Hou je kindje lekker warm met een elektrische kruik

Hou je kindje lekker warm met een elektrische kruik

De geboorte van een kindje is en blijft iets bijzonders. Je hebt hier lang naar uitgekeken en eindelijk is dan het moment daar dat je jouw eigen kindje in de armen mag houden. Vanaf dit moment is alles anders, want zo’n kleine spruit vraagt veel aandacht en verzorging. Dit geef je uiteraard met veel liefde. Je hebt een leuke babykamer ingericht en alles is in huis om het zo prettig en comfortabel mogelijk te maken voor je kindje. Als ze nog zo heel klein zijn hebben baby’s vaak nog wat moeite om zichzelf goed warm te houden. Het is dan ook erg belangrijk dat jij de kleine hier een handje bij helpt. Zeker de eerste paar dagen wordt er vaak een kruik in de wieg gelegd om het kindje lekker warm te houden. Een elektrische kruik is wat dit betreft echt aan te raden.

Een elektrische kruik, een veilige gedachte!

Het grootste voordeel van een elektrische kruik is de veiligheid ervan. Deze kruik baby maakt namelijk geen gebruik van kokend water. Een kruik gevuld met kokend water brengt altijd een zeker risico met zich mee. Als er iets mis gaat met deze kruik baby, dan spreken de gevolgen voor zich. Met een elektrische kruik heb je dit probleem niet. De verwarming vindt plaats door de kruik op te laden via het stopcontact. Niets anders dus dan het opladen van je mobiele telefoon. Is de kruik op temperatuur? Dan schakelt de oplader zichzelf uit en is de kruik klaar voor gebruik. Deze kruik is ook veilig voor jezelf, want je hoeft nu geen kokend heet water in een kruik te gieten. Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker als je wat mindere nachten achter de rug hebt en hierdoor moe bent.

Lekker snel op temperatuur

Een ander voordeel van dit type kruik is dat deze lekker snel op de juiste temperatuur is. Je hoeft niet te wachten tot het water in de waterkoker eindelijk kookt. Je legt deze kruik baby aan de oplader en binnen enkele minuten is de kruik op de juiste temperatuur. Door de automatische afslag van de oplader heb je er geen omkijken naar. Kleine kindjes zijn wispelturig en er kan altijd iets tussendoor komen. Bij een traditionele kruik baby moet je dan het water opnieuw koken, omdat dit inmiddels weer is afgekoeld. Een elektrische kruik blijft lang op temperatuur en kent dit probleem veel minder. Mocht deze kruik toch iets zijn afgekoeld, dan is deze door hem opnieuw op te laden weer heel erg snel op de juiste temperatuur.

Wat zijn goede elektrische kruiken?

Je bent nu vast en zeker nieuwsgierig geworden naar deze kruik baby. Maar hoe weet je nu of je inderdaad een goede, veilige en betrouwbare elektrische kruik koopt? Als het gaat om de veiligheid van jouw kindje, dan is het prettig om een kruik als deze te kopen op basis van ervaringen van andere moeders. Wij hebben twee kruiken voor je gevonden die wat dit betreft erg goed uit de bus komen. Niet op basis van een test of iets dergelijks, maar gewoon op basis van gebruik door moeders in de dagelijkse praktijk. En dat is toch eigenlijk het meest belangrijke?

  • A3 Baby & Kids - Soozly elektrische warmwaterkruik:
    Binnen zes minuten is deze kruik op de juiste temperatuur van 65 graden. Bijvullen is niet nodig en deze kruik heeft een dubbele beveiliging tegen oververhitting. Deze elektrische kruik geeft de warmte langzaam af, waardoor jouw kindje lekker lang aangenaam warm blijft. Veel mensen doen een babykruik van de hand als deze niet meer nodig is. Doe dit niet, want een elektrische kruik is ook heerlijk voor jezelf. Weg met die koude voeten en bovendien ook erg prettig als je last hebt van spierpijn. Kortom, niet alleen jouw baby, maar ook jij kan eigenlijk niet zonder elektrische kruik! Bekijk de kruik hier
  • Zensy Soft Babywarmer:
    Een kruik die snel oplaadt tot maximaal 65 graden. De kruik kan niet omrollen in bed en is voorzien van maar liefst vier lagen kunststof. De kevlar buitenhoes biedt de meest optimale bescherming die je je maar kunt wensen. Bekijk de Zensy kruik hier

Naast verschillende varianten heb je ook nog een enorme keuze wat betreft kleur, prints en afmetingen. En natuurlijk kun je kiezen uit verschillende materialen waar de luieremmer van gemaakt is.

Aandachtspunten bij gebruik elektrische kruik

Hoe veilig deze kruik baby ook mag zijn, toch is het aan te raden om enkele voorzorgsmaatregelen te nemen. Een aantal belangrijke punten zetten we dan ook graag even voor je op een rijtje:

  • Zorg ervoor dat je kruik niet in bed legt met de stekker in het stopcontact
  • Gebruik altijd een kruikenzak.
  • Opladen doe je volgens de instructies uit de gebruiksaanwijzing die standaard meegeleverd wordt.
  • Vergeet niet te checken of de kruikenzak goed sluit!

Naast verschillende varianten heb je ook nog een enorme keuze wat betreft kleur, prints en afmetingen. En natuurlijk kun je kiezen uit verschillende materialen waar de luieremmer van gemaakt is.

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en betaal nooit meer te veel voor je luiers!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve kortingscodes!
We hebben gedetecteerd dat je ons waarschijnlijk vanuit België bezoekt.

Luieraanbiedingen is er ook speciaal voor onze klanten uit België!