Baby Dry ervaringen

Bekijk alle 320 reviews

10 / 10
Geplaatst door Carlo op pampers.nl

De beste luiers die er zijn pampers baby dry

Hier nu ruim ander half jaar in de luiers en vanaf dag 1 begonnen met pampers!. Na 2 kleine uitstapjes naar huismerk luiers van de drogisterijen van nederland... was het na 3 luiers al lekken en uitslag! Met pampers baby dry nog nooit uitslagen gehad en zeker 13 uur droog in de nacht...zijjn flexibel en zacht en zien er ook nog eens leuk uit! Kortom top luiers nu al in maat 5 en blijven ze gebruiken zolang nodig
Publicatie datum: 08-01-2022

10 / 10
Geplaatst door Zomer78 op wehkamp.nl

mijn favoriet

ik vind het echt fijne luiers van pampers maat 8 ze zien er mooi uit en zitten fijn om bij mij echt mijn favoriet
Publicatie datum: 02-01-2022

10 / 10
Geplaatst door Rsd op wehkamp.nl

Fijne luier houd echt droog

Ik vind het een fijne luier en vind dat hij goed vocht opneemt! Zeker maat 7 voor mijn dochter voor snachts!
Publicatie datum: 28-12-2021

4 / 10
Geplaatst door CHSM op wehkamp.nl

Lek luiers

Het bevalt me niet, me zoontje heeft in de nacht en ook middag zitten lekken
Publicatie datum: 23-12-2021

10 / 10
Geplaatst door Ir3ne op wehkamp.nl

Goede luiers, snel geleverd

Dik tevreden over deze luiers, gebruiken ze al jaren. Ook snel geleverd.
Publicatie datum: 22-12-2021

10 / 10
Geplaatst door Katerina op wehkamp.nl

Very good

It very good and dry. Comfortable for my doughter she wear it fot 12 hours the night
Publicatie datum: 03-12-2021

10 / 10
Geplaatst door Simone32op op wehkamp.nl

Blijft echt op!

Elke keer wanneer ik een luier gebruik van een ander merk (vaak gekregen) wordt ik weer teleurgesteld. Ik heb 3 kinderen in de luiers dus luieruitslag kan je er dan niet bij hebben, met pampers hebben de kinderen dat vrijwel niet. Maar zodra ik een ander merk gebruik is het meteen raak. Kortom, ik blijf bij Pampers!
Publicatie datum: 26-11-2021

10 / 10
Geplaatst door Mandy op wehkamp.nl

Goed voor de nacht

Mijn zoontje blijft droog 's nachts. Bij andere luiers wordt hij nat wakker.
Publicatie datum: 25-11-2021

10 / 10
Geplaatst door Derya op wehkamp.nl

Prima luier

Prima luier ik gebruik hem zowel overdag als in de nacht
Publicatie datum: 23-11-2021

10 / 10
Geplaatst door FRFR op wehkamp.nl

de fijnste luiers

Ik vind de baby dry luiers altijd het fijnst om te gebruiken. Ze zijn zacht, we hebben geen last van door lekken en geen luier uitslag. Kortom, aanrader!
Publicatie datum: 08-11-2021

10 / 10
Geplaatst door Maud op wehkamp.nl

Baby dey

Super dochtertje is gelukkig elke morgen droog enigste luier die werkt
Publicatie datum: 05-11-2021

10 / 10
Geplaatst door Linn op wehkamp.nl

Fijne luiers

Fijne luiers, die goed absorberen. De geur laat soms te wensen over.
Publicatie datum: 05-11-2021

10 / 10
Geplaatst door Sara op wehkamp.nl

Top kwaliteit

Ik vind het een top product en lekker zacht voor mijn zoontje
Publicatie datum: 03-11-2021

8 / 10
Geplaatst door Mandy567 op wehkamp.nl

Goede luiers!

Haal deze luiers altijd en nog nooit doorgelekt! Erg tevreden
Publicatie datum: 03-11-2021

10 / 10
Geplaatst door Roos op wehkamp.nl

Altijd blij me pampers

Hele fijne luiers, lekken niet en zitten heel goed bij mijn dochtertje!
Publicatie datum: 03-11-2021

10 / 10
Geplaatst door Nadira op wehkamp.nl

Goeie luiers

Ik bestel ze altijd ben er tevreden over goeie luiers
Publicatie datum: 03-11-2021

10 / 10
Geplaatst door Desiree op pampers.nl

Zeer tevreden

We gebruiken ook nu bij onze 2e zoon de luiers 8 maanden met veel plezier. Geen ongelukjes en hele nachten droog. De billetjes blijven zacht en vrijwel geen luieruitslag. Voor ons geen andere luiers.
Publicatie datum: 02-11-2021

