Geen babykamer zonder commode

Geen babykamer zonder commode

Je kunt je het nauwelijks voorstellen, maar er zijn mensen die geen commode op de babykamer hebben staan. Of dit erg is, vraag je je af? Erg is misschien een te groot woord. Maar vraag je hierbij wel even af hoe prettig het voor je kindje is als hij een schone luier krijgt omgedaan in zijn bedje. Een ongeluk zit in een klein hoekje en voor je het weet….. Ach, dat hoeven we je vast niet verder uit te leggen. En ja, er zijn ouders die hun kleine uk verschonen op de grond. Er is dus vanuit praktisch oogpunt alleen al veel te zeggen voor een commode. Een ander belangrijk aspect dat je niet uit het oog mag verliezen, is veiligheid. En dit staat natuurlijk altijd voorop! Een verschoontafel is een veilige plek om je kindje te verschonen. Zeker in combinatie met een verschoonkussen. Je kindje ligt niet op de grond (waar het vaak tocht), ligt comfortabel op een verschoonkussen en dankzij de opstaande randen hiervan valt je kleine prins of prinses hier niet snel vanaf.

Verschillende soorten commodes

Er zijn verschillende soorten commodes verkrijgbaar. Je hebt onder andere een ruime keuze in kleur, afmeting en prijs. De meest eenvoudige variant van een commode is feitelijk niets meer of minder dan een tafel waarop je je kindje kunt verschonen en aankleden. Het laat zich raden dat dit tegelijkertijd één van de meest goedkope varianten is. Verschoonkussen erop, luieremmer eronder en klaar ben je.

Ben je klein behuisd en heb je geen ruimte voor dit meubel? Dan kun je ervoor kiezen voor een opklapbare commodeplank. Bijzonder makkelijk op te hangen en dankzij een handig scharniersysteem erg makkelijk en praktisch in het dagelijks gebruik. Gebruik wel een verschoonkussen, want een commodeplank is veel te hard om je kindje direct op neer te leggen.

Heb je wat meer ruimte en is je budget wat groter? Kies dan voor een wat meer uitgebreid commodemeubel. Het grote voordeel van dit soort commodes is dat ze extra opbergruimte bieden. Vaak in de vorm van schapjes of lades. Handig om een voorraadje Pampers en billendoekjes neer te leggen. Of wat kleertjes, zoals sokjes en rompertjes. En vergeet de verzorgingsproducten zoals bijvoorbeeld babyolie en zalf niet. Leg deze in leuke mandjes en moet je eens kijken wat dit met je babykamer doet. Wat een gezelligheid! Wanneer je alles binnen handbereik hebt in één praktisch meubel, dan wordt het verwennen en lekker tutten met je kindje nog veel leuker.

Tip van Luieraanbiedingen.nl

Het ligt voor de hand om voor deze meubels naar de babyspeciaalzaak te gaan. Ook kun je deze verschoontafels kopen bij een groot Zweeds woonwarenhuis. Maar weet ook dat een commode vaak maar korte tijd meegaat. Meestal slechts enkele jaren. Wanneer ze niet meer gebruikt worden, staan ze al snel in de weg en willen mensen er zo spoedig mogelijk vanaf. Hierdoor kun je vaak voor een prikkie een heel mooie commode op de kop tikken. En de staat ervan? De babykamer moet er altijd tiptop uitzien en daarom zijn ouders extra zuinig en voorzichtig met het meubilair op deze kamer. Hierover hoef je je dan ook geen zorgen over te maken.

Extra bespaartip

En we hebben nog een bespaartip voor je. Check voordat je luiers koopt altijd even onze ‘prijsvergelijker’. Dan weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor luiers. Want zeg nu zelf, geld uitgeven aan een leuk setje babykleertjes is toch leuker dan geld uitgeven aan luiers?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en betaal nooit meer te veel voor je luiers!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve kortingscodes!
We hebben gedetecteerd dat je ons waarschijnlijk vanuit België bezoekt.

Luieraanbiedingen is er ook speciaal voor onze klanten uit België!