Pampers Luierbroekjes ervaringen

Bekijk alle 321 reviews

2 / 10
Geplaatst door Maaike op pampers.nl

Baby night dry broekjes

Erg teleurgesteld in de kwaliteit, iedere ochtend zeiknat van het doorlekken..
Publicatie datum: 27-11-2023

10 / 10
Geplaatst door Irene op pampers.nl

Ik ben topfan van harmonie

Toen mijn meisje geboren werd heel veel merken en ook soorten pampers gebruikt en wij zweren bij harmonie!!! Zowel de luiers als nu ze met 1,5jr zindelijk aan 't worden is de broekjes. Ze zitten super om haar lijfje, lekken nooit door en ze heeft met deze luiers ook geen last van uitslag of rode brillen gehad dus ik raad echt iedereen ook in mijn omgeving deze pampers aan.
Publicatie datum: 08-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Anneke op pampers.nl

Fijne broekjes die niet doorlekken

Mijn dochter heeft een gevoelige huid maar bij deze fijne broekjes geen last van. Ze lekker niet door, ook niet in de nacht. En ik vind het prettig dat ze zo min mogelijk onnatuurlijke materialen bevatten.
Publicatie datum: 07-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Hillfung op pampers.nl

Fijne nacht pamper

Goede absorptie en komt droog de nacht door! Absoluut een aanrader
Publicatie datum: 06-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Denise op pampers.nl

Pampers harmonie pants

Hele fijne zachte luiers meteen vanaf de geboorte gebruikt eerst de luiers toen de pants
Publicatie datum: 06-09-2023

10 / 10
Geplaatst door Mandy op pampers.nl

Zeer tevreden

Onze buikslaper blijft hierin de hele nacht droog!
Publicatie datum: 16-05-2023

10 / 10
Geplaatst door Judith op pampers.nl

Pampers harmonie pants super fijn

Ik had eerst de baby dry en daar kreeg mijn 2 jarige peuter rodere billetjes van. Ik was super blij toen deze van harmonie in de pants vorm kwam, toen heb ik deze direct bestelt. Ik ben enorm tevreden, goed van kwaliteit, houdt ze goed mee vol en haar billen zijn nu bijna niet rood meer.
Publicatie datum: 16-05-2023

6 / 10
Geplaatst door Tineke op pampers.nl

Niet naar verwachting

Helaas niet de ervaring waar we op gehoopt hebben. Veel over gelezen en toch gaan uitproberen in de hoop dat deze broekjes onze dochter door een droge nacht helpen. Toch vaak nog aan 1 kan een lekKage. Niet beter dan ‘gewone luiers’ .
Publicatie datum: 15-05-2023

10 / 10
Geplaatst door Marika op pampers.nl

Totaal geen problemen

Zeer tevreden. Ben overgestapt van normale luiers naar pants omdat de baby op een gegeven moment niet meer stil wilde liggen. Hij wordt nu staand vervangen. Voor plasluiers ideaal, bij een luier iets minder omdat er soms iets uitrolt bij het vervangen verder geen problemen. Geen uitslag, allergieen. Lekkages ook niet.
Publicatie datum: 15-05-2023

10 / 10
Geplaatst door Linette op pampers.nl

Zacht broekje

Pampers pants, een heerlijk zacht luierbroekje. Superhandig als het kind niet wil stilliggen. Ons bonus kleinkind was er erg lang droog en blij in. Tijdens het testen voor Roamler en Pampers viel mij op dat het broekje fijn om het buikje en beentjes aansluit. Ze bevatten geen geur of lotion, dus geen last van allergieën. In de beschrijving staat tot 12 uur lang droog. Zolang doe ik niet, ik verschoon wel een keer tussen door maar de nacht houd hij wel vol. Super tevreden mee.
Publicatie datum: 07-03-2023

10 / 10
Geplaatst door Kirsten op pampers.nl

Droge en comfortabele nachten

Ik heb via Roamler deze luierbroekjes van Pampers mogen testen. Ik ben heel enthousiast. Mijn zoontje is een buikslaper en lekt vaak in de nacht door de luiers heen, maar met deze luierbroekjes houdt hij het de hele nacht droog! Ik vind het fijn dat er geen parfum of lotion in de broekjes zit, aangezien mijn zoontje een nogal gevoelige huid heeft. Ze voelen zacht en comfortabel aan, echt een aanrader.
Publicatie datum: 07-03-2023