10 / 10
Geplaatst door Bianca op pampers.nl

Gewoon voor ons de beste

Zoveel geprobeerd, maar pampers baby dry blijven voor ons gewoon de beste. Lekke niet door. De nachten gaat ook perfect. de luier rekt genoeg zodat je de luier goed kan laten aansluiten. Premium protect vinden wij niet fijn vanwege de binnenlaag wat graatjes heeft en vaak blijft plakken aan de billetjes nee voor ons alleen baby dry
Publicatie datum: 02-11-2021

10 / 10
Geplaatst door Sila op pampers.nl

Meisje blij

Mijn Meisje is blij dat ze langer droog bljft. Slaapt nu beter door.
Publicatie datum: 02-11-2021

8 / 10
Geplaatst door Narges op pampers.nl

Overgestapt naar Pampers Baby Dry

Van sensitive naar baby dry vanwege volle luiers snachts (nachtvoedingen) eenmaal bedje nat, nu verschonen we snachts wel 1x. 12uur aanlaten durven we nog niet aan, de luiers zijn echt vol snachts. Broekjes ook gekocht en geprobeerd, dat is voor snachts ook helaas geen oplossing.
Publicatie datum: 02-11-2021

10 / 10
Geplaatst door Sigrid op pampers.nl

Beste luiers ooit

Altijd heel tevreden geweest over pampers we hebben ( in het ziekenhuis) eerst premium protect luiers gehad hij was prematuur en dysmatuur dus heel klein en dat aan gehouden en nu nog steeds baby dry erg tevreden over andere merken vonden wij totaal waardeloos ! Ook de luierbroekjes zijn super ! Nooit meer andere en mocht ik ooit nog een kindje krijgen dan dan ga ik zeker weer voor pampers
Publicatie datum: 02-11-2021

10 / 10
Geplaatst door Angela op pampers.nl

Top kwaliteit

Nadat we chagerijnig werden van huismerk luiers, omdat deze bleven doorlekken hebben we besloten voor deze luiers te gaan. Nog geen moment spijt gehad. Elke ochtend halen we haar droog uit bed en ook overdag lekt ze niet meer door. Zeer tevreden!
Publicatie datum: 02-11-2021

10 / 10
Geplaatst door Aysegul op pampers.nl

Geweldig

Ik heb 2 zoontjes en bij alle 2 gebruik ik altijd pempers is ook heel fijn avond
Publicatie datum: 02-11-2021

10 / 10
Geplaatst door BB op wehkamp.nl

Top luiers

Hele fijne luiers: zoontje blijft hiermee de hele nacht droog.
Publicatie datum: 01-11-2021

10 / 10
Geplaatst door Lonneke op wehkamp.nl

Super fijn

Fijne pasvorm, fijn materiaal. Zijn lekker flexibele zodat ze goed passen
Publicatie datum: 31-10-2021

10 / 10
Geplaatst door Elkassem op pampers.nl

Perfect

My baby’s skin like it!:) Dry all night & protects her skin!
Publicatie datum: 30-10-2021

10 / 10
Geplaatst door Christel op wehkamp.nl

Altijd goed

Altijd goed, zit comfortabel en de hele nacht droog!
Publicatie datum: 14-10-2021

6 / 10
Geplaatst door Babette op pampers.nl

pampers baby dry

het merk Pampers is zonder twijfel de beste in zijn soort. Ook de Baby Dry pampers zijn heel goed. Ze sluiten mooi aan rond de billetjes, lekker niet, geen rode billetjes,... Het is echter verwarrend wanneer je de verschillende soorten onder Pampers gebruikt. De 'Premium Protect' tailleren groot en zijn dus handiger in het aanbrengen. de 'Baby Dry' pampers tailleren een pak kleiner waardoor ik dus meer fan ben van de Premium Protect.
Publicatie datum: 06-10-2021

10 / 10
Geplaatst door Cynthia op pampers.nl

perfecte pamper

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Sinds de geboorte heb ik deze pamper, altijd zeer content al van maatje 0 aangezien hij prematuur was. Ik schakel wel iets sneller naar een grotere pamper omdat mijn zoontje vaak plast en de pamper goed vol is vooral s nachts. Ik vind ze praktisch en ze voelen zacht aan. Hij heeft ook nog maar 1 keer luieruitslag gehad bij een zware griep, voor de rest tip top qua beschermen.
Publicatie datum: 05-10-2021

10 / 10
Geplaatst door Terry op pampers.nl

Onvermijdelijk het beste merk dat er bestaat

Ik ken pampers al 32 jaar sinds de geboorte van mijn 1e kind en mij hoef je niet te overtuigen dat dit het beste merk voor baby’s billetjes is. Mijn kinderen heb ik op hun beurt overtuigd om Pampers te gebruiken voor mijn kleinkinderen en ik ben ooh zo blij dat ook zij dit merk verkiezen!
Publicatie datum: 30-09-2021

Er ligt een kortingscode voor je klaar!
Meld je aan voor de Luieraanbiedingen nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode!
Sluiten X
We hebben gedetecteerd dat je ons waarschijnlijk vanuit België bezoekt.

Luieraanbiedingen is er ook speciaal voor onze klanten uit België!