Alle Bumblies Luierbroekjes aanbiedingen van dit moment

Vandaag 0 aanbiedingen

Helaas zijn Bumblies Luierbroekjes niet verkrijgbaar in de gekozen maat. Bekijk hieronder de beste aanbiedingen voor Maat .

En nu snel overstappen op Bumblies luierbroekjes!

Je hebt de klus weer geklaard…… Waar we het over hebben? Over het verschonen van je kindje. Dit ‘klusje’ is vaak een regelrechte uitdaging te noemen. Veel kindjes vinden het namelijk heerlijk om te spartelen en te bewegen. En zie ze dan maar eens een luier om te doen. En dan te bedenken dat je dit ook nog meerdere keren per dag moet doen. Zucht, dat moet toch makkelijker kunnen? Ja hoor, dat kan zeker makkelijker! Laat de luiers die je altijd gebruikt voor wat ze zijn en kies voor Bumblies luierbroekjes. Je hebt dan het gemak van een broekje en de zekerheid van een luier. Kwestie van je kindje even ondersteunen tijdens het staan, Bumblies luierbroekje aantrekken en weer door.

Maar waarom dan juist kiezen voor luierbroekjes van Bumblies?

Natuurlijk kies je niet zomaar voor luierbroekjes. Je stelt hoge eisen aan deze broekjes, want je wilt uiteraard niets minder dan het beste voor je kindje. Bumblies luierbroekjes voldoen vast en zeker aan jouw eisen. Ze zijn gemaakt van materiaal dat bijzonder zacht aanvoelt. De vocht absorberende kern is voorzien van een extra toplaag, die ervoor zorgt dat het vocht in de absorberende kern blijft. De pasvorm is super. Het beenelastiek en het rugelastiek zorgen ervoor dat het broekje goed op zijn plek blijft zitten. Ook wordt lekken op deze manier tegengegaan. Het ademende materiaal zorgt ervoor dat luieruitslag nauwelijks tot geen kans heeft. En ach, het oog wil ook iets en daarom zijn de Bumblies luierbroekjes voorzien van een vrolijke print.

bumblies luierbroekjes

In welke maten zijn Bumblies luierbroekjes verkrijgbaar?

Overstappen op Bumblies luierbroekjes doe je pas als je kindje zover is. Hiermee bedoelen we dat je kindje enigszins moet kunnen staan, omdat je deze luier nu eenmaal als een broekje aantrekt. Dit is dan ook precies de reden waarom deze luierbroekjes beginnen bij maat 5. Je kindje moet dus minimaal 11 kilo wegen om deze broekjes te dragen. De andere maat waarin de luierbroekjes van dit merk verkrijgbaar zijn, is maat 6.

Luierbroekjes van Bumblies in de aanbieding

Luiers zijn duur en helaas zijn luierbroekjes dit ook. Elke cent die je hierop kunt besparen is meegenomen. Wij begrijpen dit heel goed en daarom laten wij je precies zien waar jij het goedkoopst Bumblies luierbroekjes kunt kopen. En om het je naast voordeliger ook makkelijk te maken, leiden we je direct door naar de online shop, waar je deze luierbroekjes dan direct met korting kunt bestellen. Wij zeggen… doen!

De belangrijkste voordelen nog even op een rij

  • Voorzien van extra toplaag voor lang droog gevoel
  • Leuke print
  • Soepel bewegen
  • Ventilerend
  • Super zacht materiaal

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en betaal nooit meer te veel voor je luiers!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve kortingscodes!
Er ligt een kortingscode voor je klaar!
Meld je aan voor de Luieraanbiedingen nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode!
Sluiten X