Alle Chicco Babydoekjes aanbiedingen

Vandaag 2 aanbiedingen

Op deze website vind je alle Chicco Babydoekjes die met flinke kortingen worden aangeboden. De kortingen kunnen oplopen tot wel 84%. Je ziet direct waar ze het goedkoopst zijn, want we sorteren ze op de laagste prijs per 100 doekjes! Wil je graag alle luiers bekijken? Klik dan hier.

Chicco billendoekjes houden je kindje fris en schoon

Een ongelukje zit in een klein hoekje. En heb je kinderen, dan kom je hier al snel achter. Zeker de allerkleinsten zijn echte smeerpoetsen, wat natuurlijk helemaal niet erg is. Maar vermoeiend is het soms zeker, want je kunt wel blijven poetsen. Gelukkig kun je het jezelf heel makkelijk maken door voor dit poetswerk Chicco babydoekjes te gebruiken. Hierdoor hoef je niet steeds met een vochtige vaatdoek of met een stuk keukenpapier aan de gang. Een vaatdoek is niet bepaald hygiënisch en een stuk keukenrol is veel te ruw om te gebruiken voor het schoonpoetsen van de handjes, het gezicht en de billetjes van je kindje. Nee, gebruik gewoon de doekjes die hiervoor speciaal ontwikkeld zijn. Prettig voor je kindje en dus prettig voor jou.

Chicco Billendoekjes

Waarom dan juist Chicco babydoekjes gebruiken?

Om te beginnen omdat deze babydoekjes super zacht zijn voor het tere huidje van je zoontje of dochtertje. En tegelijkertijd zijn deze doekjes erg sterk, waardoor ze niet snel kapot gaan. De doekjes hebben een groot absorberend vermogen, waardoor ze veel vuil en vocht opnemen. Je hebt dus vaak aan één enkel doekje al voldoende en dat is natuurlijk wel zo voordelig. Een ander groot voordeel van de billendoekjes van dit merk is dat ze vrij zijn van geurstoffen en verzachtende ingrediënten bevatten, zoals bijvoorbeeld kamille.

Zijn er verschillende soorten Chicco billendoekjes?

Dit Italiaanse merk brengt verschillende soorten billendoekjes op de markt. Voor kindjes met een normale huid zijn er de regular doekjes. Deze zijn geschikt om dagelijks te gebruiken voor het reinigen van handjes, gezicht en billetjes. Voor kindjes met een gevoelige huid zijn er Chicco Ultrasoft & Pure babydoekjes. Ook met deze doekjes poets je mond, handjes en billetjes snel schoon, zonder dat je kindje last krijgt van huidirritatie. De laatste soort die we je onder de aandacht willen brengen zijn de doekjes die speciaal ontwikkeld zijn om oppervlakten gemakkelijk schoon te maken. Deze oppervlaktedoekjes zijn minder geschikt voor de huid, maar ideaal om een tafel of stoel snel hygiënisch mee af te nemen.

De belangrijkste voordelen en kenmerken op een rij

  • Groot absorberend vermogen
  • Sterk
  • Zonder geurstoffen
  • In verschillende soorten verkrijgbaar
  • Met respect voor mens, dier en milieu geproduceerd

Nooit meer te veel betalen voor luiers!
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen in je emailbox! Wij houden je op de hoogte van de aanbiedingen, wanneer jij wilt.
Sluiten X
We hebben gedetecteerd dat je ons waarschijnlijk vanuit België bezoekt.

Luieraanbiedingen is er ook speciaal voor onze klanten uit België!