10 / 10
Geplaatst door Roshelle op pampers.nl

Fijne luierbroekjes

Voor mijn zoontje van 21 maanden heb ik al aardig wat luiers gebruikt. Sinds kort zijn we over op luierbroekjes, aangezien hij liever niet meer liggend verschoond wilt worden. Tijdens het testen via Roamler voor Pampers kwam ik achter alle fijne eigenschappen van de broekjes. De broekjes zijn lekker zacht, wat ik belangrijk vind. De broekjes zijn gemakkelijk aan te trekken en sluiten goed aan. Uittrekken is ook zo gepiept door de zijkanten los te scheuren en met het plakbandje vouw je de luier makkelijk dicht. Het patroontje wat op de luiers staat vindt mijn zoontje ook erg leuk. Het belangrijkste van luiers is natuurlijk of ze alles goed opvangen en binnenhouden en dat is ook zeker het geval. Mijn zoontje lekt nooit door met deze luiers, zelfs niet in de nacht. Wat ik ook handig vind is de urine indicator op de luier waardoor je snel kunt zien of je kindje geplast heeft. Ik ben altijd al fan geweest van Pampers en dat is met deze luiers ook het geval!
Publicatie datum: 06-03-2023

8 / 10
Geplaatst door Yvonne op pampers.nl

Goed product

Super fijne broekjes. Ze zijn prettig in gebruik, zeker nu mijn baby steeds meer beweegt. Tijdens het testen via Roamler voor pampers merkte ik ook op dat de pampers niet schuren, ze voelen zacht aan, ze absorberen goed ook gedurende een hele nacht. Ook erg prettig dat het van natuurlijke materialen is gemaakt.
Publicatie datum: 06-03-2023

10 / 10
Geplaatst door Nils op pampers.nl

Zacht en fijn idee

Fijn product van Pampers: luiers gemaakt van natuurlijke materialen. Het zijn fijne rekbare broekjes die goed passen en meebewegen met een rondlopende peuter van 3, daarnaast absorberen ze ook een hoop, ze hebben bij drie weken testen van deze pampers via Roamler niet één keer gelekt. Bij het verschonen kun je ze gewoon staand openscheuren en in een nieuwe stappen, werkt prima! Maar de natuurlijke materialen, en de afwezigheid van pafums, zijn ons de belangrijkste reden om opnieuw voor deze broekjes te kiezen. Altijd al pampers, maar nu nog beter.
Publicatie datum: 06-03-2023

10 / 10
Geplaatst door Proximity Jr Test op pampers.nl

Geweldig

Geweldig product! Ik zou het ten zeerste aanbevelen aan andere ouders. Zo comfortabel en zeer betaalbaar.
Publicatie datum: 08-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Sjoukje op pampers.nl

Top luiers

De luiers zien goed en absorberen super! Onze dochter heeft een gevoelige huid, maar met deze luiers veel minder last van. Nog een groot voordeel is dat deze luiers (en luierdoekjes) grotendeels van natuurlijke materialen gemaakt zijn.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Twanny op pampers.nl

Perfecte luiers

Ik heb 3 zonen tussen de 2 en 9 jaar. Gebruik al 9 jaar pampers en nooit over gegaan op iets anders. De pasvorm is perfect. Ze zitten bij de kindjes comfortabel en lekken nooit.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Shyama op pampers.nl

Comfortabel

Comfortabele pasvorm, mooi design en ook heel belangrijk: blijft de hele nacht goed zitten en de babybilletjes blijven droog. Sinds ik deze pampers night pants gebruik, slaapt de baby de hele nacht goed door. Dat is voor baby en ouders heel fijn.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Marielle op pampers.nl

Nachtluiers

Ideaal voor een droge nacht. Absorberen net dat beetje meer dan een gewone luier!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Arzu op pampers.nl

Ben tevreden

Kwaliteit 10, ben echt tevreden met deze pampers blijft heel lang droog
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Sigrid op pampers.nl

Hele fijne luiers voor een droge nacht

Deze luiers gewonnen in een aktie bij jullie ! Echt super fijne luiers ! Mijn zoontje lekte vrij snel door dit komt omdat hij een buikslaper is en snachts veel plast. Super fijn dat hij nu droog blijft ! Ik heb pampers al vanaf zijn geboorte en is altijd mijn favoriet gebleven ! Bij een 2e kind ga ik zeker weer pampers gebruiken!
Publicatie datum: 03-05-2022

10 / 10
Geplaatst door Audrey op pampers.nl

Baby dry voor een veilig en droog gevoel

Pampers Baby Dry pants is de ideale luier om je kind met een gerust gemoed dat er geen ongelukjes kunnen gebeuren. Ook perfect voor de toekomstige potjestraining om zelfstandig te leren de pants aan en uit te doen. Ik heb het product via Roamler ontvangen om te testen voor Pampers. De pamper is lekvrij en de billen voelden droog en zacht aan, net zoals baby billetjes dus. Na het testen van deze ben ik helemaal overtuigd. Bij deze heb ik ze dan ook terug op mijn boodschappenlijstje gezet. Ik ben dan ook een trouwe klant van Pampers en ben nog nooit teleurgesteld geweest.
Publicatie datum: 10-04-2022

