De vernieuwde Etos Woezel & Pip luiers

De vernieuwde Etos Woezel & Pip luiers

Natuurlijk wil ook jij het allerbeste voor je kindje. Je kiest dus niet zomaar voor een luier, maar alleen voor een luier die echt doet wat hij belooft. Want met alleen maar je kindje droog houden ben je er uiteraard niet. Comfort, pasvorm en optimale bewegingsvrijheid zijn namelijk minstens zo belangrijk. Hoog tijd om kennis te maken met de vernieuwde Woezel & Pip luiers van Etos! Deze luiers weten als geen ander wat je kindje nodig heeft om zich prettig en op zijn gemak te voelen. De verbeterde Woezel & Pip luiers bieden je kindje nog meer comfort en houden hem nog langer droog. Daar geniet niet alleen je kindje van, maar jij zelf ook.

Vernieuwde Flash Dry technologie

In de Woezel & Pip luiers is Flash Dry technologie verwerkt die je kindje na een plas snel weer dat fijne droge gevoel geeft. Deze technologie is verbeterd en hierdoor nemen de luiers sneller dan ooit tevoren het vocht op. Al binnen een minuut is de luier zo’n stuk droger dat je kindje nauwelijks merkt dat hij heeft geplast. En dat is niet alleen overdag fijn, maar ook ’s nachts. Je kindje slaapt immers makkelijker door, omdat hij niet of minder snel wakker wordt van een plasluier. Dat de billetjes sneller droog zijn, heeft ook als voordeel dat de kans op luieruitslag nog kleiner is geworden.

Magical Air Channels®

De Magical Air Channels® in de Woezel & Pip luiers bestaan uit drie banen die lucht doorlaten. Deze banen zijn als het ware het ventilatiesysteem van de luier. Lucht kan dankzij de Magical Air Channels® vrij circuleren en dit zorgt voor een betere verdeling/verspreiding van het vocht in de absorberende kern. Door de ventilerende werking worden de billetjes sneller droog en voelt je kindje zich sneller en langer lekker fris.

De Etos Woezel en Pip luiers zijn nieuw

Maximaal comfort

De vernieuwde Woezel & Pip luiers hebben een ultra zachte toplaag. Deze is super comfortabel voor je kindje, omdat de toplaag is voorzien van reliëf met 3D-structuur. Etos heeft er met deze luier voor gekozen om voortaan alle Woezel & Pip luiers te voorzien van deze toplaag met 3D-structuur. Zo genieten alle kindjes voortaan van een zijdezacht gevoel en maximaal comfort. En dus niet langer alleen de allerkleinsten.

Het EU Ecolabel

Duurzaamheid is vandaag de dag een veelbesproken thema. En terecht! Want willen we de generatie na ons een toekomst geven, dan moet er nu iets veranderen. Zuinig omgaan met grondstoffen en energie is daar een onderdeel van. Bij de productie van de vernieuwde Woezel & Pip luiers worden minder grondstoffen en minder schadelijke stoffen gebruikt. Verder is er minder energie en water nodig bij de productie van de luiers. Hierdoor zijn de luiers minder belastend voor het milieu en mogen ze het EU Ecolabel dragen. Het EU Ecolabel is het Europese milieukeurmerk dat duurzamere productie en consumptie stimuleert. Een keurmerk dat niet zomaar wordt verstrekt, maar alleen als een product aan de strenge eisen voldoet die het keurmerk stel. En dat doen de Woezel & Pip luiers!

Wat je verder nog moet weten

De vernieuwde Woezel & Pip luiers hebben je nog veel meer te bieden. De belangrijkste kenmerken en eigenschappen die we nog niet hebben genoemd, zetten we dan ook met veel plezier voor je op een rij:

  • Multiflex Closing System: flexibele tapes die je overal op de luier kunt gebruiken om deze goed af te sluiten
  • Hypoallergeen en dermatologisch getest
  • Super leuke Woezel & Pip prints
  • Urine-indicator
  • Verkrijgbaar in alle luiermaten

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en betaal nooit meer te veel voor je luiers!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve kortingscodes!
We hebben gedetecteerd dat je ons waarschijnlijk vanuit België bezoekt.

Luieraanbiedingen is er ook speciaal voor onze klanten uit België!