Baby Dry ervaringen

Bekijk alle 347 reviews

10 / 10
Geplaatst door Kayl1994 op wehkamp.nl

Geweldig

Ik gebruik ze vanaf het begin en ik zweer echt bij deze luiers! Ze absorberen goed!
Publicatie datum: 07-09-2022

10 / 10
Geplaatst door Anoniem op wehkamp.nl

Goede pampers!

Wij hebben vele luiers geprobeerd, maar door vele kreeg onze zoon uitslag! Maar bij dit merk pampers niet.
Publicatie datum: 06-08-2022

10 / 10
Geplaatst door Tamara op pampers.nl

Hele nacht droog

Mijn zoontje blijft de hele nacht droog met deze luier en hij ligt niet bepaald stil. Ik kies wel voor een ruime maat.
Publicatie datum: 19-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Nienke op pampers.nl

Fijne luiers voor de nacht

Wij gebruiken deze luiers sinds onze dochter 2 maanden oud is en ze werken tot nu toe perfect. Ze wordt niet wakker van een volle plasluier wat met andere luiers wel gebeurd. Daardoor kan ze een nacht van 12 uur maken zonder verschoond te worden.
Publicatie datum: 07-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Eneike op wehkamp.nl

Fijne luiers

Hele fijne luiers. Heel fijn zo'n grote levering.!
Publicatie datum: 04-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Daphne op pampers.nl

De beste luier voor de nachten

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De enige luiers waarbij ons dochtertje de hele nacht droog blijft (de nacht duurt voor haar van 20u tot 7u), geen rode plekken of enigzins andere huidirritaties ontstaan. De luier zit 's morgens vol plas, maar de luier absorbeert de plas écht goed. We hebben inmiddels veel merken uitgeprobeerd, maar deze is en blijft de winnaar voor 's nachts.
Publicatie datum: 02-06-2022

8 / 10
Geplaatst door Stijn op pampers.nl

Goede luiers

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Werkt vrijwel altijd goed en weinig luieruitslag. Wel kan je niet 100% voorkomen dat er eens iets naast gaat. Tip is om in de nachten al eerder met volgende maat te beginnen. Scheelt ons veel wassen!
Publicatie datum: 02-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Stephanie op pampers.nl

Top luier

Deze gebruiken we vooral voor de nacht of op een uitstapje als we weten dat we niet frequent kunnen verschinen. Houdt de hele nacht droog. Ondanks dat onze dochter vooral snachts veel plast. Flinke volle luier zonder doorlekken!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Cheryl op pampers.nl

Perfecte luiers

Deze luiers gebruik ik al sinds de geboorte en mijn zoon wordt in augustus drie. Heb wel eens andere geprobeerd, maar langer dan een pak werd het niet. Deze luiers zijn zacht voor de huid maar laten niets door. Ze worden ook niet dik als ze vol zitten en ze kunnen ook echt minstens twaalf uur mee. Ben wel eens thuis gekomen dat hij sliep en ik heb hem laten slapen. In de morgen was hij niet doorgelekt.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Sila op pampers.nl

Fijn

Aanbevolen door vriendin. Ik ga het tzt zeker gebruiken.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Lisanne op pampers.nl

Super tevreden

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wij zijn super tevreden over de luiers baby dry. Onze dochter lekt in deze luier nooit door wat bij andere wel het geval is. Dus perfect! Geen luieruitslag, gewoon top. Heel blij mee, wil niet anders meer.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Sherina op pampers.nl

Super pampers

Wij zijn sinds de geboorte van onze zoon al fan van pampers! De pasvorm is perfect en voor iedere huidje is wel een type pamper. Op dit moment gebruiken wij de Baby Dry serie. Deze zitten perfect, lekken niet door en de pants hebben nog een extra secure flapje achterop.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door BB op wehkamp.nl

Fijne luiers

Fijne luiers die goed aansluiten. M'n zoontje heeft nu geen natte kleding meer omdat hij met deze luiers niet doorlekt dus ideaal!
Publicatie datum: 22-05-2022

10 / 10
Geplaatst door Zomer78 op wehkamp.nl

super fijn

ik ben nog erg fan van het het luier merk pampers ze zien er altijd mooi uit en zitten altijd lekker om de luier van pamper dus super tof
Publicatie datum: 24-04-2022

10 / 10
Geplaatst door Mirjam op wehkamp.nl

De Beste

Blijven nog altijd de beste luiers. Pampers er is geen betere.
Publicatie datum: 20-04-2022

10 / 10
Geplaatst door DaniK op wehkamp.nl

Eindelijk droge nachten

Fijne luier, past goed en sluit goed aan (let op;ligt aan de bouw van je kindje). Kan veel meer absorberen dan normale luier waardoor we minder doorgelekte rompers zien smorgens vroeg.
Publicatie datum: 11-03-2022

