en zien er ook nog eens leuk uit! Kortom top luiers nu al in maat 5 en blijven ze gebruiken zolang nodig
Publicatie datum: 08-01-2022

10 / 10
Geplaatst door Adriana op wehkamp.nl

luier

39 jaar geleden gebruikte ik deze luiers voor mijn dochter,en nu ze zelf mama is zijn deze nog altijd favoriet
Publicatie datum: 02-01-2022

10 / 10
Geplaatst door Zomer78 op wehkamp.nl

mijn favoriet

ik vind het echt fijne luiers van pampers maat 8 ze zien er mooi uit en zitten fijn om bij mij echt mijn favoriet
Publicatie datum: 02-01-2022

10 / 10
Geplaatst door Patricia op wehkamp.nl

Fijne luiers!

Super zacht en goed voor de billetjes. Ook verantwoord voor het milieu.
Publicatie datum: 30-12-2021

10 / 10
Geplaatst door Lola0301 op wehkamp.nl

Blije dreumes!

Overgestapt van de Premium protection naar de Harmonie. Voordeliger en duurzamer. Zeer tevreden, duidelijk betere kwaliteit dan huismerk luiers.
Publicatie datum: 28-12-2021

10 / 10
Geplaatst door Rsd op wehkamp.nl

Fijne luier houd echt droog

Ik vind het een fijne luier en vind dat hij goed vocht opneemt! Zeker maat 7 voor mijn dochter voor snachts!
Publicatie datum: 28-12-2021

10 / 10
Geplaatst door Najbir op wehkamp.nl

ik raad aan

Ik wacht met spanning op mijn baby, en deze luiers zijn de beste
Publicatie datum: 28-12-2021

10 / 10
Geplaatst door Frank op wehkamp.nl

Goeie luiers

Goeie luiers en in de aanbieding is het ook nog te betalen.
Publicatie datum: 27-12-2021

10 / 10
Geplaatst door Eline op wehkamp.nl

Erg goed en uren door te komen

Heel goed. Nooit lekkages en lang te gebruiken want niet snel vol.
Publicatie datum: 26-12-2021

10 / 10
Geplaatst door Sanneb1986 op wehkamp.nl

Vaste keuze

Ongeveer maandelijks bestel ik de maandbox luier pants baby dry van pampers. Deze luiers zijn mij het best bevallen bij 2 baby's. Zelden doorgelekt, zelden uitslag. Altijd wel te krijgen met korting.
Publicatie datum: 25-12-2021

4 / 10
Geplaatst door CHSM op wehkamp.nl

Lek luiers

Het bevalt me niet, me zoontje heeft in de nacht en ook middag zitten lekken
Publicatie datum: 23-12-2021

10 / 10
Geplaatst door Ir3ne op wehkamp.nl

Goede luiers, snel geleverd

Dik tevreden over deze luiers, gebruiken ze al jaren. Ook snel geleverd.
Publicatie datum: 22-12-2021

10 / 10
Geplaatst door Damian op wehkamp.nl

goede kwaliteit en goede prijs

altijd de beste prijs.Ik raad het iedereen aan ,snelle bezorging
Publicatie datum: 21-12-2021

10 / 10
Geplaatst door Anne op wehkamp.nl

Prima

Goed! Wij zijn blij met pampers. Doen wat ze moeten doen!
Publicatie datum: 17-12-2021

10 / 10
Geplaatst door Efod op wehkamp.nl

beste luiers

Deze zijn echt de beste luiers ooit voor ons. De hele nacht geen omkijk naar.
Publicatie datum: 13-12-2021

10 / 10
Geplaatst door Anna op wehkamp.nl

Beste luiers die er zijn

Voor ons geen andere luiers meer. Ze zijn prijzig, maar dan heb je ook wat. Lekken niet door, en onze dochter heeft sinds we deze gebruiken ook geen luieruitslag meer. Ze sluiten goed aan en de plakkertjes laten niet los.
Publicatie datum: 10-12-2021

10 / 10
Geplaatst door LA op wehkamp.nl

Beste!

