Waterkoker met instelbare temperatuur

Waterkoker met instelbare temperatuur

Ook jij hebt vast en zeker allerlei apparatuur in huis om je zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Bekendste voorbeeld hiervan is natuurlijk de vaatwasser. Je moet er toch niet aan denken als je deze niet meer zou hebben! Zeker als je kinderen hebt is het hebben van een vaatwasmachine gewoon een absolute must. Een ander handig en praktisch apparaat dat vast en zeker in jouw keuken te vinden is, dat is een waterkoker. En heb je eenmaal de waterkoker met temperatuurregeling ontdekt, dan wil je helemaal nooit meer zonder.

Een instelbare waterkoker is ideaal flesvoeding

Een waterkoker waarvan de waterkoker temperatuur instelbaar is, is zeker aan te raden als jouw kind (nog) flesvoeding krijgt. Bij flesvoeding is het erg belangrijk dat deze op de juiste temperatuur is. De meest optimale temperatuur is 40 graden. Het is een heel gedoe om de fles klaar te maken en het blijft altijd een gok of je de juiste temperatuur te pakken hebt. Te koud kan maagkrampjes tot gevolg hebben en te heet is natuurlijk erg gevaarlijk.Als de waterkoker temperatuur instelbaar is dan betekent dit in een aantal gevallen dat er een zogenaamde ’40 graden knop’ op het display aanwezig is. Je voelt hem natuurlijk al aankomen, ideaal voor het bereiden van flesvoeding. Water in het apparaat, 40 graden knop indrukken en in slechts enkele tellen is het water op de meest optimale temperatuur voor het bereiden van flesvoeding. Denk er wel aan dat je het flesje met daarin de juiste hoeveelheid kunstvoeding klaar hebt staan als je de waterkoker met temperatuurregeling gebruikt. Het water is immers heel snel op temperatuur en het is natuurlijk jammer als het water afkoelt omdat je ‘de boel nog niet klaar hebt staan’.

Ontdek het gemak van een instelbare waterkoker

De instelbare waterkoker is zeer praktisch in het dagelijks gebruik. Warm of heet water is in veel gevallen beter dan kokend water. Zeker als je kleine kinderen hebt, dan moet je toch oppassen met kokend water. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Met een ‘huis-tuin-en-keuken-waterkoker’ kun je niet anders dan alleen water koken. Ok, je kunt gedurende het opwarmen de kan van het verwarmingselement halen, maar dan heb je nog steeds geen idee of het water op de juiste temperatuur is. Een waterkoker met temperatuurregeling is wat dit betreft een uitkomst. Je stelt namelijk, snel en heel gemakkelijk, de door jou gewenste temperatuur in en zodra het water deze temperatuur heeft bereikt slaat het apparaat af.

Enkele voorbeelden van een instelbare waterkoker

Natuurlijk geven we je graag een aantal voorbeelden van goede en betrouwbare waterkokers waarvan de temperatuur gemakkelijk in te stellen is. We hebben hiertoe een top 3 voor je samengesteld, die er als volgt uitziet:

  • De Princess digital Kettle Stainless Steel Deluxe: De waterkoker temperatuur is in te stellen in 6 verschillende standen en heeft bovendien heeft dit een groot reservoir van 1,7 liter. In RVS look uitgevoerd, dus ook nog eens een stijlvolle verschijning op het aanrecht. Klik hier om te bekijken
  • De Severin WK 3477: Een bijzonder fraaie instelbare waterkoker qua design. De temperatuur is vanaf 40 graden in te stellen en bovendien beschikt dit apparaat over een warmhoudfunctie. Komt er iets tussendoor, dan kun je het water gewoon op 40 graden houden gedurende 30 minuten. Klik hier om te bekijken
  • De Bestron DDK2200 waterkoker: De waterkoker temperatuur van deze keukenvriend is in te stellen in elke door jou gewenste temperatuur. Tenminste, zolang deze tussen de 25 en 100 graden ligt. Instellen is gemakkelijk en de droogkookbeveiliging is natuurlijk ook mooi meegenomen. Klik hier om te bekijken

De voordelen van de waterkoker met temperatuurregeling

We zetten hier nog even de belangrijkste voordelen en kenmerken van de waterkoker met temperatuurregeling voor je op een rij:

  • Altijd de juiste watertemperatuur voor het maken van ‘het flesje’
  • Warmhoudfunctie
  • Waterniveau indicator, nooit meer teveel water koken
  • Vele malen sneller dan water koken in een fluitketel

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en betaal nooit meer te veel voor je luiers!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve kortingscodes!
Er ligt een kortingscode voor je klaar!
Meld je aan voor de Luieraanbiedingen nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode!
Sluiten X