10 / 10
Geplaatst door Shana op pampers.nl

Baby Dry

Wij gebruiken nu al enkele maanden deze pamper en zijn zeer tevreden.
Publicatie datum: 01-03-2022

10 / 10
Geplaatst door Nadia op wehkamp.nl

Zitten perfect

Zitten perfect bij ons dochtertje van 10kg en ze lekken niet door
Publicatie datum: 13-02-2022

10 / 10
Geplaatst door Zomer78 op wehkamp.nl

pampers

ik ben al jaren fan van het luier merk pampers en ben blij dat er maat 8 is gekomen ze zien er mooi en zitten lekker om de luiers van pampers
Publicatie datum: 13-02-2022

10 / 10
Geplaatst door JSW op wehkamp.nl

Altijd droge billen en droge kleren!

Deze pampers staan nog altijd bovenaan voor ons. Goede pasvorm (jongen als ook meisje) zorgt voor dat kind en kleren droog blijven.
Publicatie datum: 10-02-2022

10 / 10
Geplaatst door Ayse op wehkamp.nl

Pampers

Mijn zoontje loopt er graag mee in rond.. fijne product!!
Publicatie datum: 09-02-2022

10 / 10
Geplaatst door Renate op wehkamp.nl

Perfect!

Hele fijne luiers, de luiers lekken niet door en houden langer en zijn steviger dan goedkopere luiers, fijn als je op vakantie/dagje weg bent, onze favoriet! Kind blij, mama blij!
Publicatie datum: 07-02-2022

10 / 10
Geplaatst door Ymke1812 op wehkamp.nl

Happy luier

Fantastisch luiers. Dochtertje nooit nat na 12 uur slaapt. Panda en tijger vindt ze geweldig
Publicatie datum: 26-01-2022

10 / 10
Geplaatst door Lies op wehkamp.nl

Top luiers!

Deze luiers bevallen zeer goed, nooit lekkages. Nooit last gehad van luieruitslag. Super zacht. Veel betere kwaliteit dan huismerk luiers. En als je de aanbiedingen in de gaten houdt, prima te betalen.
Publicatie datum: 25-01-2022

10 / 10
Geplaatst door Proximity Jr Test op pampers.nl

Ik zou

Ik zou het ten zeerste aanbevelen aan andere ouders. het is een must
Publicatie datum: 21-01-2022

10 / 10
Geplaatst door Carlo op pampers.nl

De beste luiers die er zijn pampers baby dry

Hier nu ruim ander half jaar in de luiers en vanaf dag 1 begonnen met pampers!. Na 2 kleine uitstapjes naar huismerk luiers van de drogisterijen van nederland... was het na 3 luiers al lekken en uitslag! Met pampers baby dry nog nooit uitslagen gehad en zeker 13 uur droog in de nacht...zijjn flexibel en zacht en zien er ook nog eens leuk uit! Kortom top luiers nu al in maat 5 en blijven ze gebruiken zolang nodig
Publicatie datum: 08-01-2022

4 / 10
Geplaatst door Lo op wehkamp.nl

Lekt alsmaar door

Baby-dry is niet wat deze luier als naam verdient. Mijn dochtertje lekt bij elke luier door, zowel bij 4 als bij 5. Ik ga toch weer terug naar Premium Protection.
Publicatie datum: 05-01-2022

4 / 10
Geplaatst door Lo op wehkamp.nl

Lekt alsmaar door

Baby-dry is niet wat deze luier als naam verdient. Mijn dochtertje lekt bij elke luier door, zowel bij 4 als bij 5. Ik ga toch weer terug naar Premium Protection.
Publicatie datum: 05-01-2022

10 / 10
Geplaatst door Zomer78 op wehkamp.nl

mijn favoriet

ik vind het echt fijne luiers van pampers maat 8 ze zien er mooi uit en zitten fijn om bij mij echt mijn favoriet
Publicatie datum: 02-01-2022

10 / 10
Geplaatst door Rsd op wehkamp.nl

Fijne luier houd echt droog

Ik vind het een fijne luier en vind dat hij goed vocht opneemt! Zeker maat 7 voor mijn dochter voor snachts!
Publicatie datum: 28-12-2021

Nooit meer te veel betalen voor luiers!
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen in je emailbox! Wij houden je op de hoogte van de aanbiedingen, wanneer jij wilt.
Sluiten X
We hebben gedetecteerd dat je ons waarschijnlijk vanuit België bezoekt.

Luieraanbiedingen is er ook speciaal voor onze klanten uit België!