Luierinfo

Luierinfo

Je bent op zoek naar Pampers, maar wilt natuurlijk niet te veel betalen! Bekijk hier alle Pampers aanbiedingen van dit moment. Je vindt alle luierinfo die je nodig hebt. De goedkoopste prijs per luier, de actuele korting, gratis verzending en alle verschillende winkels. Zo koop jij je Pampers met maximale korting. Wist je dat er verschillende luiers van Pampers ook dit jaar weer door de consumentenbond als beste zijn getest.

Bekijk alle aanbiedingen van vandaag!

Pampers scoren hoog op comfort en op de opname van vloeistoffen wat resulteert in droge babybilletjes. De juiste maat is belangrijk voor de beste pasvorm.

Luierinfo Pampers maten

Gebruik jij de juiste maat? Kies hier de gewenste maat en kijk in wanneer deze gedragen hoort te worden. Maak hieronder je keuze.

Luierinfo Albert Heijn

Naast het bekende Pampers hebben we ook een groot aanbod luiers van Albert Heijn. Ook het huismerk van AH is dit jaar met een dikke voldoende getest. Het huismerk van AH is één van de meest voordelige luiers en worden naar die van het Kruidvat huismerk ook vaak gekocht.

Luierinformatie Etos

Tenslotte staan we nog even stil bij het huismerk van Etos. Ook Etos scoort hoog in diverse testen. De luier is comfortabel en heeft een goede vochtafvoer. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hier het complete aanbod van Etos en vergelijk het zelf! Conclusie van de best geteste huismerken:

  1. Kruidvat
  2. Albert Heijn
  3. Etos

Luierinfo Kruidvat

Dankzij de Consumentenbond weten we dat Kruidvat 1 van de meest populaire luier aanbieders is. Het is dan ook een zeer betaalbaar alternatief voor Pampers. Echter zijn er hartstikke zo veel verschillende maten en soorten voor allerlei verschillende baby’s! Wat zijn de belangrijkste dingen waar je op moet letten als je (online) Kruidvat luiers gaat bekijken?

Maten Kruidvat luiers

Bij Kruidvat is het zo dat de maten niet direct na elkaar volgen. Je kunt de perfecte maat voor jouw kind hierdoor vinden. Zit de luier iets te klein? Dan kan je eenvoudig een grotere maat nemen zonder dat deze ineens veel groter is.

LuiermaatGewicht babyLeeftijd
0tot 3 kg0 tot 4 weken
12 tot 5 kg0 tot 8 weken
23-6 kgJongen: 0-8 weken en Meisje: 12 weken
34-9 kgJongen: 1-11 weken en Meisje: 12 weken
47 tot 18 kg4 maanden tot 4 jaar
4 +9 tot 20 kg6 maanden tot 5 jaar
511 tot 25 kg1,5 tot 8 jaar
5 +13 tot 27 kg2,5 tot 8/9 jaar
615 tot 30 kg3,5 tot 9/10 jaar
6 +17 tot 32 kg4 tot 10 jaar

Kenmerken van de Kruivat luiers

Er zijn een aantal kenmerken die ervoor zorgen dat Kruidvat zich onderscheidt van de rest. Bijvoorbeeld:

  • Ze bevatten bepaalde inkepingen ten hoogte van de navel. Hierdoor kan het navelstompje goed opdrogen.
  • Kruidvat heeft speciaal een plas alarm uitgevonden. Wanneer de streep op de luier van kleur verandert dan heeft je baby in zijn luier geplast.
  • De ontlasting van een pasgeboren kind kan nogal vloeibaar zijn. Het rugelastiek zorgt ervoor dat zelfs deze ontlasting niet ontsnapt.
  • Huidirritatie is een veel voorkomend probleem en als je baby ouder wordt zal dit probleem steeds groter worden. Dit omdat je kind meer gaat bewegen. Kruidvat lost dit op door een compactere kern die nog absorberender is. Zo kan je kind vrij bewegen.

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en betaal nooit meer te veel voor je luiers!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve kortingscodes!
Er ligt een kortingscode voor je klaar!
Meld je aan voor de Luieraanbiedingen nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode!
Sluiten X