Luierbroekjes ervaringen

Bekijk alle 301 reviews

10 / 10
Geplaatst door Proximity Jr Test op pampers.nl

Geweldig

Geweldig product! Ik zou het ten zeerste aanbevelen aan andere ouders. Zo comfortabel en zeer betaalbaar.
Publicatie datum: 08-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Sjoukje op pampers.nl

Top luiers

De luiers zien goed en absorberen super! Onze dochter heeft een gevoelige huid, maar met deze luiers veel minder last van. Nog een groot voordeel is dat deze luiers (en luierdoekjes) grotendeels van natuurlijke materialen gemaakt zijn.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Twanny op pampers.nl

Perfecte luiers

Ik heb 3 zonen tussen de 2 en 9 jaar. Gebruik al 9 jaar pampers en nooit over gegaan op iets anders. De pasvorm is perfect. Ze zitten bij de kindjes comfortabel en lekken nooit.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Shyama op pampers.nl

Comfortabel

Comfortabele pasvorm, mooi design en ook heel belangrijk: blijft de hele nacht goed zitten en de babybilletjes blijven droog. Sinds ik deze pampers night pants gebruik, slaapt de baby de hele nacht goed door. Dat is voor baby en ouders heel fijn.
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Marielle op pampers.nl

Nachtluiers

Ideaal voor een droge nacht. Absorberen net dat beetje meer dan een gewone luier!
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Arzu op pampers.nl

Ben tevreden

Kwaliteit 10, ben echt tevreden met deze pampers blijft heel lang droog
Publicatie datum: 01-06-2022

10 / 10
Geplaatst door Sigrid op pampers.nl

Hele fijne luiers voor een droge nacht

Deze luiers gewonnen in een aktie bij jullie ! Echt super fijne luiers ! Mijn zoontje lekte vrij snel door dit komt omdat hij een buikslaper is en snachts veel plast. Super fijn dat hij nu droog blijft ! Ik heb pampers al vanaf zijn geboorte en is altijd mijn favoriet gebleven ! Bij een 2e kind ga ik zeker weer pampers gebruiken!
Publicatie datum: 03-05-2022

10 / 10
Geplaatst door Audrey op pampers.nl

Baby dry voor een veilig en droog gevoel

Pampers Baby Dry pants is de ideale luier om je kind met een gerust gemoed dat er geen ongelukjes kunnen gebeuren. Ook perfect voor de toekomstige potjestraining om zelfstandig te leren de pants aan en uit te doen. Ik heb het product via Roamler ontvangen om te testen voor Pampers. De pamper is lekvrij en de billen voelden droog en zacht aan, net zoals baby billetjes dus. Na het testen van deze ben ik helemaal overtuigd. Bij deze heb ik ze dan ook terug op mijn boodschappenlijstje gezet. Ik ben dan ook een trouwe klant van Pampers en ben nog nooit teleurgesteld geweest.
Publicatie datum: 10-04-2022

8 / 10
Geplaatst door Sanne op pampers.nl

Handige zachte luierbroekje

We hebben deze luierbroekjes via Roamler ontvangen om te testen voor Pampers. Waar de meeste luierbroekjes niet mooi aansluiten bij onze slanke zoon sloot deze mooi aan. Iets minder mooi in de lies, maar geen lekkages door de dubbele lekgootjes. Zijkanten openscheuren vond ik minder prettig, maar met geduld prima te doen.
Publicatie datum: 08-04-2022

8 / 10
Geplaatst door Marieke op pampers.nl

Super handig

Ik heb dit product gekregen via Roamler om voor Pampers te testen. Erg handig product - makkelijk aan de trekken door je kindje erin te laten stappen of over de schouder te laten hangen. Door de rekbare band past deze altijd goed en ook uitdoen is handig doordat je de zijkanten makkelijk kan scheuren bij een eventuele poepbroek. Aanrader !
Publicatie datum: 05-04-2022

8 / 10
Geplaatst door Bonnie op pampers.nl

Droge nachten

Ik heb dit product mogen testen van Roamler voor Pampers. Eindelijk weer droge nachten met de luiers van pampers. Overdag is het niet moeilijk om droog te blijven, maar in de nacht wel. Gelukkig is dit dus verholpen en kan ze lekker doorslapen.
Publicatie datum: 03-04-2022

10 / 10
Geplaatst door Hedvig op pampers.nl

Droge billen en gemak

Ik heb het product ontvangen via Roamler om te testen voor Pampers. Zowel ik als mijn zoontje zijn heel erg tevreden over dit product. Ik deed hem voorheen een luier aan voor de nacht, welke de volgende ochtend regelmatig doorgelekt was. Sinds hij een pamper broekje draagt lekt hij nooit meer door. De broekjes zijn snel aan te doen, blijven goed op hun plaats zitten en zijn naderhand makkelijk aan de zijkanten open te scheuren. Zeker voor ouders met kinderen die in de nacht of overdag flink plassen zou ik deze broekjes aanraden.
Publicatie datum: 03-04-2022

