Vandaag 700 aanbiedingen bij 19 winkels

Hydrofiele luiers

Op deze website staan wij stil bij alle verschillende soorten luiers en verschillende merken. Zo ook bij hydrofiele luiers, maar zijn dit ook echt luiers?

Hydrofiele luiers baby

Wat zijn hydrofiele luiers?

Hydrofiele luiers zijn eigenlijk geen luiers. Een beetje gek, want ze hebben natuurlijk wel de naam. Maar wat zijn het dan wel? Het zijn hele dunne zachte doeken van katoen. Je kan deze doek wel als luier gebruiken. Deze doeken zijn zacht waardoor ze comfortabel zijn voor de babyhuid. Omdat de doeken zijn gemaakt van zacht katoen nemen ze veel vocht op en zijn dus ideaal om te gebruiken bij uw baby. Ben je toch op zoek naar luiers? Bekijk dan hier alle luiers aanbiedingen of alle Pampers aanbiedingen.

De doeken kennen vele voordelen, want los van het feit dat ze veel absorberen zijn ze keer op keer te wassen op 60 graden en je kan er dan ook jaren meedoen. Daarnaast drogen ze ook enorm snel. Het is dan ook verstandig om een aantal hydrofiele luiers te kopen.

Ook als kraamcadeau zijn de hydrofiele luiers ideaal. Ze zijn onmisbaar dus een ouder heeft er nooit genoeg. De doeken zijn te koop bij nagenoeg alle babywinkels of bij grote ketens zoals bijvoorbeeld de HEMA.

Waarvoor gebruik je hydrofiele luiers?

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt waarin we hebben opgesomd waar je hydrofiele luiers voor kunt gebruiken.

  • Gebruik als slabbetje bij spugen
  • Ideaal om je baby mee af te drogen
  • Ondergrond bij het verschonen
  • Ondergrond bij het slapen zodat het matras niet vies wordt.
  • Gebruik het als dekentje tegen de zon
  • Dek de kinderwagen af
  • Gebruik als luier

Waar koop je hydrofiele doeken?

Uiteraard zijn de luiers op het internet te koop. Daarnaast zijn ze zoals aangegeven natuurlijk te koop bij de grote winkelketens. Ons advies is om er veel in te slaan want met 10 doeken ga je het niet redden.

Je hebt ze continue nodig dus sla ze goed in. Goed om te weten is dat de hydrofiele doeken in vele maken verkrijgbaar zijn. Varieer hiermee zodat je voor elke gelegenheid de juiste doeken hebt.

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en betaal nooit meer te veel voor je luiers!

© 2019 Luieraanbiedingen.nl - Nooit meer te veel betalen voor luiers!Windelnangebot.net Deutschland
4.8 gemiddeld 6 beoordelingen