Luierbroekjes ervaringen

Bekijk alle 226 reviews

10 / 10
Geplaatst door pampers op pampers.nl

Jeremia 34

Goooddddd!!!,It' a good product. I recommend this for all
Publicatie datum: 26-08-2021

10 / 10
Geplaatst door Jolien op pampers.nl

Perfecte pasvorm

Deze luierbroekjes zijn gemakkelijk aan en uit te trekken. Ze zijn heel gemakkelijk nu mijn baby beweeglijker wordt.
Publicatie datum: 13-08-2021

6 / 10
Geplaatst door Test op pampers.nl

De luiers van pampers zijn hier de favoriet

De luiers van pampers zijn hier de favoriet! Fijne pasvorm!
Publicatie datum: 12-08-2021

10 / 10
Geplaatst door Silvia op pampers.nl

Super handig

Goede luiers lekker zacht en nemen veel vocht op. Baby blij ik blij!
Publicatie datum: 03-06-2021

10 / 10
Geplaatst door Clara op pampers.nl

Very comfortable

My baby likes them a lot and there are no unexpected leakages!
Publicatie datum: 03-06-2021

10 / 10
Geplaatst door macy op pampers.nl

Top

dit zijn echt mijn nummer 1 luiers makkelijk te verwisselen lekke niet door
Publicatie datum: 03-06-2021

10 / 10
Geplaatst door macy op pampers.nl

Goeie luiers

Hele goeie luiers lekken nooit door en zijn makkelijk aan te trekken
Publicatie datum: 03-06-2021

10 / 10
Geplaatst door Marese op pampers.nl

Fijne luiers

Hele fijne luiers. Heb meerdere merken geprobeerd van de kruitvat tot de AH luiers en de pampers luiers zijn toch echt gewoon het allerminst. Ze lekken niet door en hebben een goede pasvorm. Voor mijn kleine mini mannetje alleen nog maar pampers.
Publicatie datum: 02-06-2021

10 / 10
Geplaatst door Aglaya op pampers.nl

Luierbroek

Had mijn dochtertje als verjaardagscadeau gekregen.Het heeft een goede pasvorm, ze krijgt er geen luieruitslag van en het absorbeert goed.Wij zijn er blij mee.
Publicatie datum: 02-06-2021

10 / 10
Geplaatst door Joya op pampers.nl

Ideaal bij zindelijk worden

Deze luierbroekjes zijn ideaal bij het zindelijk worden van onze kleine man. Snel broekje uit en aan, waardoor je niet onnodig loopt knoeien met plakstrips, of zelf soms onnodig luiers weggooit.
Publicatie datum: 02-06-2021

10 / 10
Geplaatst door Zuzana op pampers.nl

ZUZANA

Im so happy with this product! Its very soft ,absorbs well . Also its without parfume and chemicals I recomend it
Publicatie datum: 02-06-2021

10 / 10
Geplaatst door Hala op pampers.nl

Tala

kortom..het is het beste product ooit..in alle opzichten..zacht voor de babyhuid..en voorkomt doorlekken.. Doordachte prijs..
Publicatie datum: 02-06-2021

10 / 10
Geplaatst door Yeqiong op pampers.nl

SUPER

Ik gebruik eigenlijk alleen maar deze! Ze lekkem niet door, goede op name en mijn kleine die heeft geen last van irriterende plekjes! Love it en alleen maar deze die ik gebruik gebruik nu maat 4 en echt echt de beste!
Publicatie datum: 02-06-2021

8 / 10
Geplaatst op pampers.nl

Super comfortabel

Ik mag ze erg graag. Ze zijn zeer anatomisch en houden mijn kind fris en schoon. ze zijn ook heel gemakkelijk aan te brengen
Publicatie datum: 02-06-2021

10 / 10
Geplaatst door Carin op pampers.nl

Super fijne pants

Hele zachte, fijne pants. Makkelijk aan te trekken en ze passen perfect zowel bij de billen als bij de buik. Zelfs na een lange nacht lekt het niet door. Fijn om aan te trekken bij een kindje wat niet graag ligt
Publicatie datum: 02-06-2021

8 / 10
Geplaatst door Nanda op pampers.nl

Prettige luiers

Hele fijne luiers die niet lekken, tevens zijn ze ook erg zacht wat fijn is voor de huid. Het klittenbandje is lekker stevig waardoor de luier ook goed op zijn plek blijft zitten. Aanrader!
Publicatie datum: 02-06-2021

10 / 10
Geplaatst door Esma op pampers.nl

Pampers harmonnie

Ik raad de harmonie zeker aan ik gebruik het vooral in de nacht. Absobeerd de vocht heel goed. Nog nooit gelekt. Zeker een aanrader
Publicatie datum: 02-06-2021

10 / 10
Geplaatst door Claudine op pampers.nl

Aanrader

Enorm fijne luiers! Onze kleine man is nog nooit doorgelekt bij deze luiers. Pasvorm zit mooi en is erg zacht voor de huid!
Publicatie datum: 02-06-2021