10 / 10
Geplaatst door Christiaan op pampers.nl

Kwaliteit en makkelijk

Ik ben blij dat ik de pampers baby dry pants heb ontvangen via Roamler om te testen voor Pampers. Sinds dat mijn zoontje op het potje aan het oefenen is, is het veel makkelijker de pants te gebruiken. Het is net een broekje dat je aan en uit kan doen en toch de bescherming brengt. Het sluit ook heel goed aan waardoor het niet lekt. Zeker savonds is dat belangrijk. In het verleden heb ik ook pants van andere merken geprobeerd maar we waren er toch niet zo tevreden over. Ik stap niet meer over naar een ander merk.
Publicatie datum: 02-04-2022

10 / 10
Geplaatst door Jeroen op pampers.nl

Topper

Deze luierbroekjes sluiten perfect aan en zorgen voor droge nachten bij Achille. Vertrouwde kwaliteit , wat je kan verwachten van Pampers . goede textuur en mooie print . Blij dat ik dit mocht testen . Aanrader . Ik heb dit product getest voor pampers in opdracht voor Roamler
Publicatie datum: 02-04-2022

10 / 10
Geplaatst door Jasper op pampers.nl

Pampers

Ik heb het product ontvangen via Roamler om te testen voor Pampers Wat een fijne broekjes.
Publicatie datum: 02-04-2022

10 / 10
Geplaatst door Linda op pampers.nl

Doet wat het moet

Nu onze zoon wat groter wordt was het tijd om weer een maatje groter van pampers te testen. Ik heb het product ontvangen via Roamler om te testen voor Pampers. Ik ben al lang fan van de broekjes, ze sluiten goed aan en zitten nooit te los of te strak. Ze lopen eigenlijk nooit uit bij ons. Ondanks de heel gevoelige huid van onze zoon kan hij pampers ook echt goed verdragen. Nog een handig voordeel, doordat ze wat groter worden kunnen ze de pamper zelf aan- en uitdoen als ze toch voelen dat ze naar het toilet moeten.
Publicatie datum: 02-04-2022

10 / 10
Geplaatst door Kelly op pampers.nl

Handige pamperpants

De pamperpants zijn superhandig. Ze zijn gemakkelijk aan te doen bij een peuter dat geen 5 minuten kan stil zitten. S'nachts houden ze mijn peuter droog en lekken ook niet door. Ik heb de pamperpants mogen testen en ben hier tevreden over. Ik heb het product ontvangen via Roamler om te testen voor Pampers.
Publicatie datum: 02-04-2022

10 / 10
Geplaatst door Kelly op pampers.nl

Handige pamperpants

De pamperpants zijn superhandig. Ze zijn gemakkelijk aan te doen bij een peuter dat geen 5 minuten kan stil zitten. S'nachts houden ze mijn peuter droog en lekken ook niet door. Ik heb de pamperpants mogen testen en ben hier tevreden over.
Publicatie datum: 02-04-2022

8 / 10
Geplaatst door Bindiya op pampers.nl

Zeer vriendelijk in gebruik

Ik heb dit product van Roamler gekregen om te testen voor Pampers. Van de luiers was ik als fan en nu ook van de luierbroekjes. Deze zijn vriendelijk in gebruik. Ze nemen de vocht heel goed op en de billetjes blijven helemaal droog, zelfs bij een overvolle luierbroek. Bij het verschonen is de rand makkelijk open te scheuren. Je kind staande verschonen wordt zo ook mogelijk.
Publicatie datum: 02-04-2022

10 / 10
Geplaatst door Sanna op pampers.nl

Aanrader

Ik heb het product ontvangen via Roamler om te testen voor Pampers en mijn dochter en ik zijn een grote fan geworden! Door de elasticiteit past en zit het perfect. Het verschonen is een makkelijkere klus geworden, doordat je de pants aan de zijkanten kunt scheuren. De pampers zijn super absorberend waardoor er geen kans is op doorlekken! Kortom zeker een aanrader!
Publicatie datum: 02-04-2022

10 / 10
Geplaatst door annalies op pampers.nl

Aanrader

Een fijn zacht luierbroekje wat niet doorlekt. Normaal gebruik ik een huismerk luier, maar nu mocht ik en m’n peuter van 2,5jr deze pampers testen. Ik heb dit product ontvangen via Roamler om te testen voor pampers. Een leuk motiefje erop, de plasstreep om te kijken hoe vol de luier zit en hij sluit prachtig aan. Geen ongelukjes meer gehad, de broekjes nemen de urine goed op. Normaal met veel klimmen en klauteren wil de luier nog wel eens doorlekken, maar daar heb ik met deze pampers totaal geen last van! Aanrader!
Publicatie datum: 01-04-2022

