Pampers ervaringen

Bekijk alle 2120 reviews

10 / 10
Geplaatst door Sara op pampers.nl

Fijne luiers

De luiers hebben een iets bredere pasvorm dan de premium protection, fijn bij iets spekkigere beentjes. Verder hele mooie luiers, leuke printjes en nooit last van luieruitslag gehad. Inmiddels wil m’n zoontje van bijna 2 zelf geen andere luiers of luierbroekjes meer aan. Heel weinig lekkages gehad, alleen soms aan de zijkant toen hij nog heel klein was en nu s’nachts soms een beetje nat op de buik. Ze zijn wel iets duurder, dus ik koop ze alleen als er een aanbieding is
Publicatie datum: 25-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Judith op pampers.nl

Heel fijn

Voor onze zoon hebben we vanaf het begin pampers gekocht. Deze luiers zitten goed om de billen en zakken dus niet af. Daarnaast lekken ze niet. Ook vind ik het heel fijn dat je kan zien wanneer de luier vol is. Wij gebruiken deze het liefst. (We hebben wel andere luiers geprobeerd, maar toch niet zo'n fan van)
Publicatie datum: 21-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Proximity Jr Test op pampers.nl

Geweldig

Geweldig product! Ik zou het ten zeerste aanbevelen aan andere ouders. Zo comfortabel en zeer betaalbaar.
Publicatie datum: 08-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Jolien op pampers.nl

Zachte luier

De pasvorm van de Pampers luier is perfect. Ze voelen ook heel zacht aan en lekken niet door. Fantastische luier!
Publicatie datum: 07-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Melissa1993 op wehkamp.nl

Lekt niet en goede pasvorm

Prima pasvorm en lekt niet. Het materiaal voelt zacht aan, niet zoals bij andere merken dat het voelt als ‘plastic’.
Publicatie datum: 07-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Neda op pampers.nl

Best Pampers product for my baby

My baby girl used to get angry red butt skin with any diaper, until I tried pampers Harmonie and Voila! No diaper rash since then, I don't dare to test other products now :)) if it works then it works ;)
Publicatie datum: 07-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Nadieh op pampers.nl

Pampers

Helemaal top! Vanaf de geboorte van onze dochter gebruiken we pampers. Zij heeft nooit last van uitslag gehad, ideaal dat je kan zien wanneer de luier vol zit. De pasvorm is perfect. En het lijkt mij ook erg comfortabel. Wij hebben geen klachten en stappen ook zeker niet over op een ander merk. Ga zo door!
Publicatie datum: 06-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Linda op wehkamp.nl

Werkt goed

Ideale luierbroekjes, in elk geval voor 's nachts. Houden goed droog, mede dankzij het extra flapje. Mijn ervaring is dat een broekje 's nachts beter op z'n plek blijft dan 'n luier met plakstrips.
Publicatie datum: 05-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Eneike op wehkamp.nl

Fijne luiers

Hele fijne luiers. Heel fijn zo'n grote levering.!
Publicatie datum: 04-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Marieke op pampers.nl

Zachte voor de huid

De Harmonie luier is erg zacht en geeft geen irritatie aan het huidje van onze baby. Ons dochtertje is nu 4 maanden en we gebruiken de Harmonie luier sinds haar geboorte. In al die tijd nog geen één keer doorgelekt. Hele fijne luiers! Ik vind ze wel wat aan de prijs.
Publicatie datum: 02-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Joyce op pampers.nl

Hele fijne luiers

Wow wat zijn dit fijne luiers mijn kindje is 's morgens niet door gelekt. De pasvorm is echt ideaal. Ze zijn heerlijk zacht voor de babyhuid. Ik zou niet anders meer willen.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Jayanti op pampers.nl

Mijn nummer 1 keuze

Premium Protection is de lijn van pampers die ik voor beide kinderen gebruik. Heb weleens andere merken tussendoor geprobeerd maar dan merk ik toch last van bijvoorbeeld luieruitslag, doorlekken etc. Voor mij blijft premium Protection van pampers de nr. 1 in alle maten!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Ilse op pampers.nl

Premium protection super goed

Pampers premium protection zijn de beste pampers die er bestaan. Ons zoontje heeft last van eczeem. Ikzelf heb nooit andere pampers gekocht. Als hij al eens bij iemand was met een baby, gebruikten ze al eens een ander merk bij hem. Deze waren niet goed voor zijn huid. Met premium protection hebben we dit nooit aan de hand. De meeste nachten slaapt hij 12u door. Zelfs dan lekt de pamper niet. Het absorbeert al zijn urine. Wij zijn dus super tevreden!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Nora op pampers.nl

Perfecte luiers

Voor mijn zoontje meerdere merken uitgeprobeerd. Pampers premium protection blijft favoriet. Goede pasvorm, zacht materiaal, geen luieruitslag. Luier gaat snachts 10uur mee, als de luier volledig verzadigd is blijft huid droog. Ik beveel deze luiers iedereen aan!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Sophie op pampers.nl

Super

Heel blij met deze luiers voor onze kleine man. Nog niet 1x doorgelekt. Luier sluit goed aan snik vind de overgang tussen de verschillende maten heel fijn.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Stephanie op pampers.nl