10 / 10
Geplaatst door Romana op pampers.nl

Een luier die als gegoten zit

Harmonie pants is echt een broekje dat de functie heeft van een luier! Hij zit zo goed rond de beentjes en buikje dat je bijna zou zeggen dat het gewoon een onderbroekje is. De zachtheid is daarnaast erg goed waardoor luieruitslag verleden tijd is. Mocht je buiten zijn en bijv. geen optie hebben voor 5 uur om de baby te verschonen hoef je je niet zorgen te maken voor doorlekken. Ik ben overtuigd en stap sowieso niet over naar een ander merk, Pampers is gewoon nr 1.
Publicatie datum: 01-06-2021

10 / 10
Geplaatst door Emmie op pampers.nl

Heel fijn

Hele fijn luiers. Blijven goed zitten en weinig tot geen lekkage.
Publicatie datum: 01-06-2021

10 / 10
Geplaatst door Dildora op pampers.nl

Goed absorberende luierbroekjes

Hele fijne luiers, ik kocht altijd pampers luiers en broekjes, goede ervaring mee. Harmonie luierpants is goed absorberend, minder lekkage, comfortable en zacht. Beide kindjes gebruik ik pampers harmonie pants. Erg tevreden, soms koop ik luier variant pampers pure protection. Nadeel: de prijs is duur en niet alle winkels verkrijgbaar
Publicatie datum: 01-06-2021

8 / 10
Geplaatst door isabella op pampers.nl

Pampers Harmonie maat 4

Mijn zoontje kreeg uitslag bij het gebruik van de gewone pampers. toen zijn we overgestapt naar de Pure (ondertussen de Harmonie) en deze zijn echt ideaal. Vooral voor s nachts zijn de broekjes perfect. Mijn zoontjes slaapt helemaal door en plast snachts veel, toch als ik hem in de ochtend een schone luier geef, ruikt deze niet heel vies. Ik ben echt tevreden over deze luiers. Ik kan ze iedereen aanbevelen.
Publicatie datum: 05-02-2021

8 / 10
Geplaatst door natalie op pampers.nl

Fijne luiers

Fijne luierbroekjes voor kinderen. Zit een plas indicatie streep op en zitten zacht. Blijven daarnaast ook goed zitten. Fijn om te gebruiken!
Publicatie datum: 22-01-2021

10 / 10
Geplaatst door Sharona op pampers.nl

Super fijne mooie luiers

Super fijne luiers, zacht en lekken niet door. Zelfs niet bij een dagje uitslapen (dus een nacht van ongeveer 12 uur). Heel erg tevreden. De broekjes zijn ook super handig aan- en uit te trekken en nu met potje-training lijkt het net een onderbroek die je dan naar beneden dien
Publicatie datum: 09-01-2021

10 / 10
Geplaatst door Sammy op pampers.nl

Hele super fijne luierbroekjes

Ik was uitgeloot om een pak broekjes te proberen, nadat ik de baarmoeder luiers al gebruikte en zeer tevreden over ben. ben ik heel blij mee want de broekjes zijn geweldig voor mn 1 jarige. Ze zijn zacht. Ze passen goed. En houden me meisje redelijk lang droog ook in de nacht. Maar vooral geen gedoe meer met verschonen! Dankje pampers top luiers!
Publicatie datum: 09-01-2021

10 / 10
Geplaatst door Maria op pampers.nl

De perfecte luiers

Ze zitten zo fijn en makkelijk in te bewegen, lekken niet door en laat geen geur toe! Geweldig, wat elk moeder zou willen voor haar kind!
Publicatie datum: 09-01-2021

10 / 10
Geplaatst door chaveli op pampers.nl

Pampers harmonie

Super fijne luiers. Ze passen goed en voelen heerlijk zacht aan. Wij zijn fan!
Publicatie datum: 23-12-2020

10 / 10
Geplaatst door Loraine op pampers.nl

Fantastisch

Wij gebruiken deze overdag, altijd droog en nooit doorgelekt of spuiters. In de nacht gebruiken wij ook pampers, maar dan de babydry.
Publicatie datum: 19-12-2020

10 / 10
Geplaatst door Annelie op pampers.nl

Geweldige luiers

De luiers van pampers zijn hier de favoriet! Fijne pasvorm!
Publicatie datum: 15-12-2020

10 / 10
Geplaatst door ditsy op pampers.nl

Uitstekend!

Zeer fijne pants! Wij gebruiken deze bij ons meisje, ideaal zeker omdat ze soms nogal bewegelijk is en met opgetrokken knieën slaapt.
Publicatie datum: 22-09-2020

Nooit meer te veel betalen voor luiers!
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen in je emailbox! Wij houden je op de hoogte van de aanbiedingen, wanneer jij wilt.
Sluiten X
We hebben gedetecteerd dat je ons waarschijnlijk vanuit België bezoekt.

Luieraanbiedingen is er ook speciaal voor onze klanten uit België!