8 / 10
Geplaatst door Veerle op pampers.nl

handig

Vaak worden in de opvang en op school geen pamperbroekjes toegelaten. Uiteraard begrijp ik waarom, die mensen hebben helemaal geen tijd om bij elk kind broek, schoenen,… aan en af te doen. Zelf vind ik die broekjes wel zeer handig voor gebruik thuis en ’s nachts. Mijn dochtertje vraagt vaak zelf naar de broekjes. Ze zijn zeer handig want peutertjes kunnen de broekjes dus zelf aan en afdoen net zoals een onderbroekje. De designs/prints op de broekjes zijn leuk en spreken aan. Ik heb het product ontvangen via Roamler om te testen voor Pampers.
Publicatie datum: 01-04-2022

10 / 10
Geplaatst door Sofie op pampers.nl

Minimale kans op ongelukjes

De baby dry pants zijn gemakkelijk aan te doen, zeker als je begint met potjestraining, maar sluiten toch voldoende aan. Ik heb het product ontvangen via Roamler om te testen voor pampers en dan hebben we gemerkt dat, door de 'poo pocket', de kans op ongelukjes minimaal is! De broekjes hebben leuke figuurtjes waardoor m'n dochtertje erg enthousiast is om het aan te trekken.
Publicatie datum: 31-03-2022

10 / 10
Geplaatst door Inge op pampers.nl

Super luiers

Pampers zijn de nummer 1 luiers voor ons! Vanaf de geboorte gebruiken we al pampers. Andere soorten luiers geprobeerd maar vaak lekte ze dan door. Ik heb het product ontvangen via Roamler om te testen voor pampers. Luierbroekjes, wat een uitvinding voor bewegelijke kindjes!
Publicatie datum: 31-03-2022

8 / 10
Geplaatst door marita op pampers.nl

Ideaal voor de zomer

Ideale luierbroekjes, vooral in de zomer als de kleine wat groter wordt met verschonen. Ik heb het product ontvangen via Roamler om te testen voor Pampers. Lekken in de nacht niet door, geen luieruitslag. Het enige nadeel is dat broekjes niet verstelbaar zijn kwa breedte, kies liever met plakkers, lijken soms wat strak te zitten.
Publicatie datum: 31-03-2022

10 / 10
Geplaatst door Kimm op pampers.nl

Fijne luierbroekjes

Ik heb het product ontvangen via Roamler om te testen voor Pampers. Voor mijn kinderen heb ik altijd de pamper luierbroekjes gebruikt voor de nachten. Hier was ik al heel tevreden over omdat ze zo zacht en comfortabel zijn. Daarom was ik extra benieuwd wat voor vernieuwing pampers had bij deze luierbroekjes. Bij het testen zag ik meteen de extra rand die aan de binnenkant te vinden was. Deze zou bij een hele volle luier moeten voorkomen dat de nr. 2 over de rand heen komt En ik kan je vertellen dat werkt heel goed! Geen ongelukjes gehad met deze luiers!
Publicatie datum: 30-03-2022

10 / 10
Geplaatst door Denise op pampers.nl

Zeer tevreden

Ik heb het product ontvangen via Roamler om te testen voor Pampers
Publicatie datum: 30-03-2022

10 / 10
Geplaatst door Sascha op pampers.nl

Hele fijne luierbroekjes

Ik heb het product ontvangen via Roamler om te testen voor Pampers. Mijn zoontje van 4 jaar en 18 kilo gebruikt ze tijdens de nachten. Elke ochtend werd hij droog wakker, soms bij huismerk broekjes gebeurd dat wel. Ik vind persoonlijk voor deze leeftijd de luierbroekje prettiger dan een luier. Ze kunnen ze zelf gemakkelijk aan en uit doen. Met het vrolijk printje maakt dit een heel fijn luierbroekje voor de nachten
Publicatie datum: 30-03-2022

10 / 10
Geplaatst door Lisa op pampers.nl

Super

Ik heb het product ontvangen via Roamler om te testen voor Pampers en was meteen overtuigd. Hiervoor gebruikte ik de klassieke pampers, maar aangezien onze sloeber nogal beweeglijk is, is het niet altijd evident om deze op een deftige manier aan te doen. Met deze broekjes was dit probleem meteen opgelost. Eens de broekjes over de billetjes geschoven zijn, zitten ze goed! Dit koop ik nog!
Publicatie datum: 30-03-2022

10 / 10
Geplaatst door Steven op pampers.nl

Supercontent

deze pants van Pampers combineren comfort met gemak. comfort voor mijn peuter, want de pants voelen zacht en flexibel aan. ideaal voor een dynamische peuter. maar ook gemak voor papa's. de pants zijn zeer eenvoudig aan en uit te doen. Ik sukkelde altijd met de plakkers van klassieke luiers, maar opgelucht dat ik nu de pants kon testen voor Pampers via Roamler. win-win dus voor iedereen !! last but not least... zelfs al "vergeet" ik dochterlief een ganse voormiddag te verversen.. geen lekken en nog steeds een blije meid. :-)
Publicatie datum: 29-03-2022

Nooit meer te veel betalen voor luiers!
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen in je emailbox! Wij houden je op de hoogte van de aanbiedingen, wanneer jij wilt.
Sluiten X
We hebben gedetecteerd dat je ons waarschijnlijk vanuit België bezoekt.

Luieraanbiedingen is er ook speciaal voor onze klanten uit België!