Luieraanbiedingen.nl gekozen tot Beste Website van het Jaar 2022

Luieraanbiedingen.nl gekozen tot Beste Website van het Jaar 2022

Donderdagavond 24 november was een spannende avond voor alle genomineerden voor de ‘Website van het Jaar’ verkiezing. Tijdens een gala-avond in Amsterdam werden de winnaars uitgeroepen en de bijbehorende prijzen uitgereikt. In de categorie ‘Voordeel’ ging Luieraanbiedingen.nl er met de titel ‘Beste Website van het Jaar 2022’ vandoor. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Emerce in samenwerking met Multiscope, waarbij naast populariteit ook de kwaliteit van de genomineerde websites wordt gemeten.

Waardering door het publiek

De ´Website van het Jaar´ is de publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. “We vinden het fantastisch dat we met Luieraanbiedingen.nl uitgeroepen zijn tot Beste Website van het Jaar. Juist omdat dit een publieksprijs is. Hoe mooi is het dat bezoekers van onze website alles wat we doen waarderen door op ons te stemmen?” aldus Robbert Kamphuis, één van de oprichters van de website. “Daar zijn we echt wel trots op hoor. De nominatie was al een beloning, maar dit is toch echt wel de slagroom op de taart.”

Het publiek beoordeelde websites en apps op inhoud, navigatie, design en konden aangeven in welke mate zij de site zou aanbevelen aan anderen. “Dagelijks zijn we bezig om Luieraanbiedingen.nl verder te optimaliseren. We willen een zo gebruiksvriendelijk mogelijk platform bieden, waar onze bezoekers snel en eenvoudig de beste luieraanbiedingen vinden,” vult Matthias ’t Jong, medeoprichter van Luieraanbiedingen.nl, aan. “Nu we deze prijs in de wacht gesleept hebben, gaan we nog harder werken om dit doel te bereiken. De top bereiken is één, nu gaan we ervoor zorgen dat we daar ook blijven.”

Ambitie

Kamphuis en ’t Jong zijn ambitieuze ondernemers die vast een blik vooruitwerpen naar volgend jaar. “Natuurlijk hopen we dan weer met Luieraanbiedingen.nl genomineerd te worden. Maar ondertussen werken we hard aan een nieuw prijsvergelijkingsplatform, Het zou ronduit fantastisch zijn als we dan ook met ons toekomstige platform genomineerd worden. Een prijs als deze winnen, dat smaakt nu eenmaal gewoon naar meer,” laten Kamphuis en ’t Jong enthousiast weten.

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en betaal nooit meer te veel voor je luiers!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve kortingscodes!
We hebben gedetecteerd dat je ons waarschijnlijk vanuit België bezoekt.

Luieraanbiedingen is er ook speciaal voor onze klanten uit België!