Zoveel mogelijk besparen op luiers

Zoveel mogelijk besparen op luiers

Hoera! We hebben een nieuwe aanwinst in de familie! Een prachtige baby! Met alle euforie in het begin, zijn er natuurlijk ook de kosten die vroeg of laat van zich laten horen. Natuurlijk wil je je baby niets te kort doen en daarom kijk je aanvankelijk niet op een euro meer of minder. Toch zijn er van die terugkerende uitgaven die wel eens onder de loep zou kunnen nemen.Neem je uitgaven voor luiers bijvoorbeeld. Zou op je elke luier toch wat kunnen besparen? De vraag is of goedkoop duurkoop is, ook in dit geval. Een luier die z'n werk niet doet en alsnog een zwembad van smurrie achterlaat, is het besparen uiteraard niet waard. Luiers die zich voordoen als goedkoop maar aan kwaliteit te wensen overlaten, moet je niet in huis halen. Wat is dan wel de juiste strategie?

Aanbiedingen

Ten eerste moet je je antenne uitzetten en luier aanbiedingen in de gaten houden. Het komt regelmatig voor dat de drogisten of supermarkten ook de A-merken luiers in de aanbieding heeft. Op die manier kun je natuurlijk voor een lage prijs kwalitatieve pampers voor je baby'tje aanschaffen. Maar ook als de prijzen bij wijze van spreken nog torenhoog zijn, kun je verstandig en slim met je luiergebruik omgaan.

Online luiers shoppen

Vergelijk alle mogelijkheden online. Klik niet op de eerste advertentie en bestel direct. Maar vergelijk de verschillende aanbieders. Vergelijk de prijzen en probeer zo een oordeel te vormen of de wat goedkopere merken toch ook qua kwaliteit niet onder doen onder hun duurdere broertjes. Bekijk hier het totale aanbod van luiers, gesorteerd op de laagste prijs www.luieraanbiedingen.net/vergelijken. Wij hebben een selectie gemaakt van alle online aanbiedingen waardoor je niet zelf alle websites meer hoeft door te speuren.

Koop je luiers online

Online zijn er altijd luiers in de aanbieding. Op deze website vind je altijd alle acties. Koop je de luiers altijd in de supermarkt? Dan loop je de kans dat je een pak luiers in je karretje doet terwijl deze niet zijn afgeprijsd. Wanneer je ze online besteld krijg je ze de volgende dag bijna altijd gratis thuisbezorgd.Daarnaast hebben winkels als Wehkamp of Bol.com vaak aanbiedingen, deze vind je natuurlijk niet in een winkel. Omdat de concurrentie online wat groter is zijn er ook vaak 'online only' aanbiedingen. Deze actie geldt dan bijvoorbeeld wel online op ah.nl , maar vind je niet in de winkel bij Albert Heijn.

Conclusie

We hebben kort en bondig een aantal opties de revue laten passeren over wat je zou kunnen doen om meer te besparen. Probeer ze uit en wellicht vind je een manier die het beste bij je past. Deel je ervaringen met anderen zodat iedereen hier profijt van heeft!

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en betaal nooit meer te veel voor je luiers!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve kortingscodes!
Nooit meer te veel betalen voor luiers!
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen in je emailbox! Wij houden je op de hoogte van de aanbiedingen, wanneer jij wilt.
Sluiten X