8 / 10
Geplaatst door Sanne op pampers.nl

Handige zachte luierbroekje

We hebben deze luierbroekjes via Roamler ontvangen om te testen voor Pampers. Waar de meeste luierbroekjes niet mooi aansluiten bij onze slanke zoon sloot deze mooi aan. Iets minder mooi in de lies, maar geen lekkages door de dubbele lekgootjes. Zijkanten openscheuren vond ik minder prettig, maar met geduld prima te doen.
Publicatie datum: 08-04-2022

8 / 10
Geplaatst door Marieke op pampers.nl

Super handig

Ik heb dit product gekregen via Roamler om voor Pampers te testen. Erg handig product - makkelijk aan de trekken door je kindje erin te laten stappen of over de schouder te laten hangen. Door de rekbare band past deze altijd goed en ook uitdoen is handig doordat je de zijkanten makkelijk kan scheuren bij een eventuele poepbroek. Aanrader !
Publicatie datum: 05-04-2022

8 / 10
Geplaatst door Bonnie op pampers.nl

Droge nachten

Ik heb dit product mogen testen van Roamler voor Pampers. Eindelijk weer droge nachten met de luiers van pampers. Overdag is het niet moeilijk om droog te blijven, maar in de nacht wel. Gelukkig is dit dus verholpen en kan ze lekker doorslapen.
Publicatie datum: 03-04-2022

10 / 10
Geplaatst door Hedvig op pampers.nl

Droge billen en gemak

Ik heb het product ontvangen via Roamler om te testen voor Pampers. Zowel ik als mijn zoontje zijn heel erg tevreden over dit product. Ik deed hem voorheen een luier aan voor de nacht, welke de volgende ochtend regelmatig doorgelekt was. Sinds hij een pamper broekje draagt lekt hij nooit meer door. De broekjes zijn snel aan te doen, blijven goed op hun plaats zitten en zijn naderhand makkelijk aan de zijkanten open te scheuren. Zeker voor ouders met kinderen die in de nacht of overdag flink plassen zou ik deze broekjes aanraden.
Publicatie datum: 03-04-2022

10 / 10
Geplaatst door Christiaan op pampers.nl

Kwaliteit en makkelijk

Ik ben blij dat ik de pampers baby dry pants heb ontvangen via Roamler om te testen voor Pampers. Sinds dat mijn zoontje op het potje aan het oefenen is, is het veel makkelijker de pants te gebruiken. Het is net een broekje dat je aan en uit kan doen en toch de bescherming brengt. Het sluit ook heel goed aan waardoor het niet lekt. Zeker savonds is dat belangrijk. In het verleden heb ik ook pants van andere merken geprobeerd maar we waren er toch niet zo tevreden over. Ik stap niet meer over naar een ander merk.
Publicatie datum: 02-04-2022

10 / 10
Geplaatst door Jeroen op pampers.nl

Topper

Deze luierbroekjes sluiten perfect aan en zorgen voor droge nachten bij Achille. Vertrouwde kwaliteit , wat je kan verwachten van Pampers . goede textuur en mooie print . Blij dat ik dit mocht testen . Aanrader . Ik heb dit product getest voor pampers in opdracht voor Roamler
Publicatie datum: 02-04-2022

10 / 10
Geplaatst door Jasper op pampers.nl

Pampers

Ik heb het product ontvangen via Roamler om te testen voor Pampers Wat een fijne broekjes.
Publicatie datum: 02-04-2022

10 / 10
Geplaatst door Linda op pampers.nl

Doet wat het moet

Nu onze zoon wat groter wordt was het tijd om weer een maatje groter van pampers te testen. Ik heb het product ontvangen via Roamler om te testen voor Pampers. Ik ben al lang fan van de broekjes, ze sluiten goed aan en zitten nooit te los of te strak. Ze lopen eigenlijk nooit uit bij ons. Ondanks de heel gevoelige huid van onze zoon kan hij pampers ook echt goed verdragen. Nog een handig voordeel, doordat ze wat groter worden kunnen ze de pamper zelf aan- en uitdoen als ze toch voelen dat ze naar het toilet moeten.
Publicatie datum: 02-04-2022

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en betaal nooit meer te veel voor je luiers!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve kortingscodes!
We hebben gedetecteerd dat je ons waarschijnlijk vanuit België bezoekt.

Luieraanbiedingen is er ook speciaal voor onze klanten uit België!