Heb diverse luiers getest, en deze premium protection blijven toch de beste voor mijn kind!
Publicatie datum: 07-12-2021

10 / 10
Geplaatst door Fatma op zininmeer.be

heel goed

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] ik heb gekocht en heel perfect;;;;;;super konfort!!
Publicatie datum: 07-12-2021

10 / 10
Geplaatst door Daphne op wehkamp.nl

Heel fijn product voor een goede prijs

Wij gebruiken deze luiers voor de nacht. We hebben verschillende merken geprobeerd, maar deze luiers bevallen het beste. Ze sluiten goed aan en onze dochter lekt zelden door.
Publicatie datum: 05-12-2021

10 / 10
Geplaatst door Alexandra op wehkamp.nl

Pampers maat 6

Perfect. luiers zijn perfect voor mijn baby. hij speelt, rent en slaapt
Publicatie datum: 04-12-2021

10 / 10
Geplaatst door Katerina op wehkamp.nl

Very good

It very good and dry. Comfortable for my doughter she wear it fot 12 hours the night
Publicatie datum: 03-12-2021

10 / 10
Geplaatst door Lxlgrsm op wehkamp.nl

Prima luiers

Our baby doesn't want to lay down anymore to get a clean diaper... so these pants are perfect! They slide right on. They don't hold as much urine as the other ones but still good.
Publicatie datum: 02-12-2021

10 / 10
Geplaatst door Ger44 op wehkamp.nl

goede pasvorm en blijft lang droog

past perfect voor jongen van 18 kilo en blijft de hele nacht droog
Publicatie datum: 30-11-2021

10 / 10
Geplaatst door Yvonne op wehkamp.nl

Mooie voorraad

Top! Snelle levering en een mooie voorraad weer in huis voor onze baby. De premium protection zijn het fijnst in gebruik en wij hebben nog geen lekkages gehad
Publicatie datum: 30-11-2021

10 / 10
Geplaatst door Carina op zininmeer.be

Uitstekend

Ik heb dit al meermaals gekocht voor mijn kleindochtertje en het is een uitstekend product
Publicatie datum: 27-11-2021

10 / 10
Geplaatst door Simone32op op wehkamp.nl

Blijft echt op!

Elke keer wanneer ik een luier gebruik van een ander merk (vaak gekregen) wordt ik weer teleurgesteld. Ik heb 3 kinderen in de luiers dus luieruitslag kan je er dan niet bij hebben, met pampers hebben de kinderen dat vrijwel niet. Maar zodra ik een ander merk gebruik is het meteen raak. Kortom, ik blijf bij Pampers!
Publicatie datum: 26-11-2021

10 / 10
Geplaatst door Mandy op wehkamp.nl

Goed voor de nacht

Mijn zoontje blijft droog 's nachts. Bij andere luiers wordt hij nat wakker.
Publicatie datum: 25-11-2021

10 / 10
Geplaatst door Derya op wehkamp.nl

Prima luier

Prima luier ik gebruik hem zowel overdag als in de nacht
Publicatie datum: 23-11-2021

10 / 10
Geplaatst door Kathy op pampers.nl

Pampers

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Gebruik van in het begin Pampers, zullen altijd de beste luiers voor onze baby's blijven! Zacht voor de billetjes! Prijs kwaliteit
Publicatie datum: 22-11-2021

10 / 10
Geplaatst door Rachel op pampers.nl

Top

Super fijne luiers. Kleine is niet een keer nog door gelekt. Meerdere goedkopere luiers geprobeerd maar die lekken heel vaak door. Er is geen merk die kan tippen aan pampers voor mij niks anders meer!
Publicatie datum: 20-11-2021

Er ligt een kortingscode voor je klaar!
Meld je aan voor de Luieraanbiedingen nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode!
Sluiten X
We hebben gedetecteerd dat je ons waarschijnlijk vanuit België bezoekt.

Luieraanbiedingen is er ook speciaal voor onze klanten uit België!