Ideale zachte luier

Erg zacht voor de huid. Super pasvorm, ook voor mijn rand prematuur geboren baby. Maandboxen zijn perfect. Gaan ideaal met de groei mee!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Sjoukje op pampers.nl

Top luiers

De luiers zien goed en absorberen super! Onze dochter heeft een gevoelige huid, maar met deze luiers veel minder last van. Nog een groot voordeel is dat deze luiers (en luierdoekjes) grotendeels van natuurlijke materialen gemaakt zijn.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Judith op pampers.nl

De fijnste luiers

Dit zijn naar mijn mening de fijnste luiers op de markt. Ze zijn zacht voor de huid en zitten perfect. Daarbij zijn deze luiers bij onze dochter nog nooit doorgelekt, terwijl ze echt flink plast.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Sanne op pampers.nl

Zoektocht geslaagd

Na lang zoeken naar een geschikte “nachtluier” kwamen we eindelijk bij de Pampers baby dry pants uit. Goede pasvorm, zacht en ons dochtertje heeft er geen luieruitslag door. Bovendien absorberen ze voldoende, wat met luiers van andere merken niet het geval was (dan werd ze dikwijls wakker met een natte body/pyjama). Zoektocht geslaagd!
Publicatie datum: 01-06-2022

8 / 10
Geplaatst door Jolien op pampers.nl

Droog de nacht door

Onze dochter had ''s nachts last van lekkende pampers, tot ik deze pants uitprobeerde .... Aangenaam aan haar billetjes en 's morgens geen natte verrassingen in haar bed... Aanrader!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Irene op pampers.nl

Echt top

Tot nu toe echt de beste luiers die ik heb kunnen vinden. Ze absorberen super en kan met deze luiers de nacht goed doorstaan. Ze blijft zelf droog en ze sluiten goed aan. Ben echt heel erg tevreden!!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Jetse op pampers.nl

Redder in nood bij vele plasjes s nachts

Altijd erg tevreden geweest van Pampers, maar deze baby-dry pants zijn echt ideaal voor ons zoontje. 's Nachts plast hij erg veel, soms ook al eens met een nummertje 2 ;-) gecombineerd. Hij huilt ook helemaal niet om te laten weten dat zijn pamper niet meer opneemt. Met andere merken, moest ik dagelijks al zijn beddengoed verversen. Dus heel snel overgeschakeld naar baby-dry pants. Sindsdien blijft zijn slaapzak en bedje altijd mooi droog.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Franca op pampers.nl

Goede luier

Erg fijne en goede luier! Beschermt goed en eindelijk een luier gevonden waarbij mijn zoontje niet onder de uitslag zit. Wel is de luier wat prijziger dan huismerken maar dat loont zich weer terug in blije babybillen!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Simone op pampers.nl

Super handig en makkelijk

Deze luierbroekjes zijn ideaal! Super absorberend en makkelijk met aan en uittrekken. Hoe beweeglijk je ind ook is deze broekjes zijn snel aan en door de zijkanten zijn ze ook makkelijk uit. Met het lipje aan de achterkant kun je het na het oprollen erom heen plakken. Handig!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Ingrid op pampers.nl

Niets anders voor mijn baby

Ons zoontje heeft een super gevoelig huidje en heeft erg snel uitslag of eczeem. Hij draagt alleen maar Premium Protection en daar doet zijn huidje het prima mee. Geen luieruitslag of geïrriteerde plekken. Voor hem geen andere luiers dan deze.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Romy op pampers.nl

Super luiers

Vanaf maat 2 overgegaan op de Premium Protection luiers. Wat een super luier! Heerlijke pasvorm en de billetjes van ons meisje blijven lekker schoon door de absorberende laag. Zelfs na een hele nacht slapen nog steeds een rustig huidje en lekt niet. De volgende maat wordt weer een Premium Protection luier. Echt een aanrader!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Bianca op pampers.nl

Ik HOUD van deze luiers

Deze luiers zijn echt TOP! Onze kleine man is 9 weken te vroeg geboren en vanaf maatje mini tot inmiddels 3, zijn ze elke keer weer top. Zacht, makkelijk aan te doen, blijven goed zitten, lekken niet en de plakstrips zijn top. Ik maak geen reclame, maar ben een tevreden gebruiker :-)
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Sanne op pampers.nl

De aller zachtste luiers voor je kleintje

De luiers hebben een goede pasvorm, lekken niet door en zijn ook nog super zacht voor de huid. Alles waar een goede luier aan moet voldoen naar mijn idee!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Hanna op pampers.nl

Perfect

Super tevreden over dit type pampers, onze dochter is nog niet een keer doorgelekt na 5,5 maand
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Carmen op pampers.nl

Best diapers ever

The diapers I used since day one, I get grátis sample but I already had for my baby
Publicatie datum: 01-06-2022

Nooit meer te veel betalen voor luiers!
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen in je emailbox! Wij houden je op de hoogte van de aanbiedingen, wanneer jij wilt.
Sluiten X
We hebben gedetecteerd dat je ons waarschijnlijk vanuit België bezoekt.

Luieraanbiedingen is er ook speciaal voor onze klanten uit België!